Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

INTERN SÆLGER / VVS-TEKNIKER søges til alsidig stilling med bred kontaktflade til virksomhedens kunder og til kollegaer i marken

Stillingsbeskrivelse:
Du kommer til at sidde i en intern funktion, hvor du yder teknisk rådgivning til de mange kunder, som overvejende vil være installationsvirksomheder, grossister, rådgivende ingeniører, boligselskaber, OEM kunder samt industrien generelt.

I tæt parløb med virksomhedens eksterne sælgere, sidder du og hjælper og vejleder kunderne omkring virksomhedens brede produktsortiment inden for effektive pumpesystemer, og du vil få en oplæring efter behov.

Du får med andre ord en udadvendt stilling, hvor du kommer til at tale om tekniske løsninger og muligheder med mange forskellige typer mennesker. Du står for tilbudsgivning via virksomhedens interne tilbudssystem og kommer til at arbejde med dimensioneringsprogrammet Select.

Der vil være daglig kontakt til moderselskabet i Sverige, der supporter i forbindelse med bestilling af varer samt fakturering. Du kommer til at arbejde med et af markedets bedste programmer inden for pumpe systemer, som leveres til kunder i den tekniske branche. Det er derfor vigtigt, at du har en bred teknisk viden og kan lide at tale tekniske løsninger med kunderne.

Når din egen tekniske viden ikke rækker, vil der være god mulighed for at videregive kunden til virksomhedens sælgere eller teknikere, som gerne hjælper.

Virksomhedsbeskrivelse:
Wilo Nordic er et datterselskab til tyske WILO SE, som er en af verdens førende producenter af effektive pumpe systemer.

Kunder fra mere end 70 lande tror på virksomhedens produkter og service indenfor varme og køle teknologien, Firefighting systemer, vand forsyning samt spildevands anlæg.

Med ca. 8,000 ansatte og en omsætning på mere end 10 mia. kr. har koncernen opnået en markedsledende position i verden, og man er opsatte på at styrke denne.

Humør, venlighed, fladt hierarki, team spirit og tolerance er basis principperne i kulturen på hovedkontoret i Danmark, som er beliggende i Karlslunde, hvor der i dag er 6 medarbejdere tilknyttet.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Profilpartners på tlf.: 43434060.

Egenskaber:
Du er en meget udadvendt, selvmotiverende og ansvarlig person, der er vant til at kunne tage selvstændige initiativer og yde Wilo’s kunder en høj service. Du er derfor både god til at servicere dine kunder og ikke mindst følge op.

Du er en struktureret og systematisk arbejdende person, der har styr på dine ting. Du er derfor også god til at prioritere dine opgaver og formår både at arbejde selvstændigt og som en del af et team.

Din personlighed er åben og venlig, og det er naturligt for dig at være proaktiv og initiativtagende i dit daglige arbejde.

Erhvervserfaring:
Det forventes, at du har god erfaring fra en tilsvarende stilling, hvor du har siddet med teknisk rådgivning - og meget gerne fra lignende eller beslægtede brancher.

Uddannelser:
Vi forventer at du har en teknisk baggrund måske som VVS tekniker eller Ingeniør.

Sprogkundskaber / IT:
Du er flydende i dansk og engelsk i skrift og tale, da koncern sproget er engelsk. Det forventes, at du er en habil bruger af IT.

Du tilbydes:
Gode muligheder for at sætte præg på din egen og virksomhedens udvikling. Du kommer til at arbejde samme med gode kollegaer som sætter en ære i team samarbejdet og at det skal være rart at komme på arbejde.

Dertil kommer attraktive ansættelsesvilkår i henhold til dine kvalifikationer.

Løn:
Du får en god løn, som modsvarer dine kvalifikationer, pensionsordning og sundhedsforsikring.

Arbejdssted:
Karlslunde

Generelt:
Anfør venligst nedenstående mrk., når du søger stillingen

Intern sælger / VVS-tekniker /121421


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.