Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Interesserer du dig for psykiatrisk sygepleje? Så har vi brug for dig på Psykiatrisk Afdeling Middelfart

Retspsykiatrisk Afsnit P3 søger en sygeplejerske til en fast stilling på fuld tid pr. 1. januar 2021 eller efter aftale.

 • Kan du se dig selv arbejde miljøterapeutisk med individuel pleje til patienter med dom til behandling, dom til anbringelse og varetægtssurrogerede?
 • Har du lyst til at arbejde tværsektorielt med kontakt til mange forskellige offentlige instanser som Politi, advokater og bosteder?
 • Vil du være med til at sikre kontinuitet i behandlingsforløbene?

Hos os får du et job, der skiller sig ud fra den klassiske, somatiske sygepleje.

P3 er et retspsykiatrisk afsnit med akut modtagefunktion. Afsnittet er et integreret afsnit, hvilket betyder, at der er i afsnittet er integreret både lukket og åben funktion med henblik op at sikre kontinuitet i behandlingsforløbene under indlæggelsen.
Patienterne har forskellige psykiatriske lidelser, ofte kombineret med misbrug. Indlæggelsestiden for patienterne strækker sig fra få dage til flere år.

Vi arbejder kontinuerligt med konfliktnedtrapning i metoden Safewards samt kommunikativ deeskalering. Vi arbejder for tiden med at implementere recovery i afsnittet. Vi har til dette projekt ansat en projektsygeplejerske, der skal understøtte processen. Vi har en ph.d.-studerende, som har fokus på at observere, hvordan vi involverer vores patienter i den psykiatriske pleje.  Desuden har vi et projekt om forbedring af misbrugsbehandling for retspsykiatriske patienter i samarbejde med Middelfart Kommune. Projektet styres af en projektleder, der er ansat i afsnittet.

Hverdagen i P3
Hverdagen på P3 er aldrig kedelig. Den er foranderlig og byder på nye udfordringer.  Du vil komme til at arbejde med forskellige sygeplejefaglige problematikker relateret til de indsatser, du i samarbejde med patienten har besluttet, skal være målet for indlæggelsen.

Vi ønsker en bredt sammensat personalegruppe, hvor forskellige faglige vinkler udfordrer vores syn på patienten med henblik på at give den bedst mulige behandling. Vi søger derfor en sygeplejerske, der kan matche en eller flere af nedenstående faglige kvalifikationer:

 • Psykiatrisk erfaring, gerne fra retspsykiatrien
 • Erfaring med kognitive behandlingsformer, relationsbehandling og/eller systemisk tilgang
 • Erfaring med konflikthåndtering
 • Erfaring med miljøterapi og KRAM
 • Erfaring med sygepleje til mennesker med dobbeltdiagnose

Vi lægger vægt på, at du har du har følgende personlige kvalifikationer:

 • Du er respektfuld, fordomsfri og har en medmenneskelig indstilling overfor andre
 • Du er tålmodig og nysgerrig i din omgang med andre mennesker
 • Du er ansvarsbevidst og kan bevare roen og overblikket i travle situationer
 • Du har lyst til og mod på at udvikle din faglighed i samspil med nye kollegaer
 • Du er en loyal kollega, som værdsætter et godt arbejdsmiljø

Er du den, vi leder efter, kan du se frem til:

 • Grundig introduktion til specialet og det daglige arbejde i afsnittet (bl.a. ved hjælp af en række interne introduktionskurser, mentorordning, følgevagter m.m.)
 • En spændende stilling med ansvar og indflydelse
 • Et fagligt udviklende miljø præget af nysgerrighed og innovation
 • Kollegial supervision
 • Gode muligheder for efter- og videreuddannelse

Psykiatrisk Afdeling Middelfart varetager den retspsykiatriske funktion, som dækker hele Region Syddanmark og den almenpsykiatriske opgave på Vestfyn.
Afdelingen har flotte, moderne og velfungerende fysiske rammer. Der forefindes idrætshal, motionsrum, træningskøkken, ligesom vi har naturen lige udenfor døren med vand og skov – hvilket med sidstnævnte også bruges aktivt i vores miljøarbejde med patienterne.

Vi mangler dig!
Send en ansøgning indeholdende hvad du står for som sygeplejerske og hvilke kompetencer, du kan byde ind med. Vedhæft dit CV og anden relevant dokumentation. 

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Henrik Bræmer på 9944 8291 eller på mobil 3043 3166.

Løn og ansættelsesforhold sker iflg. overenskomst suppleret med et psykiatritillæg, hvis beløb afhænger af din anciennitet.
Afdelingen ansætter kun medarbejdere med tilfredsstillende straffeattest. Vi sørger for at rekvirere en offentlig straffeattest (10 år tilbage) med indhentet samtykke fra dig.

Send din ansøgning senest søndag den 22. november 2020.
Vi afholder samtaler onsdag den 25. november 2020.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.