Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Intern projektkonsulent - IT forretningsapplikationer (Barselsvikariat)

Stillingen kan besættes i enten København eller Aarhus.

Evner du at anskue verden fra en forretningsmæssig vinkel? Er du en ”fast learner”, der har problemløsning og skarpe deadlines under fuld kontrol? Og evner du både drift, udvikling og en udadvendt rolle, hvor du bl.a. uddanner superbrugere inden for IT forretningsapplikationer?

Arkitema har i mange årtier været en spiller med både lokalt forankrede og højt specialiserede løsninger indenfor arkitektur. Arkitema har formået at opbygge en solid erfaring og ekspertise, og fra at være en mindre virksomhed er organisationen vokset til at have en massiv tilstedeværelse med flere kontorer både nationalt og internationalt. Arkitema gør en ære i at skabe både udfordrende og trygge rammer for sine ansatte – med en gensidig respekt for hinandens kompetencer.

Stillingen

Vi søger en kvalitetsbevidst og beslutningsdygtig Intern Projektkonsulent til IT forretningsapplikationer, som mestrer styring af projekter og er en sand problemknuser i målet om at skabe effektive og driftsstabile løsninger. 

Du får en selvstændig og udfordrende rolle, hvor du arbejder tæt sammen med systemejere og eksterne softwarepartnere. Dine væsentligste arbejdsopgaver bliver at koordinere/styre videreudvikling, teste og implementere specifikke applikationer, drifts- og brugersupport, uddannelse af superbrugere samt test og implementering af funktionalitetsoptimerede løsninger.
 
Du får til ansvar at sikre, at implementering af projekter sker til aftalte terminer samtidig med, at du evner at indgå i problemafdækning og effektiv problemløsning på igangværende projekter. Derudover bistår du som konsulent med projektstyring af generelle IT implementeringer, herunder bl.a. koordinering af information og kontakt til interne interessenter. Dit samarbejde med projektorganisationen omfatter en konstruktiv og god relation til eksterne softwarepartnere og kolleger om løsninger og videndeling.

Du får en attraktiv mulighed for at påtage dig ansvar i en organisation med store faglige og personlige udviklingsmuligheder. Der er med andre ord tale om en absolut udfordrende stilling, som kræver både logiske, strategiske og diplomatiske evner.

For at lykkes i stillingen er det afgørende, at du har
 

  • En relevant, mellemlang/lang teoretisk uddannelse f.eks. cand.it eller lign. – eller relevant teoretisk indsigt via praktisk arbejde og kurser
  • Minimum 3 års praktisk erfaring med drift og videreudvikling af IT-forretningsløsninger opsamlet i en større brugerorganisation eller i et IT konsulenthus
  • Erfaring med projektstyring samt personlig og telefonisk support  
  • Brug af relevante IT brugerværktøjer på højt niveau
  • Du formulerer dig ubesværet og præcist på både dansk og engelsk – både i skrift og tale
  • Erfaring med projektledelse
  • Erfaring med it-kravspecifikation


Vores medarbejdere er vore vigtigste aktiv - derfor har vi fokus på dig

Arkitema er en videnvirksomhed, der lever af at have de bedste og mest engagerede medarbejdere. Derfor er vi meget optagede af vores medarbejderes faglige og personlige udvikling.

Vi har en række interne uddannelsesforløb, som bl.a. er udviklet for at sikre, at alle kolleger klædes på med den nyeste viden indenfor lige netop deres fagområde. På den måde gør vi vores ypperste for at skabe optimale rammer for din og dine kollegers udvikling.

Fokus på udvikling kræver en stabil base. Med ordentlighed og omsorg sikrer vi, at vores medarbejdere er trygge i deres ansættelsesforhold og kan stole på en retfærdig behandling.

Det sociale liv på Tegnestuen

På tegnestuen arbejder vi for at fremme det kulturelle og sociale sammenhold i firmaet gennem fælles arrangementer som f.eks. ølsmagning, teatertur, lerdueskydning, fællesspisning og de årligt tilbagevendende begivenheder som juletræsklip, julefrokost og sommerfest.

Send din ansøgning og CV via nedenstående link til os snarest muligt. Vi indkalder løbende til samtaler og lukker stillingen, når vi har fundet den rette kandidat.

Yderligere information om stillingen

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte IT Chef, Michael Morgen alle hverdage på telefon 2285 1055 eller på mail mimo@arkitema.dk.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.