Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Intern salgskoordinator søges til Combigas i Give

Har du erfaring med opfølgning på salg og projektledelse, og har du teknisk flair? Brænder du for en alsidig hverdag, hvor du følger projektet fra start til slut, og trives du med løbende kontakt til nationale såvel som internationale leverandører og kunder? Så er det dig, vi søger til en spændende stilling som intern salgskoordinator ved Combigas.

For vores samarbejdspartner Combigas søger vi en dygtig intern salgskoordinator med spidskompetencer inden for teknik og projektsalg. Du bliver en del af et godt og velfungerende team, som udgør 10 engagerede kollegaer. Dine kollegaer og din leder vil naturligvis være dig en god sparring, og der er et godt samarbejde indbyrdes.

 

Om jobbet

Som intern salgskoordinator vil du få muligheden for at bruge din tekniske viden og bidrage til projektsalg. Du vil beregne produktionspotentiale og anlægsdimensionering ud fra standarder, beskrive og indhente drifts-, leverandør- og arbejdsbeskrivelser, til brug for beregning og beskrivelse af tilbudsmateriale. At sikre planlægning og opfølgning af forløbet er også dit ansvar, altid med kunden og Combigas’ værdikoncept for øje. Du vil fungere som bindeled mellem konstruktionsafdelingen, projektlederen, leverandører, kunder og samarbejdspartnere. 

Mere specifikt vil dine opgaver være:

  • Tilbudsgivning på teknisk projektsalg samt opfølgning herpå.
  • Indhentning af tilbud og produktspecifikationer hos leverandører og underleverandører.
  • Tæt kontakt til leverandører og kunder.
  • Rådgive og supportere kunder omkring Combigas’ produktsortiment og dimensionering af anlæg ud fra biomassesammensætning.
  • Support til sælgere og assistere ved udarbejdelse af salgskontrakter.

 

Om dig

Der kan være flere indgangsvinkler til jobbet, men det forventes, at du har en god kombination af teknisk og kommerciel kompetence. Din baggrund kan fx være som kandidat i International Business Development, maskinmester med kommerciel erfaring, ingeniør eller lignende. Du taler og skriver dansk og engelsk flydende, og er superbruger i Excel.

Derudover forventer vi, at du:

  • Har en stærk kommerciel forståelse, i forhold til både indkøb og salg.
  • Brænder for at yde en god kundeservice og supportere vores sælgere i marken.
  • Har et øje for helheden og kan gennemskue, hvor problematikker og udviklingspotentialet ligger.
  • Trives med en høj grad af selvstændighed samtidig med, at du er samarbejdsorienteret.
  • Har en positiv tilgang til dine arbejdsopgaver og en god forretningsforståelse.

Som person ser du dig selv som en engageret, ansvarsbevidst og imødekommende person med gode samarbejdsevner. Du er omhyggelig, struktureret, og du har en systematisk tilgang til dine opgaver med sans for detaljen.

 

Vi tilbyder

Du tilbydes en høj grad af frihed og variation i arbejdsopgaverne. Arbejdstiden ligger inden for almindelig kontortid, med mulighed for flex.

 

Arbejdssted

Combigas ApS
Ryttervangen 11C
7323 Give

Vi ser frem til at høre fra dig

Send ansøgning, CV og relevante bilag til mail: 185rfb002@jks.dk             

Vi indkalder løbende relevante kandidater til samtale, så vi opfordrer interesserede kandidater til at søge snarest muligt, dog senest d. 15. februar 2018.

 

JKS Career varetager rekrutteringsprocessen, hvorfor al henvendelse bedes rettet hertil. Har du spørgsmål til ovenstående, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Rikke Frølund-Bastrup på tlf.: 3085 1325.

 

Om Combigas

Combigas udvikler, designer og sælger energiløsninger, som gavner miljøet og samtidig giver en sund forretning. Biogasanlæggene bygges i tæt samarbejde med en række danske og internationale partnere. På den måde tager firmaet aktiv del i udviklingen af grønne energikilder. Combigas har mange års erfaring indenfor udvikling og drift af biogasanlæg. Hos Combigas er vi stolte af vores produkter, anlæggets ydeevne samt det unikke system og indbydende design. Combigas har en højt budgetteret vækstrate for de kommende år, og har i den forbindelse indgået et strategisk partnerskab med en kinesisk investor.

Læs mere på www.combigas.dk


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Area Sales Manager, Tyskland

Effektiv Rekruttering

Emballagegruppen søger en dygtig og målrettet Area Sales Manager til at understøtte virksomhedens vækststrategi, herunder målsætningen om at øge samhandlen betragteligt på det tyske marked. Med reference til salgsdirektøren får den nye Area Sales Ma...
Indrykket:21. juni 2018
Udløbsdato:15. august 2018

Provisions sælgere søges til Sjælland

Lasota Energy

Training And Rahab er et internetbaseret firma, som tilbyder vejledning af trænings- og genoptræningspprogrammer private, vejledning og undervisning til sportsklubber samt abonnementer til behandlere i Danmark. Produktet er den eneste af sin art i D...
Indrykket:22. juni 2018
Udløbsdato:20. august 2018

Er du vores nye salgskonsulent til Jylland og Fyn?

SARD KOPENHAGEN ApS

Vi leder efter dig ... SARDkopenhagen er et bæredygtigt, skincare brand i stor vækst på det danske marked. SARDkopenhagen udvikles og produceres i Danmark. Alle produkter er 100 naturlige, milde og effektive. SARDkopenhagen er et innovativt brand, o...
Indrykket:20. juni 2018
Udløbsdato:25. juli 2018

SÆLGER / SALGSKOORDINATOR

BAHNE SØRENSEN A/S Fisketorvets Shopping Center

S LGER SALGSKOORDINATOR BAHNE CO. BAHNE, MISS ETOILE, MARGIT BRANDT, WHAT ABOUT US, ECOOKING Bahne Co. i Vejle øger salgsstyrken og søger derfor en dygtig sælger salgskoordinator med B2B erfaring fra interiør - modebranchen hurtigst muligt. Det er v...
Indrykket:12. juli 2018
Udløbsdato:15. august 2018

Administrative Sales Supporter

BESTSELLER A/S

Vejle
Are you structured, do you thrive with solving administrative tasks, and would you like the chance to become part of a sharp and dedicated sales team in a strong, international fashion brand? SELECTED FEMME is looking for an independent and structur...
Indrykket:19. juli 2018
Udløbsdato:10. august 2018