Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Intern salgskonsulent der kan sælge over telefonen

Er du en dygtig sælger, som skaber salg gennem telefonen ved at behovsafdække og finde de rigtige løsninger til kunderne? Motiveres du af at give kunderne en fremragende rådgivning, som skaber tryghed og langvarige relationer? Og vil du være med til at sætte dit præg i en nyoprettet stilling? Så er du måske vores nye kollega i SKAKO Concrete A/S.

SKAKO Concrete A/S udvikler, designer og sælger et bredt program af high-end kvalitetsprodukter til betonblandeanlæg til færdigbeton og præfabrikeret beton. Vi er i gang med en spændende udviklings- og vækstrejse. For at fortsætte denne rejse skal vores salgsorganisation styrkes med en ny medarbejder, og vi søger derfor en intern salgskonsulent i en nyoprettet stilling.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med dine kolleger i salgsafdelingen, men vil få selvstændigt ansvar for salg til en portefølje af tidligere samt eksisterende kunder, og på sigt også erhverve nye kunder. Med andre ord kommer du primært til at snakke med kunder, som kan lide SKAKO s produkter.

Derudover vil dine arbejdsopgaver bl.a. omfatte:

  • Vedligeholde og pleje kunderelationer.
  • Opfølgning på leads samt evt. mødebooking ifm disse.
  • Opfølgning på tidligere kunder – fortrinsvis i Aftersales-øjemed.
  • Salg af servicekontrakter.
  • Booke møder og ture til serviceteknikerne.
  • Udarbejdelse af salgsmateriale og tilbud samt opfølgning på tilbud.
  • Rådgivning til kunderne om vores kvalitetsprodukter.
  • Opfølgning på kundetilfredshed ifm. projekter.

Da stillingen er nyoprettet, får du også selv mulighed for at forme stillingen og sætte en finger på, hvordan du kan skabe succes i jobbet.

Hvem er du?

Der kan være mange veje ind i jobbet. Du kan fx have en kommerciel baggrund, som vi bygger teknisk viden ovenpå. Eller måske har du en teknisk faglig baggrund - gerne med en overbygning, er maskinmester eller lignende. Det vigtigste for os er, at du har erfaring med at sælge over telefonen og finder energi i at lave opsøgende salg.

Du er en relationsskaber som ved, hvordan du skal fange kunderne samt fastholde dem ved at opbygge værdifulde og langvarige relationer gennem din positive og tillidsvækkende facon. Du har et stort drive, og lader dig ikke vælte af et nej, men arbejder vedholdende og løsningsorienteret.

Har du teknisk flair og kendskab fra branchen, vil det være en fordel, men ikke en forudsætning for at kunne varetage jobbet. Du skal derimod kunne kommunikere ubesværet og professionelt på både dansk og engelsk, da SKAKO har kunder i hele verdenen. Kan du også tysk er det en stor fordel, men ikke et krav. Du har generel IT-flair og kan derfor begå dig i fx CRM-systemer og Microsoft Office. Har du tilmed prøvet kræfter med vores ERP-system, Navision, er du hjulpet godt på vej.

Hvorfor SKAKO Concrete?

Efter en grundig oplæring, hvor du bliver klædt på ift. produkter og serviceydelser, kommer du til at varetage en spændende stilling med stor kontaktflade i et uformelt og internationalt miljø med gode muligheder for personlig samt faglig udvikling.

Du bliver en del af et team på 14 kolleger på lokationen samt 10 kolleger rundt om i verden, og du kommer til at referere direkte til salgsdirektøren. Vi har et behageligt arbejdsmiljø, som er præget af humor, ordentlighed og at vi hjælper hinanden.

Vil du med ombord i SKAKO Concrete?

Så send din ansøgning og CV ved at trykke "ansøg" her under senest d. 29. oktober 2020. Du kan få yderligere information ved at kontakte Josephine Haslund fra konsulentvirksomheden Mindbiz tlf. 2829 3728 / jhh@mindbiz.dk eller salgsdirektør Claus Hansen på tlf.: 2363 9249 / cha@skako.com.
Alle ansøgninger behandles fortroligt og med diskretion. Vi forventer at afholde 1. samtalerunde i uge 46 og 2. samtalerunde i uge 47.

Hvem er vi?

SKAKO-koncernen er børsnoteret på NASDAQ OMX Copenhagen A/S og arbejder inden for to forretningsområder: udvikling og levering af blandeudstyr til fremstilling af beton og vibrationsudstyr til industri. Kernekompetencer og knowhow inden for design, projektstyring, salg og service anvendes på de primære markeder for salg og service af komponenter, anlæg og komplette løsninger. SKAKO har omkring 200 ansatte, hvoraf godt halvdelen er ansat i SKAKO Concrete og halvdelen i SKAKO Vibration. Virksomhedens hovedkontor ligger i Faaborg og har egne afdelinger i Frankrig, Tyskland, England og USA samt sælgere og agenter rundt omkring i verden.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.