Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Intensivsygeplejersker til Bornholm

Intensivsygeplejersker søges til faste stillinger eller vikariater snarest.

Er du uddannet intensiv sygeplejerske eller sygeplejerske med intensiverfaring, og har du mod på at være en del af vores team, hvor vi har stor bred faglighed, hjælper hinanden og passer alle patientgrupper? Så håber vi at have fanget din interesse. Vi tilbyder fastansættelse, men ring til os, hvis du vil vende muligheden for at sammensætte dit arbejdsliv på en ny måde.

Om stillingen
Som intensivsygeplejerske får du mulighed for at udvikle dine sygeplejefaglige kompetencer, dit medicinske overblik og din tekniske instrumentelle forståelse. Du vil selvstændigt varetage den totale sygepleje i såvel den postoperative fase, samt under hele indlæggelsesforløbet på intensiv.

Intensivafsnittet er et nyt moderne afsnit, fysisk placeret i samme område som hospitalets Akutmodtagelse og Akut Sengeafsnit og samarbejder på tværs af hospitalets specialer.

Intensivafsnittet råder over to respiratorpladser samt varetager opvågningsfunktionen hele døgnet. Afsnittet er et alment intensivt afsnit, hvor alle patientkategorier modtages, fra præmature børn til voksne med behov for intensiv pleje og behandling.

Sygeplejerskerne i afsnittet har bred klinisk erfaring og bevidsthed om, at intensiv sygepleje gør en forskel for patienter og deres pårørende. Vi prioriterer patientplejen højt og har fokus på det effektive gode patientforløb, hvor patientens situation er i fokus.

Om dig
Vi forventer, at du:

 • kan håndtere en hverdag, der er præget af uforudsigelighed
 • er i stand til at bevare overblikket i travle situationer
 • er engageret og tager medansvar for trivslen i afsnittet
 • er bevidst om dine kommunikative kompetencer
 • kan samarbejde og er en aktiv medspiller i tværfaglige teams
 • sikrer det gode patientforløb med en høj sundhedsfaglig kvalitet
 • deltager aktivt i udviklingen af sygeplejen i afsnittet
 • bidrager til et godt arbejdsmiljø
Vi tilbyder
Vi kan tilbyde dig:

 • et varierende job med bredde og dybde i de sygeplejefaglige kerneopgaver i et dedikeret tværfagligt arbejdsfællesskab
 • et lidt anderledes arbejdsliv på en ø, hvor nogle dage er stille med mulighed for fordybelse, udvikling og læring, mens andre dage kræver overblik og fuld fokus på patienterne
 • tilrettelæggelse af et struktureret og individuelt oplæringsprogram, hvor du efter behov og kompetenceniveau bliver guidet i alle tildelte opgaver
 • gode muligheder for personlig og faglig udvikling
Yderligere oplysninger
Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Christina Munch Jensen på telefon 38 67 15 02 eller mail Christina.Munch.Jensen@regionh.dk eller oversygeplejerske Anette Kragh på telefon 38 67 14 02 eller mail anette.kragh@regionh.dk.

Løn- og ansættelsesforhold
Stillingen forventes besat snarest muligt eller efter aftale.

Ansættelsesbrøk er på 37 timer ugentligt i skiftende vagter eller efter aftale – kom gerne med ønsker. Det kunne være i kombination med et andet ansættelsesforhold. Fast vagtrul er også muligt.

Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst.

Ansøgningsprocedure
Ansøgningsfristen er den 13. juni 2021.

Der afholdes løbende ansættelsessamtaler.

Du søger stillingen ved at sende din ansøgning, CV samt andre relevante dokumenter gennem vores online rekrutteringsystem.Læs om Bornholms Hospital på www.bornholmshospital.dk

Om livet på Bornholm: Bornholm er på mange måder noget særligt. Vi har vandfald, klipper, havets brusen og det fineste sand. Alt sammen inden for kort afstand. Vi nyder øens mange kvalitetsfulde råvarer. Kultur- og fritidslivet markerer sig med musik- og madfestivaller, lokale havkajak- og vinterbadeklubber skyder op, og vi er beriget med imponerende oplevelsesrige gå- og cykelruter. Aldrig længere væk end det er overkommeligt at tage ud i det fri og kombinere hverdagen med fritid, venner og velvære. Og alt dette samtidig med at København og adgangen til storbyen kun er kort tid væk.

Hvis du ikke allerede har kendskab til Bornholm, kan du få gode råd ved at besøge siden www.næstestopbornholm.dk

Læs om Bornholm på facebooksiden ”Næste stop Bornholm”, www.brk.dk eller www.bornholm.info

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.