Intern salgsmedarbejder med tysk på modersmålniveau
Kyocera Unimerco producerer og sælger skærende værktøjer, måleværktøjer og værktøjer til befæstelse. Kyocera Unimercos kvalitetsprodukter og rådgivning optimerer kundernes produktion og reducerer dermed deres omkostninger. Der er ca. 700 medarbejdere i Europa og USA, der arbejder som ét godt hold med plads til individualister. Dygtige, interesserede, ansvarlige og humørfyldte medarbejdere er det vigtigste for den fortsatte fremgang og trivsel. Vil du være med?

Intern salgsmedarbejder med tysk på modersmålsniveau

Direkte kundekontakt og support til salgsorganisation i Tyskland

Handels- eller speditøruddannet eller lign. med flair for teknik og lyst til salg
Kan du tysk på meget højt niveau, og er du serviceminded? Vil du være med til at sælge befæstelsesprodukter til de tyske kunder og assistere de eksterne tyske sælgere? Så har vi jobbet til dig.

Befæstelsesprodukter til byggeindustrien
Som markedsledende i Danmark har Kyocera Unimerco skabt en solid basis for international ekspansion. TJEP-konceptet retter sig primært mod byggeindustrien og omfatter bl.a. komplette programmer i søm-, klamme- og dykkerpistoler med tilhørende fasteners. Dette suppleres af kompressorer, bindemaskiner og tilbehør. Produkterne sælges primært gennem forhandlere og er allerede markedsført med succes primært i Skandinavien og Tyskland.

Styrker organisationen til fortsat vækst
Den eksterne organisation i Tyskland og Schweiz består pt. af 8 sælgere og en salgschef. Den interne salgsfunktion, der bl.a. betjener de tysktalende markeder er fysisk placeret i hovedkontoret i Sunds ved Herning. Hertil søges en dygtig intern salgsmedarbejder med tysk på modersmålsniveau.

Du bliver en del af et godt team på 60 dygtige kolleger – heraf 4 med tysk baggrund – der sørger for, at du får den nødvendige produktuddannelse og opbakning.

Selvstændig og udfordrende hverdag
Arbejdsopgaverne omfatter bl.a. telefonisk salg og rådgivning til forhandlere og professionelle slutbrugere, support til eksterne salgsteknikere, ordrebehandling og udarbejdelse af tilbud, udkast til marketing materiale, messedeltagelse og meget mere.

En god sælger med teknisk interesse
Uddannelses- og erfaringsmæssigt kan du have mange forskellige baggrunde, bl.a. teknik, handel, spedition eller …? Det afgørende er, at du er salgsminded og har en god indstilling til kundeservice og support samt gode sprogkundskaber i tysk og gerne engelsk.

For at lykkes i jobbet skal du have en vis interesse og flair for teknik, og det vil naturligvis være optimalt, hvis du har erfaring med internt salg. Din gode personlighed og faglige ballast skal være suppleret med gode administrative evner og viljen til at betjene kunden optimalt hver gang. Du kan tysk på modersmålsniveau (eller har tilbragt en stor del af din opvækst i Tyskland), men mestrer også det danske sprog, som minimum i tale. Hvis du yderligere taler engelsk eller andre sprog, er det en fordel.

Serviceminded holdspiller

Som person er du opgave- og tidsfleksibel, og du trives med en bred kontaktflade samt handel og service. Samtidig er du i stand til at fastholde strukturen i dine opgaver, selvom der er travlt. Dit humør skal være godt, og du skal sætte pris på en uformel omgangstone og en alsidig hverdag som basis for kvalificeret og seriøst arbejde. At kunne sætte god service i højsæde og være videbegærlig er vigtigere end den specifikke faglige baggrund og uddannelse. Vi søger derfor bredt og vægter de personlige egenskaber højt.

Information og ansøgning

Vil du høre mere om stillingen, så kontakt gerne pro&co tlf. 9660 3200 som varetager denne rekruttering eller Intern Salgschef Jannik Brøde Emmervadt hos Kyocera Unimerco.

Send din ansøgning til pro&co allerede i dag via knappen "Søg stillingen".
Der er ingen ansøgningsfrist, men vi behandler ansøgningerne løbende.Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:18. januar 2018
Udløbsdato:2. februar 2018

INTERN SALGSASSISTENT - TIL NETTRÆLASTEN I BORDING

Nettrælasten A/S

Ikast-Brande
Jobbet Du bliver vores frontfigur over for de kunder, som kommer og handler hos os. Det gælder både håndværkere og private kunder. Det betyder, at du rådgiver, laver tilbud, modtager ordre og bestiller varer hos vores leverandører, samt hjælpe med p...
Indrykket:9. januar 2018
Udløbsdato:23. januar 2018

Rollco A/S i Vejle søger Intern Salgsbackup

Profilrekruttering ApS

Hedensted
Rollco A S er specialist indenfor lineære bevægelser- og automatiseringsløsninger. Rollco A S er en 19 år gammel international virksomhed med afdelinger i Danmark, Sverige, Norge, Finland og Taiwan. Afdelingen i Vejle består af 6 kolleger, som sælge...
Indrykket:9. januar 2018
Udløbsdato:26. januar 2018

Lager og butiksekspedient

Special-Butikken Herning A/S

Herning
Special-Butikken søger lagerekspedient med truckkort og gerne kørekort til lastbil. Dine primære arbejdsopgaver består i at håndtere alsidige opgaver i varemodtagelsen, kundeekspedition på lageret og i butikken, samt pak pluk, truckkørsel og i øvrig...
Indrykket:9. januar 2018
Udløbsdato:2. marts 2018

Butiksassistent

jem & fix

Herning
Jem fix Herning søger en lukkeansvarlig butiksassistent til at arbejde hver anden weekend, da butikken udvider åbningstiderne. Har du lyst til at arbejde som butiksassistent i jem fix, så er det måske lige dig vi har brug for. Arbejdstiden er på 5 t...
Indrykket:9. januar 2018
Udløbsdato:4. marts 2018

International Business Trainee 2018

BESTSELLER RETAIL EUROPE A/S

Vejle
Are you ready to challenge yourself in a two-year programme in a big international fashion company? Are you ambitious, energetic, and do you strive to be the best? Can you create essential results when things are moving fast, and do you want to take...