Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Intern sælger - El

Vi søger en intern sælger til el-teknisk salg til vores afdeling i Odense.

Hvis du har el-tekniske færdigheder, er fagligt stolt, og er motiveret af at lave et godt salg, så kunne stillingen måske være den rette udfordring for dig. Du vil blive en del af et tæt team med meget forskellige roller i en afdeling bestående af et kundecenter, internt salg og eksternt salg.

Der er tale om en fuldtidsstilling, hvor du arbejder mandag til fredag og har fri i weekenden. Du vi have reference til afdelingslederen.

Dine typiske ansvarsområder
I Solar har vi mange forskellige kunder, store som små, med mange forskellige behov. Det kan være alt fra hastesager over dagligt ordreflow til større projekter med levering ud i fremtiden. Din hverdag bliver derfor alsidig, og det er med til at gøre Solar til en spændende arbejdsplads.

I samarbejde med vores eksterne sælgere er det din opgave at sætte kunden i centrum.Du bliver ansvarlig for teknisk rådgivning samt teknisk salg til professionelle installatører og elektrikere pr. telefon og mail. Derudover udarbejder du tilbud samt udfører mindre projektstyringsopgaver. Kanvassalg vil ligeledes være en del af din opgaveportefølje. Dine opgaver er derfor af både kortsigtet og langsigtet karakter.

Som intern sælger i Solar tilbyder vi dig en god arbejdsplads med frihed under ansvar og fokus på din personlige og faglige udvikling, samt på nye muligheder. Vi gør med andre ord meget for vores medarbejdere og deres udvikling.

Dine kvalifikationer
For at få succes som intern sælger er det vigtigt, at du har el-tekniske færdigheder og kendskab. Det kunne fx være færdigheder, du har opbygget gennem en uddannelse til fx elektriker eller elinstallatør. Om du har praktisk erhvervserfaring er ikke det vigtigste – det vigtigste er, at du har teknisk snilde og kender markedet.

Det falder dig naturligt at drive aktivt salg, følge op og tage ansvar for ordrer, tilbud og kampagner. Du er fagligt stolt og udstyret med et godt overblik samt en struktureret tilgang til dit arbejde. Derudover ser du det som din fornemmeste opgave at finde den gode løsning.

Du er en frisk og udadvendt person, som kommer med en god portion gåpåmod og som kan drive sig selv. Som kollega er du pålidelig og engageret i et travlt arbejdsmiljø og altid serviceorienteret over for såvel kunder som kollegaer. Du skal have lyst til at engagere dig i teamet og være bevidst om, hvordan du bidrager positivt. Du er en god samarbejdspartner for dine kollegaer i Odense-afdelingen, på tværs af Solar og dine kunder.

Det er væsentligt, at du har flair for IT, da vi arbejder i mange forskellige programmer.

Er du blevet nysgerrig?
Lyder stillingen som noget for dig, og kunne du tænke dig at høre mere? Kontakt afdelingsleder Mads Thorsen på 40 64 12 99 for en uforpligtende snak om stillingen.

Ansøg hurtigst muligt og senest den 7. februar
Lyder dette som en spændende karrieremulighed for dig? Vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt, så vi holder samtaler løbende. Send derfor din ansøgning og dit CV hurtigst muligt og gerne allerede i dag. Vi glæder os til at høre fra dig.

Hvem er vi?

Solar er en stærk europæisk sourcing- og servicevirksomhed inden for el, vvs, industri og klima/energi. Solar står for effektivisering og tilbyder digitale løsninger, som gør vores kunder til vindere. Vi føler, at vi bør drive den grønne omstilling, og vi leverer branchens bedste løsninger, der sikrer bæredygtig brug af ressourcer. Hos Solar får du derfor 3.000 kolleger i ryggen, som er ambitiøse og ser dit potentiale. Hvis du er klar til at løfte både vores og vores kunders forretning, så er vi klar til at stå sammen med dig.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.