Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Intern montør til el-montagen - ufaglært

KILDE Automation er en innovativ virksomhed, som leverer produktionslinjer, specialmaskiner og automationsløsninger til kunder på tværs af brancher, både nationalt og internationalt. Vi samarbejder med vores kunder omkring produktionsoptimering gennem automatiseringsløsninger. Alle vore kompetencer er samlet under et tag i Skive og omfatter rådgivning, konstruktion, udvikling, dokumentation og implementering og servicering. KILDE Automation beskæftiger ca. 80 ihærdige medarbejdere. Elsker du el-tekniske udfordringer og er du glad for mekanik? Har du hænderne skruet rigtigt på samt er klar på nye eventyr? Så er det måske dig, vi søger.

Til vores produktion søger vi nu yderligere medarbejdere med sans for kvalitet og detaljer. Du behøver ikke at have en håndværksmæssig baggrund, men er du glad for el-mekanik og kan skrue, så har du her mulighed for at deltage i arbejdet med modul montage til vores automationsanlæg.
Hos KILDE Automation går vi op i at levere nye og spændende automationsløsninger i højeste kvalitet. Vi arbejder i et tæt og uformelt miljø, hvor vi altid er parate til at hjælpe hinanden. Vi arbejder samtidig tæt med vore andre interne afdelinger, konstruktion, software- og el-folk samt projektledere og sælgere.

Dine primære arbejdsopgaver vil bestå af simpel manuel el-teknisk montage på vores standardmaskiner.

Opgaverne består blandt andet af:
• Intern el-teknisk montage på de igangværende maskiner
• Kvalitetstjek af emner
• Evt. assistere dine kolleger i pressede situationer

Din profil
Du kan have mange indgange til jobbet, men vi forestiller os, at du har erfaring med lignende opgaver. Har du en håndværksmæssig baggrund eller lignende kan det være en fordel, men absolut ikke et must. Så længe du har stor interesse for og evnerne indenfor montering af el-komponenter og er løsningsorienteret, så kan det være dig, vi mangler.

Det er vigtigt at du som person er:
• Arbejdsom teamplayer
• Omhyggelig og kvalitetsbevidst
• Ansvarsbevidst, pålidelig og god ordenssans
• Selvstændig opgaveløsning
• Kan arbejde koncentreret med ensartede opgaver
• Mødestabil

Ansættelse og vilkår
Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer om ugen. Løn og ansættelsesvilkår afspejler stillingen og du vil referere til produktionschefen.

Vi tilbyder dig en spændende stilling på fuldtid i en virksomhed i vækst med gode udviklingsmuligheder og faglige udfordringer. Vi har et godt arbejdsmiljø og du vil få gode kolleger, som vil hjælpe dig godt i gang. Vi har gode pensions- og sundhedsordninger og en madordning.

Sådan ansøger du

Ansøgning
Hvis du synes, at stillingen lyder interessant, så send din ansøgning og CV til hr-kilde@kilde-as.com

Du er også velkommen til af kontakte vores produktionschef Frank Stokholm på telefon 96 69 61 14.

Tiltrædelse snarest muligt men vi venter gerne på den rette person. Samtaler foretages løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.