Intern sælger

Er du dygtig til kundeservice, og stærk på tal så du kan beregne og udarbejde tilbud? Så kan det være dig, vi søger til Vesla-teamet i Videbæk.

Om jobbet
Som intern sælger får du en vigtig rolle, hvor du både kommer til at arbejde direkte med kunderne og i høj grad eksterne sælgere. Du får derfor opgaver, der drejer sig om at samarbejde med andre, og du får opgaver, hvor du skal bruge dine kompetencer med tallene. Du sikrer, at tilbudsgrundlagene er gennemarbejdede og udarbejdet i høj kvalitet og med blik for den gode forretning, så du derigennem bidrager til at vinde sager til Vesla.

Dine opgaver vil blandt andet være:

  • Salg, rådgivning og ekspedition af kundeforespørgsler via mail og telefon
  • Salgsbackup for de eksterne sælgere
  • Registrere, kalkulere og beregne større udbud
  • Analyse af udbudsmateriale og overvågning af udbud
  • Assistere eksterne sælgere med kalkulationer og kontrakter
  • Diverse ad-hoc opgaver

Om dig
Du har formentlig en håndværksmæssig baggrund og har flair for salgsarbejde og kundekontakt. Du har gerne erfaring fra lignende job i en intern salgsfunktion, hvor du har haft ansvar for tilbudsudarbejdelse og haft tekniske beregningsopgaver. Erfaring med byggeprojekter og AB18 samt kendskab til fugefri belægninger er en fordel, men ikke et krav. Du har gode IT kompetencer, og med din strukturerede arbejdsfacon og dit gode overblik sikrer du, at holde mange bolde i luften og at alle opgaver føres hele vejen i mål. Du har et godt blik for salget og generelt en god forretningsmæssig forståelse. Det gode købmandskab sikrer dig succes i jobbet og gode langvarige relationer. Det er vigtigt, at du er samarbejdende og bidrager til det gode sociale arbejdsmiljø. Bopæl gerne centralt i Jylland.

Vesla Gulve tilbyder dig gode lønforhold, et udfordrende og selvstændigt arbejde i en resultatorienteret organisation. Samarbejde med en energisk og samarbejdsvillig entrepriseafdeling og organisation, og med reference til direktøren. Der vil være mulighed for hjemmearbejdsplads eller på kontor i Århus eller Videbæk.

Vesla Gulve A/S i Videbæk er en af de førende i Danmark indenfor fugefri industrigulve udført med epoxy, polyrethan eller specialcement som bindemiddel. Gulvene fra Vesla Gulve opfylder en lang række specifikke egenskaber afhængig af de krav, der stilles til gulvets overflade. Vesla Gulve er en virksomhed i stadig vækst med pt. 50-55 medarbejdere, og de udlægger hvert år op mod 1 million m2 gulve og belægninger. Se mere på www.vesla.dk

Send din ansøgning samt CV til PRO&CO hurtigst muligt via knappen "Søg stillingen". Ansøgningerne behandles løbende.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.