Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Intern Key Account Manager søges

Er du stærk i en telefon? Trives du med en travl, konkurrencepræget hverdag? Er du interesseret i markedets bedste provisionsordninger? Så er du måske vores nye kollega!

Vores nyeste afdeling, NOVAFILM, leder med lys og lygte efter endnu en dygtig kollega til afdelingen. AD MEDIA er vækstet kraftigt de seneste par år, hvilket bl.a. har resulteret i en Gazelle-pris, en AAA kredit rating, samt mange nye og dygtige medarbejdere.

NOVAFILM afdelingen producerer annoncefinansierede kvalitetsfilm til virksomheder i hele landet, og vores nye kollega kommer til at sidde med det totale salgs- og projektansvar for hele forløbet, lige indtil overdragelsen til vores dygtige filmfolk sker.

Stillingen indeholder

  • En travl, konkurrencepræget hverdag, du selv strukturer med hjælp fra erfarne folk
  • Mødebookning, mødeafholdelse og annoncesalg
  • Løbende coaching samt salgstræning
  • Fast løn plus markedets absolut bedste provisionsordning uden loft, hvor løn er imellem 25.000 – 40.000 alt efter kvalifikation om måneden

Vi forventer af den rigtige

  • Har forretningsforståelse, og ved hvad der driver erhvervslivet
  • Du har erfaring indenfor salg eller mødebookning
  • Du er god til kundekontakt
  • Du trives i en hverdag der er travl og konkurrencepræget, og hvor budgetter er et positivt salgsredskab der styrker dine salgstal

Derudover tilbyder vi en dynamisk arbejdsplads med gode kollegaer der arbejder tæt sammen, og hjælper hinanden med at nå de fælles salgsmål. Vi er alle en del af hinandens succes, hvilket blot giver os et endnu stærkere incitament for at gøre det godt i hverdagen.

Hvis ovenstående lyder interessant, så send en ansøgning til os i dag. Vi ser frem til at høre fra dig. Send din ansøgning til Per Holmberg på ph@ad-media.dk. Skriv ”NOVAFILM” i emnefeltet.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her