Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Intern salgsmedarbejder med teknisk flair

Er du serviceorienteret og dygtig til AutoCAD og Inventor 3D – så har du her muligheden for et afvekslende og spændende job, hvor du både arbejder med mindre salgsopgaver og større projekter.

Du bliver en del af et team, som sidder i salgsafdelingen. Du arbejder tæt sammen med eksterne sælgere, og har kontakt til kunder, leverandører og øvrige kolleger. Du modtager detaljer og information fra sælgerne på hver opgave. Der vil være stor variation i opgaverne, da du såvel starter som slutter et projekt, og der vil derfor være gode muligheder for at arbejde selvstændigt og selv være med til at sætte præg på opgaverne.

Dine opgaver er blandt andet:

  • Udarbejde tilbud og tegneopgaver på projekter
  • Ordreregistrering
  • Support til eksterne sælgere
  • Faglig rådgivning til kunder
  • Klargøring af ordrer og opfølgning på projekt indtil aflevering til kunden

Du er f.eks. uddannet maskintekniker, konstruktør, produktionsteknolog eller teknisk assistent, og du har stor lyst til at arbejde med opgaver, hvor det ofte kræves at der skal udarbejdes tegningsforslag til kunden – store som små.

Du er serviceorienteret, engageret, struktureret og trives i et job og en virksomhed, hvor tingene udvikler sig dag for dag. I dagligdagen har du en ansvarsfuld og positiv holdning til tingene.

Du skal have erfaring med AutoCAD og Inventor 3D, og lyst til at tage ansvar og arbejde engageret med alle opgaver. Desuden er du velformulerende både i skrift og tale på dansk og gerne engelsk.

Du tilbydes en arbejdsplads i et entusiastisk team med gå-på-mod, drive og en uformel omgangstone, hvor der er rig mulighed for faglig og personlig udvikling.

MAS-HØVIK A/S er en af Danmarks førende leverandører af inventar til lagre, værksteder, arkiver og personalerum. I mere end 35 år har MAS-HØVIK leveret inventarløsninger til private virksomheder og offentlige institutioner over hele landet. Et stort og omfattende lagerprogram i standardudførelse gør, at MAS-HØVIK fra centrallageret i Bording kan levere fra dag til dag. Se mere på: www.mas-hoevik.dk

Send din ansøgning samt CV til PRO&CO allerede i dag via knappen ”Søg stillingen”. Ansøgningerne behandles løbende.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.