Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Intern sælger/lagermedhjælper søges

HR-Industries søger en engageret og teknisk minded intern sælger/lagermedhjælper til en kunde i Hobro. Der er tale om en mindre handels- og servicevirksomhed på pt. 10 ansatte. De er inde i en positiv udvikling, og søger derfor en ny fast medarbejder til deres team.

Virksomheden søger

Virksomheden søger en medarbejder til intern salg/ordrebehandling. Derudover til hjælp på lageret, herunder ekspeditioner, varemodtagelse, klargøring til fragt, håndtering af tankattester, indkøbsaftaler m.m. Der vil løbende tilkomme flere opgaver, hvor du efterhånden vil få dine egne ansvarsområder. Der kan ind i mellem være tunge løft. Og har du en håndværksmæssig baggrund, kan du også hjælpe lidt til på værkstedet.  

Omkring dig til stillingen 

Virksomheden søger en teknisk minded medarbejder. Enten har du tidligere erfaring med salg af tekniske produkter, reservedelsekspedient, eller også er du håndværker, og har en interesse i at komme ind på kontoret. Du er serviceminded og har erfaring med kundekontakt. Du har ordenssans og er struktureret med opgaverne. Du er fleksibel med arbejdsopgaver, alle hjælper hinanden. Du behersker Dansk og Engelsk i tekst og tale. Du trives med en spændende og afvekslende hverdag.

Virksomheden tilbyder

Virksomheden tilbyder et uformelt arbejdsmiljø med mulighed for på sigt at have egne ansvarsområder. Virksomheden har fokus på det gode arbejdsmiljø og godt kollegialt sammenhold. Et sted hvor medarbejdere trives, og bliver i mange år.  

Derudover tilbyder virksomheden:

  • Attraktive løn- og arbejdsforhold
  • Arbejdstiden er 37 timer (evt. mindre) hvis det ønskes
  • Overenskomst
  • Pension efter gældende regner 
  • Sygeforsikring
  • Kantineordning

Opstart hurtigst muligt eller efter aftale

Kontakt
Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte HR-konsulent Dina på tlf.: 86 42 35 40 hverdage imellem 08.00 til 16.00.
HR-Industries gennemfører samtaler løbende og stillingen kan blive besat inden ansøgningsfristens udløb, så søg straks.

Mail ansøgning med CV og referencer til http://www.hr-industries.axp.dk/ - job nr. 51285

Om HR-Industries
Vi er en effektiv og seriøs rekrutteringsvirksomhed, med speciale i bemandingsløsninger til industrien - metal og el, service og vedligehold, teknikere og ingeniører, produktion og lager, samt kontor, administration og ledelse. Vi formidler projektansættelser, rekrutterer til faste jobs, og anvender TRY & HIRE.

Det gode match er for os værdiskabende både for dig og for virksomheden. En god personlig relation ligger os meget på sinde. Vi lytter til dine ønsker og søger at skabe tryghed gennem hele processen. Vi rekrutterer til virksomheder med ordnede forhold, og typisk til længerevarende projekter.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.