Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Intern salgskoordinator søges til kontor i Salling området

Intern salgskoordinator

Jobbet:
For at styrke og udvikle vores position på markedet, søger vi en intern sælger, som brænder for salg og førsteklasses kundeservice. Udover at levere produkter af højeste kvalitet, så er vores forretning bygget op omkring en ”politik”, hvor vi altid går den ekstra meter for kunden og yder den bedste kundeservice.

Primære arbejdsopgaver:

  • Telefonisk håndtering af henvendelser fra kunder - både private og erhverv
  • Telefonisk support til kunder
  • Ordrehåndtering fra start til slut
  • Planlægning og organisering af kundebesøg
  • Diverse administrative og indkøbsrelaterede opgaver, herunder telefonpasning, fakturering, organisering af diverse opgaver for vores montører (landsdækkende opgaver)

Personlige egenskaber:
Det er vigtigt, at du brænder for at arbejde i en mindre virksomhed, hvor ikke 2 dage er ens og hvor ”alle hjælper alle”. Du befinder dig godt i frontlinjen, og kan holde hovedet koldt, når det går stærkt.

Du er god til at opbygge relationer, såvel internt som eksternt, og dit positive væsen gør dig nem at arbejde sammen med. Det falder dig naturligt at arbejde resultatorienteret, tage initiativ og ansvar, og du motiveres af et højt aktivitetsniveau med forskelligartede opgaver.

Du er en stærk kommunikator, smiler gennem telefonen, er imødekommende og gennem dialog kan afdække kundernes behov.


Kvalifikationer:
Det er ikke et krav, at du har en uddannelse inden for salg eller brancheerfaring. Men intern salgserfaring og håndtering af administrative opgaver er et kæmpe plus, da de primære arbejdsopgaver vil være telefonisk håndtering af vores kunder - private såvel som erhverv.


Vi tilbyder:
Vi tilbyder et spændende job i en innovativ virksomhed, hvor tingene går stærkt. Du vil modtage grundig oplæring og introduktion i vores ydelser og produkter. Du vil blive en nøgleperson i salgsafdelingen og del af en virksomhed med masser af drive og et meget uformelt arbejdsmiljø.

Vi er i stor vækst, og du vil derfor indgå i et team, hvis ambitionsniveau og målsætning er at opnå nye mål, som du vil blive en del af og være med til at præge.

En attraktiv gagepakke med god fast løn, pensionsordning samt sundhedsforsikring.


Lyder stillingen interessant for dig? Send venligst dit CV og ansøgning til Andreas på andreas@skjoldporte.dk – Vi afholder samtaler løbende, og vi glæder os til at høre fra dig.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.