Intern sælger til backoffice projektsalg søges til JELD-WEN i Sdr. Felding

For vores samarbejdspartner JELD-WEN søger vi en stærk salgsmedarbejder med spidskompetencer inden for projektsalg af vinduer/døre. Du bliver en del af et godt og velfungerende team, som udgør 25 engagerede kollegaer i den interne salgsafdeling, heraf 8 tilknyttet backoffice funktionen.  
 
Om jobbet  
Som intern sælger i backoffice vil du få muligheden for at bruge din faglige viden omkring produktporteføljen samt at yde vejledning og rådgivning til kunder, entreprenører og andre samarbejdspartnere.  
Mere specifikt vil dine opgaver være:  
• Tilbudsgivning på projektsalg samt opfølgning herpå.  
• Ordreoprettelse og ordrebehandling.  
• Styring, koordinering og rådgivning mellem forskellige faggrupper, og at være bindeled ud mod slutkunden.  
• Rådgive og supportere kunder omkring Jeld-Wens produktsortiment samt salgsbackup for egne sælgere.  
 
Om dig  
Du har en uddannelsesbaggrund som bygningskonstruktør, salgsassistent fra byggebranchen, tømrer eller lignende – gerne med teknisk flair og tegningsforståelse. Du taler og skriver dansk flydende, og kan begå dig på engelsk. Du har brugerkendskab til ERP-system.  
 
Derudover forventer vi, at du:  
• er ansvarsbevidst, og at du evner og afslutte tilbuddene indenfor udbudsdeadline.  
• har et godt overblik, er positiv og kan håndtere flere igangværende opgaver.  
• kan arbejde selvstændigt, såvel som i teams, og du hjælper gerne dine kollegaer.  
• har et godt købmandsskab og en god forretningsforståelse.  
 
Som person ser du dig selv som en engageret, imødekommende og stabil person med gode samarbejdsevner. Du er omhyggelig, struktureret og har en systematisk tilgang til dine opgaver, med sans for detaljen.  
 
Vi tilbyder  
Du tilbydes en høj grad af frihed og variation i arbejdsopgaverne. Arbejdstiden ligger inden for almindelig kontortid, med mulighed for flex.  
 
Arbejdssted  
JELD-WEN  
Europavej 1  
7280 Sdr. Felding  
 
Vi ser frem til at høre fra dig  
Send din ansøgning, CV og relevante bilag via søg stillingen nedenfor.  
 
Vi indkalder løbende relevante kandidater, og opfordrer derfor interesserede kandidater til at søge snarest muligt, dog senest d. 12. marts 2018.  
 
JKS CAREER varetager rekrutteringsprocessen, og har du spørgsmål til ovenstående, kan du kontakte chefkonsulent Rikke Frølund-Bastrup på tlf. 3085 1325.  
 
Om JELD-WEN  
JELD-WEN Windows & Doors er en amerikansk koncern, virksomheden er noteret på NYSE. Koncernen har aktiviteter på fire kontinenter og er verdens største inden for sit felt. JELD-WEN er også førende i Europa inden for produktion og markedsføring af døre.  
 
JELD-WEN Northern Europe har salgs- og produktionsenheder i 7 europæiske lande: Danmark, Norge, Sverige, Finland, Estland, Letland. Her arbejder mere end 3.300 dedikerede medarbejdere for at realisere den vækststrategi, som skal gøre JELD-WEN markedsledende. I Danmark er JELD-WEN nr. 73 på Top 100 over danske virksomheder. Northern Europe omsætter samlet for mere end 400 mio. EUR årligt.  
 
Fabrikken i Sdr. Felding, syd for Herning beskæftiger ca. 160 medarbejdere og fremstiller og sælger specialdøre til projektmarkedet.  
 
Se yderligere information på www.jeldwen.dk.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:9. januar 2018
Udløbsdato:4. marts 2018

International Business Trainee 2018

BESTSELLER RETAIL EUROPE A/S

Are you ready to challenge yourself in a two-year programme in a big international fashion company? Are you ambitious, energetic, and do you strive to be the best? Can you create essential results when things are moving fast, and do you want to take...
Indrykket:9. januar 2018
Udløbsdato:2. marts 2018

Butiksassistent

jem & fix

Jem fix Herning søger en lukkeansvarlig butiksassistent til at arbejde hver anden weekend, da butikken udvider åbningstiderne. Har du lyst til at arbejde som butiksassistent i jem fix, så er det måske lige dig vi har brug for. Arbejdstiden er på 5 t...
Indrykket:26. januar 2018
Udløbsdato:2. marts 2018

M&S Company søger salgsassistent

M&S COMPANY ApS

Vil du være en del af M&S Company team modetøj med de helt rigtige mærkevare så søger vi lige nu salgsassistent til vores butik i Grindsted. Vi søger en udadvendt og initiativrig person som motivers og brænder for det gode salg og altid sætter kunde...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:26. februar 2018

Assistance søges til konceptbutik i Holstebro

Femilet Holstebro

Vi søger en moden, smilende og ansvarsbevidst assistance til at hjælpe os, når vi har ekstra travlt. Du skal gerne kunne arbejde både hverdage og weekends, også gerne hele dage indimellem. Vi forventer, at du er fleksibel og har lyst til salg og ser...
Indrykket:7. februar 2018
Udløbsdato:15. marts 2018

Salgskoordinator

JKS A/S

Har du lyst til at arbejde i en international virksomhed sammen med et dynamisk team af engagerede kolleger? Så er det måske dig, vi søger til en spændende og alsidig stilling som salgskoordinator hos vores gode kunde Færch Plast i Holstebro. Kundes...