Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

INTERN SÆLGER der får mulighed for at udvikle sig til specialist inden for fjedre

Stillingsbeskrivelse:
Du skal kunne lide at have mange bolde i spil på én gang. Samtidig med at du kommer til at jonglere med mange forskellige opgaver på en gang, vil du igennem tiden blive specialist inden for fjedre.

Du vil naturligvis få en god oplæring af din leder og dine kollegaer i afdelingen, men vil ret hurtig finde ud af, at en fjeder ikke bare er en fjeder, da der findes flere hundrede forskellige variationer.

Du bliver tilknyttet den interne salgsfunktion, hvor du sammen med tre gode kollegaer, sidder og supporter en bred portefølje af kunder, der overvejende kommer fra fremstillingsindustrien. Du vil derfor være i dialog med meget forskellige typer mennesker lige fra indkøbere og teknikere i de store virksomheder, til den lille smedemester, som bare kommer forbi og henter en fjeder.

Du rådgiver og vejleder kunden om mulige løsninger, og er der tale om en løsning, som virksomheden ikke selv kan fremstille, vil der helt sikkert være et af de andre selskaber i koncernen, der så bliver underleverandører på opgaven.

Du følger således ordren lige fra, du har den første dialog med kunden, til du laver styrkeberegninger i systemet, skriver tilbuddet og taster ordren ind i systemet. Til sidst er det naturligvis også dig, der sikrer, at den bliver leveret ude hos kunden.

Da virksomheden har egenproduktion, vil du have god mulighed for, selv at gå ud i produktionen og se, hvordan det går med din ordre.

Virksomhedsbeskrivelse:
Lesjöfors A/S har landets bredeste sortiment af fjedre og stansedele. Med over 10.000 forskellige standardvarer og kompetencer til at specialfrem¬stille næsten alt i metal, servicerer Lesjöfors stort set alle brancher, fra offshore og marine til medico og elektronik.

Firmaet er grundlagt i Sverige i 1675 og er dermed Nordens ældste producent af fjedre, bånddetaljer og designkomponenter i metal. Produktionen foregår efter kundespecificerede tegninger på virksomhedens 21 fabrikker fordelt overalt i verden.

De forskellige fabrikkers produktionsudstyr bruges på tværs af landene, ligesom koncernens specialister og ingeniører servicerer alle landene på tværs. Denne internationale kompetence- og vidensdeling gør at virksomheden kan løfte alle typer projekter, store som små. Ingen opgave er for lille - og ingen for stor.

Lesjöfors Danmark har salgsafdeling og produktion i Brøndby og Tinglev.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Profilpartners på tlf.: 43434060.

Egenskaber:
Du er god til at have rigtig mange bolde i lufte på én gang, og trives derfor i en stilling, hvor du aldrig ved, hvad dagen bringer. Du arbejder struktureret og systematisk og er både serviceminded og fleksibel.

Du er god til at omstille dig og er ærekær med dit arbejde, og du er derfor både den serviceorienterede, omhyggelige og kvalitetsbevidste type, der forstår vigtigheden af et højt serviceniveau.

Erhvervserfaring:
Du har erfaring fra lignende stillinger, hvor du har arbejdet med tekniske produkter og kundesupport.

Uddannelser:
Vi er meget åbne overfor forskellige uddannelsesmæssige baggrunde.

Sprogkundskaber / IT:
Du kan begå dig på dansk og engelsk i skrift og tale og er en erfaren bruger af IT.

Du tilbydes:
At blive en del af et godt team, der gerne giver hinanden en hjælpende hånd. Du tilbydes også en flexordning, der sikrer, at du kun har en 37 timers arbejdsuge excl. frokost.

Løn:
Du får en fast løn, som modsvarer dine kvalifikationer, årsbonus, fritvalgskonto og sundhedsforsikring.

Arbejdssted:
Brøndby

Generelt:
Anfør venligst nedenstående mrk., når du søger stillingen

Intern sælger/134621


ellerDownload

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.