Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Intern el-teknisk salgsmedarbejder

Intern el-teknisk salgsmedarbejder

til belysnings- og el-materiel

Stillingen omfatter mange opgaver i en levende organisation, bl.a. kan nævnes:

  • Teknisk rådgivning til kunder og kolleger

  • Kundeekspedition, ordremodtagelse pr. telefon

  • Indkøb fra ind- og udland

  • Lysberegninger

  • Hjemmeside

samt mange andre opgaver, som der er i en mindre organisation.

Vi forventer, at du har en el-teknisk baggrund, som minimum er uddannet elektriker, men gerne med overbygning som el-installatør, samt at du har stor interesse i lys, herunder LED.

Du skal have lyst, vilje og naturlig nysgerrighed til at sætte dig ind i nye produkter og evne og vilje til at sætte dig i kundens sted samt forstå vigtigheden af god kundebetjening.

Du skal kunne håndtere pressede situationer og have mange bolde i luften på en gang. Vigtigst af alt er, at du er ærlig og overholder aftaler med kunderne, som er vores vigtigste resurse.

Du har et godt humør og en positiv tilgang til dine kolleger og kunder. Vi forventer, at du er en habil IT-bruger i Microsoft-systemer.

Vi tilbyder et spændende og afvekslende job i en virksomhed, hvor vi nu og i fremtiden arbejder målrettet på at udvikle os.

Er du interesseret i jobbet, så send din ansøgning inden 30. september 2020 til daglig leder André Hjorth Andersen på aa@gnbelysning.dk  Der vil løbende blive afholdt samtaler.

GN belysning A/S er en 20 år gammel handelsvirksomhed beliggende i Herning. Vi beskæftiger os med salg af belysnings- og tekniske produkter til det professionelle el-marked.

Kunderne er el-installatører med og uden butik samt produktionsvirksomheder, hvor el-tekniske komponenter anvendes. Vi lagerfører 4.000 varenumre på vores lager i Herning, hvorfra vi har dag-til-dag-leverancer til hele landet. En af vores målsætninger er at have kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser og et meget højt serviceniveau. Vi er 15 velkvalificerede medarbejdere, som er klar til at yde det bedste for vores kunder.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.