Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Intern salgsmedarbejder med tysk på modersmålniveau
Kyocera Unimerco producerer og sælger skærende værktøjer, måleværktøjer og værktøjer til befæstelse. Kyocera Unimercos kvalitetsprodukter og rådgivning optimerer kundernes produktion og reducerer dermed deres omkostninger. Der er ca. 700 medarbejdere i Europa og USA, der arbejder som ét godt hold med plads til individualister. Dygtige, interesserede, ansvarlige og humørfyldte medarbejdere er det vigtigste for den fortsatte fremgang og trivsel. Vil du være med?

Intern salgsmedarbejder med tysk på modersmålsniveau

Direkte kundekontakt og support til salgsorganisation i Tyskland

Handels- eller speditøruddannet eller lign. med flair for teknik og lyst til salg
Kan du tysk på meget højt niveau, og er du serviceminded? Vil du være med til at sælge befæstelsesprodukter til de tyske kunder og assistere de eksterne tyske sælgere? Så har vi jobbet til dig.

Befæstelsesprodukter til byggeindustrien
Som markedsledende i Danmark har Kyocera Unimerco skabt en solid basis for international ekspansion. TJEP-konceptet retter sig primært mod byggeindustrien og omfatter bl.a. komplette programmer i søm-, klamme- og dykkerpistoler med tilhørende fasteners. Dette suppleres af kompressorer, bindemaskiner og tilbehør. Produkterne sælges primært gennem forhandlere og er allerede markedsført med succes primært i Skandinavien og Tyskland.

Styrker organisationen til fortsat vækst
Den eksterne organisation i Tyskland og Schweiz består pt. af 8 sælgere og en salgschef. Den interne salgsfunktion, der bl.a. betjener de tysktalende markeder er fysisk placeret i hovedkontoret i Sunds ved Herning. Hertil søges en dygtig intern salgsmedarbejder med tysk på modersmålsniveau.

Du bliver en del af et godt team på 60 dygtige kolleger – heraf 4 med tysk baggrund – der sørger for, at du får den nødvendige produktuddannelse og opbakning.

Selvstændig og udfordrende hverdag
Arbejdsopgaverne omfatter bl.a. telefonisk salg og rådgivning til forhandlere og professionelle slutbrugere, support til eksterne salgsteknikere, ordrebehandling og udarbejdelse af tilbud, udkast til marketing materiale, messedeltagelse og meget mere.

En god sælger med teknisk interesse
Uddannelses- og erfaringsmæssigt kan du have mange forskellige baggrunde, bl.a. teknik, handel, spedition eller …? Det afgørende er, at du er salgsminded og har en god indstilling til kundeservice og support samt gode sprogkundskaber i tysk og gerne engelsk.

For at lykkes i jobbet skal du have en vis interesse og flair for teknik, og det vil naturligvis være optimalt, hvis du har erfaring med internt salg. Din gode personlighed og faglige ballast skal være suppleret med gode administrative evner og viljen til at betjene kunden optimalt hver gang. Du kan tysk på modersmålsniveau (eller har tilbragt en stor del af din opvækst i Tyskland), men mestrer også det danske sprog, som minimum i tale. Hvis du yderligere taler engelsk eller andre sprog, er det en fordel.

Serviceminded holdspiller

Som person er du opgave- og tidsfleksibel, og du trives med en bred kontaktflade samt handel og service. Samtidig er du i stand til at fastholde strukturen i dine opgaver, selvom der er travlt. Dit humør skal være godt, og du skal sætte pris på en uformel omgangstone og en alsidig hverdag som basis for kvalificeret og seriøst arbejde. At kunne sætte god service i højsæde og være videbegærlig er vigtigere end den specifikke faglige baggrund og uddannelse. Vi søger derfor bredt og vægter de personlige egenskaber højt.

Information og ansøgning

Vil du høre mere om stillingen, så kontakt gerne pro&co tlf. 9660 3200 som varetager denne rekruttering eller Intern Salgschef Jannik Brøde Emmervadt hos Kyocera Unimerco.

Send din ansøgning til pro&co allerede i dag via knappen "Søg stillingen".
Der er ingen ansøgningsfrist, men vi behandler ansøgningerne løbende.Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her