Intensivsygeplejersker til Thoraxintensiv, Rigshospitalets Hjertecenter


Har du lyst til og mod på at arbejde med plejefaglig kompleksitet i et højintensivt afsnit?  
Vi søger intensivsygeplejersker til vores to voksenteams. 
 
Vi søger sygeplejersker med interesse i den komplekse intensive sygepleje, og med henblik på udvidelse af vores specialeområde inden for ECMO-behandling (Extra Corporal Menmbran Oxygenering). ECMO-behandling gives til patienter med akut svigtende hjerte- og lungefunktion. 
Vi arbejder frem mod, at vi i løbet af 2018 vil modtage patienter til ECMO-behandling fra hele Østdanmark. Vi har på årsbasis ca. 30 ECMO-behandlinger på afdelingen og forventer, dette tal stiger til ca. 60 behandlinger om året, svarende til 3 intensive senge.  
 
 
Om stillingen 
I Thoraxanæstesiologisk Klinik arbejder vi med intensiv terapi til kirurgiske hjerte- og lungepatienter. 
Vi modtager både planlagte og akutte patienter døgnet rundt. Vi udfører mere end 1800 hjerteoperationer årligt. 
Vi modtager traumepatienter med skader i thorax, vi har landsdelsfunktion for patienter til lungetransplantation, og vi er det eneste sted i landet, der har patienter med ”Heart Mate”.  
Vi arbejder meget selvstændigt i forbindelse med vores opgaver hos de forskellige patientgrupper, blandt andet Prisma-behandling(dialyse) og Respiratorterapi. 
 
 
Vi er en personalegruppe, der sætter høj pris på godt samarbejde og sparring kolleger imellem. 
 
I sygepleje til ECMO-behandling arbejder vi med: 

 • Ligestillede kliniskmakkerpar med to sygeplejersker hos hver patient døgnet rundt i den kritiske fase 
 • Kompetenceudvikling ved blandt andet certificering af personale, der varetager plejen af ECMO-patienter 
 • Grundlæggende sygepleje til den komplekse intensive patient, herunder forebyggelse af tryksår 
 • Avanceret Sygepleje 
 • Tæt samarbejde med de pårørende 
 • Tværfagligt samarbejde om patientforløb 
 
 
Vores afdeling 
Thoraxintensiv 4141 er en del af Hjertecentret på Rigshospitalet. Vi yder behandling til både voksne og børn og har landsdækkende funktion i børnehjertekirurgi.  
Vi er inddelt i tre teams – et børneteam og to teams med voksenpatienter. 
 
Vi synes, at vi er en spændende afdeling med en dynamisk og alsidig hverdag. Vores arbejde er meget afvekslende, og der er stor mulighed for individuel læring og udvikling. 
Vi er en sygeplejegruppe som i høj grad arbejder selvstændigt indenfor ordinerede og definerede rammer, hvorfor vi kan udøve sygpleje på et højt fagligt niveau. Derved får du som erfaren intensiv sygeplejerske rig mulighed for at anvende din viden og kompetencer. 
 
Vores store personalegruppe spænder bredt både alders- og erfaringsmæssigt. Vi brænder for det intensive speciale og for at yde en højt kvalificeret sygepleje til vores patientgrupper hver dag.  Vi deler gerne ud af vores viden, og flere af os har et ansvarsområde, som vi underviser i på afdelingen – så udvikling og uddannelse er en mulighed i afdelingen og en del af vores hverdag. 
 
 
Vi tilbyder 
 • Individuel introduktion og oplæring af 8 ugers varighed med 1-2 kontaktsygeplejersker 
 • 'Bedside'-undervisning 
 • Intensiv specialuddannelse efter ca. 2 år i afdelingen 
 • Indflydelse i forbindelse med afdelingens fremtidige udvikling 
 • Indflydelse på egen vagtplan 
 • Mulighed for faglig sparring med kliniske sygeplejespecialister, klinisk ansvarlige sygeplejersker og mentorer.  
 • ECMO-certificering efter endt specialuddannelse 
Vi søger sygeplejersker, der ønsker at udvikle og dygtiggøre sig inden for det intensive speciale. Sygeplejersker med interesse inden for ”vores” specialistområde med hjerte- og lungekirurgi. 
 
Kan du se dig selv arbejde i dette miljø, og har du lyst til nye udfordringer, så hører vi gerne fra dig.  
 
Ansættelsesvilkår  
Løn- og ansættelsesvilkår følger overenskomst for ikke-ledende personale på Sundhedskartellets område indgået mellem Regionernes Løn- og Takstnævn og Sundhedskartellets parter herunder Dansk Sygeplejeråd.  
 
Ansøgningsprocedure  
Stillingen søges via link på denne side senest den 1/3 2018. Ansættelsessamtalerne forventes afholdt i uge 10 eller efter aftale. Tiltrædelse snarest muligt derefter.  
 
Hvis du har lyst til at se afdelingen eller har spørgsmål til stillingen, så ring til afdelingssygeplejerske Annette Benda på tlf. 35 45 65 79, afdelingssygeplejerske Susan Engelsen på tlf. 35 45 63 88. Oversygeplejerske Rie Jackson 35 45 12 06. 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:14. januar 2018
Udløbsdato:8. marts 2018

Sygeplejerske søges

FORENEDE RENGØRING A/S

Sygeplejersker søges Sygeplejersker søges til vores kunde. Vi er bl.a Leverandør til følgende kommuner: Ishøj, Vallensbæk,Brøndby,Albertslund,Høje-Taastrup,Rødovre,Glostrup,Hvidovre,Dragør og Tårnby, Greve, Solrød og Køge. Har du sjæl og personlighe...
Indrykket:14. januar 2018
Udløbsdato:8. marts 2018

Sygeplejersker søges til spec. team hos kunde lidt udenfor København

FORENEDE RENGØRING A/S

Sygeplejersker søges som vikar Sygeplejersker søges som vikar til vores kunde i et special team lidt udenfor København ( primært nattevagter, men andre type vagter kan forkomme, hvis ønskes ) Hos denne kunde vil der finde oplæring sted over et par d...
Indrykket:25. januar 2018
Udløbsdato:19. februar 2018

Sygeplejerske til Plejecenter Bomi-Parken

Bomi-Parken

Genopslag Det selvejende plejecenter Bomi-Parken søger en sygeplejerske 32 timer ugentligt til spændende tværgående funktion. Stillingen er weekendfri. Kan du være med til at sikre kvaliteten i den sundhedsfaglige dokumentation? Vil du være med til ...
Indrykket:29. januar 2018
Udløbsdato:22. februar 2018

Børnesygeplejerske til barselsvikariat

Børnekirurgisk klinik

Ny fusioneret klinik søger dygtig børnesygeplejerske til Børneklinikken i Juliane Marie Centret på Rigshospitalet. Den tidligere Børneklinik i HovedOrtoCentret er netop fusioneret med Børnekirurgisk Klinik i Juliane Marie Centret og skal fremover le...
Indrykket:29. januar 2018
Udløbsdato:19. februar 2018

Herlev og Gentofte Hospital (Gentofte matrikel) søger klinisk sygeplejespecialist til besættelse den 1. marts 2018 eller efter aftale.

Anæstesiafdelingen, Gentofte

Klinisk sygeplejespecialist til Intensiv afdeling. Vi søger en klinisk sygeplejespecialist, der kan gå forrest i udviklingen af den intensive sygepleje. Anæstesiafdelingen på Gentofte Hospital består af intensiv, anæstesi-, operations- og opvågnings...