Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Intern sælger - LINDS Agro

Har du landbrugsfaglig kendskab, og har lyst til at prøve kræfter med at sælge kvalitetsprodukter til en bred målgruppe af kunder? Dine kunder vil primært være landbrugskunder, men bl.a. privatkunder vil også være en del af at din kundeportefølje. Kan du lide at være i tæt dialog med kunderne, og motiveres du af et godt salg?

I LINDS har vi forskellige kunder, store som små, med mange forskellige behov. Din hverdag bliver alsidig, hvilket er med til at gøre LINDS til en spændende arbejdsplads. Stillingen er som udgangspunkt placeret på vores hovedkontor i Vildbjerg, men der vil også være enkelte besøg i distriktet. Du vil referere til Salgschefen i LINDS Agro.

Dine ansvarsområder
Dine primære opgave bliver at fastholde salget til de nuværende kunder, samtidig med at du finder og udvikler nye kunder. Du er udadvendt og er god til at sælge gennem telefonen og via webshop, hvor salget foregår som en blanding mellem kundepleje og salg til nye kunder. Vi forventer, at du er struktureret og formår at skabe godt overblik i en til tider hektisk hverdag. Det falder dig naturligt at drive aktivt salg og tage ansvar for ordrer, tilbud og kampagner. Du har et tæt samarbejde med vores eksterne sælgere, og sammen er det jeres ansvar at sætte kunden i centrum. 

Dine kvalifikationer
Din baggrund for at søge jobbet er en relevant kommerciel uddannelse gerne med landbrugsfaglig baggrund, og gerne med fokus inden for kvæg. Du har et godt blik for balancen mellem at være rådgiver og sælger og du ser muligheder i markedet. Din personlighed udstråler initiativ og pondus, og du ynder at finde nye muligheder for at skabe mersalg.

Ansøgning
Du er meget velkommen til at kontakte Salgschef Karsten Kærgaard på tlf. +45 21330689 for yderligere information om stillingen eller send en ansøgning til kak@linds.dk

Vi indkalder løbende til samtaler, så vi anbefaler at du kontakter os hurtigst muligt. Alle henvendelser og ansøgninger behandles fortroligt.

Vi ser frem til at høre fra dig!


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.