Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Interessetilgendegivelse vedrørende Ph. D-stipendiat indenfor hjertekarsygdomme blandt danske søfarende

Forskningsenheden for Maritim Sundhed og Samfund, Institut for Sundhedstjenesteforskning indkalder hermed interessetilkendegivelser til en ph.d.-stilling inden for emnet ”Hjertekarsygdomme blandt danske søfarende”.
Projektet har til hensigt at undersøge forekomsten af og risikoen for hjertekarsygdomme blandt søfarende i Danmark.

Stillingen ønskes besat med en dygtig og motiveret person, med en relevant sundhedsfaglig kandidatuddannelse såsom Folkesundhed, Sundhedsfaglig kandidat, Sundhedsfremme, Statistik, Medicin el.lign.
Der søges en kandidat med gode kvantitative analytiske evner og gerne erfaring med statistisk analyse af data.
Da projektet er baseret på register data vil kandidater med erfaring inden for dette område blive fortrukket.
Projektet udføres ved forskningsenheden for Maritim Sundhed og Samfund, Institut for Sundhedstjenesteforskning, Syddansk Universitet med ansættelsessted i Esbjerg. 

Forskningsmiljø
Center for Maritim Sundhed og Samfund tilbyder et bredt tværfagligt forskningsmiljø. Vores sigte er at skabe forskning af høj kvalitet med relevans for den maritime sektor.
På forskningsenheden er der 8 medarbejdere med forskellige kulturelle baggrunde, som alle arbejder med forskellige forskningsdiscipliner indenfor området sundhed og sikkerhed i den maritime branche.
Centret har ny forskningsleder og arbejder p.t. med både forskningsstrategi og forskningsrelevans.

Centret har gode samarbejdsrelationer med Center for Sundhedsfremme og Institut for Sociologi, Miljø og Erhvervsøkonomi som alle findes på Esbjerg campus, ligeledes findes der et godt netværk for Ph.d.-studerende på tværs af discipliner.
I forbindelse med netop denne stipendiat samarbejder vi desuden med Forskningsenheden for Epidemiologi, Biostatistik og Biodemografi, som ligger i Odense, hvor der også vil være mulighed for at være en del af relevante netværksgrupper.

Vi er en lille enhed og tilbyder således et miljø, hvor den ph.d.-studerende er fuldt integreret i forskningsmiljøet, samtidig med at vi giver mulighed for at kandidaten får etableret et godt netværk med andre relevante forskningsmiljøer.

Projektbeskrivelse
Formålet med projektet er at undersøge de søfarendes risiko for hjertekarsygdomme, og hvordan denne har udviklet sig de sidste 30 år. Derudover vil studiet også undersøge i hvilken grad, der en social gradient blandt de søfarende ift. risikoen for hjertekarsygdomme. Det er et registerstudie, der tager afsæt i data fra projektdatabasen som forskningsenheden har.

Datadokumentationen der anvendes i forbindelse med dette projekt, er på dansk, hvorfor kandidaten skal kunne læse og skrive dansk.

Yderligere oplysninger om projektet kan fås ved henvendelse til:

Senior forsker Kimmo Herttua, tlf. 6550 7114, Email: kherttua@health.sdu.dk  eller

Professor Rune Lindahl-Jacobsen, tlf. 6550 4314, Email: rjacobsen@health.sdu.dk. Forskningslederen af centret, Senior forsker Lisa L. Froholdt kan også kontaktes på tlf. 6550 7245, Email: lfroholdt@health.sdu.dk.

Oplysning om Det Sundhedsvidenskabelige Fakultets ph.d.-uddannelse findes på Ph.d.-skolens hjemmeside: http://www.sdu.dk/studieinfo/phdhealth/.

Ansøgning/Interessetilkendegivelse
Ansøgningen skal indeholde følgende:

      • Motiveret interessetilkendegivelse på max. to A4- sider (uploades under punktet ’Ansøgningsformular’)
      • Detaljeret CV inkl. eventuel publikationsliste
      • Eksamensbeviser (kandidatbevis inkl. eksamensresultater)

Alle filer skal være i Pdf- eller Word-format. Den enkelt fil må ikke overstige 10 MB. Mangelfulde ansøgninger og ansøgninger indsendt efter deadline vil ikke blive behandlet.  

Frist for modtagelse: Senest 30. november, 2020.

Samtaler afholdes forventeligt i december på Center for Maritim Sundhed og Samfund, Niels Bohrs Vej 9, 6700 Esbjerg, mhp. ansættelse fra 1. januar, 2021 eller snarest derefter.

Ved enighed om ovenstående mellem ansøger og hovedvejleder/projektkoordinator, udarbejdes herefter en projektbeskrivelse og ansøgning om indskrivning som ph.d.-studerende ved Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, Syddansk Universitet.

Forskningsassistenter og Ph.d.-studerende ansat på Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet aflønnes i henhold til gældende aftale mellem Finansministeriet og AC om lønnede ph.d.-stipendiater.

Syddansk Universitet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.