Intern salgsmedarbejder søges til Lind Jensens Maskinfabrik A/S

For vores samarbejdspartner Lind Jensens Maskinfabrik A/S søger vi en intern salgsmedarbejder til en nyoprettet stilling. Som salgsmedarbejder bliver du en del af et stærkt og fagligt kvalificeret team bestående af 3 medarbejdere. Dine kollegaer og din leder vil naturligvis være dig en god sparring, og der er et godt samarbejde indbyrdes.  
 
Om jobbet  
Sammen med dine kollegaer vil du blive en vigtig medspiller i internt salg, hvor du efter god introduktion vil betjener vores kunder med teknisk support og vejledning. Vores kunder omfatter nationale såvel som internationale kunder. Du vil få muligheden for at bruge din tekniske viden og bidrage til salg inden for produktområderne Spildevand, Biogas og Agro.  
 
Mere specifikt vil dine opgaver være:  
• Behandling af indkomne forespørgsler både telefonisk og pr. mail.  
• Tilbudsgivning, ordrebehandling og opfølgning.  
• Daglig kunde- og forhandlerkontakt.  
• Rådgive og supportere kunder omkring tekniske specifikationer og LJM´s produktsortiment.  
• Back up for eksterne sælgere.  
• Daglig opdatering og vedligeholdelse af stamdata.  
• Reklamationsbehandling.  
 
Om dig  
Der kan være flere indgangsvinkler til jobbet, men det forventes, at du har en god teknisk indsigt og muligvis en uddannelsesbaggrund som teknisk assistent, maskintekniker, smed, elektriker eller lignende. Du taler og skriver dansk og engelsk flydende, og du kan begå dig på tysk. Du har brugerkendskab til et ERP-system, gerne SAP og du har en god tegningsforståelse.  
 
Derudover forventer vi, at du:  
• Brænder for at yde en god kundeservice og at supportere vores sælgere i marken.  
• Formår at sætte dig ind i kundens situation, har et godt øje for helheden og kan gennemskue, hvor problematikker ligger.  
• Kan have flere igangværende opgaver ad gangen.  
• Er god til at kommunikere med kunder og kollegaer.  
• Har et godt drive og en positiv tilgang til dine opgaver.  
 
Som person ser du dig selv som en engageret, ansvarsbevidst og imødekommende person med gode samarbejdsevner. Du kan arbejde selvstændigt såvel som i teams, og du hjælper gerne dine kollegaer. Du er omhyggelig, struktureret, og du har en systematisk tilgang til dine opgaver med sans for detaljen.  
 
Arbejdssted  
Lind Jensens Maskinfabrik A/S  
Kroghusvej 7, Højmark  
6940 Lem St.  
 
Vi ser frem til at høre fra dig  
Send din ansøgning, CV og relevante bilag via søg stillingen nedenfor.  
 
Vi indkalder løbende relevante kandidater, og opfordrer derfor interesserede kandidater til at søge snarest muligt, dog senest d. 12. marts 2018.  
 
JKS CAREER varetager rekrutteringsprocessen, og har du spørgsmål til ovenstående, kan du kontakte chefkonsulent Rikke Frølund-Bastrup på tlf. 3085 1325.  
 
Om Lind Jensens Maskinfabrik A/S  
Lind Jensens Maskinfabrik A/S har base i Højmark mellem Ringkøbing og Skjern. Virksomheden er blandt de førende producenter og har en position som Global Supplier af en bred produkt pallette på den globale maskinindustri på hydrauliske cylindere og markedet for pumper, omrørere etc. inden for spildevand-, biogas- og den agrorelaterede industri.  
 
LJM er certificeret i henhold til ISO 9001 og anvender Lean og Six Sigma som værktøjer. LJM har mere end 200 ansatte fordelt på egne produktionsfaciliteter i Danmark, Kina og USA.  
 
Læs mere på www.LJM.dk.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:9. januar 2018
Udløbsdato:2. marts 2018

Butiksassistent

jem & fix

Jem fix Herning søger en lukkeansvarlig butiksassistent til at arbejde hver anden weekend, da butikken udvider åbningstiderne. Har du lyst til at arbejde som butiksassistent i jem fix, så er det måske lige dig vi har brug for. Arbejdstiden er på 5 t...
Indrykket:26. januar 2018
Udløbsdato:2. marts 2018

M&S Company søger salgsassistent

M&S COMPANY ApS

Vil du være en del af M&S Company team modetøj med de helt rigtige mærkevare så søger vi lige nu salgsassistent til vores butik i Grindsted. Vi søger en udadvendt og initiativrig person som motivers og brænder for det gode salg og altid sætter kunde...
Indrykket:9. februar 2018
Udløbsdato:8. marts 2018

Deltids butiksassistent til Wecoveryou - Herning

Wecoveryou Herning

Stillingen: Butiksassistent søges til vores butik i Herning Som deltids butiksassistent får du medansvar for butikkens drift og resultater, med focus på salg og kundeservice. Du arbejder sammen med din butikschef om de overordnede rammer og målsætni...
Indrykket:13. februar 2018
Udløbsdato:12. marts 2018

Intern sælger til backoffice projektsalg søges til JELD-WEN i Sdr. Felding

JKS A/S

For vores samarbejdspartner JELD-WEN søger vi en stærk salgsmedarbejder med spidskompetencer inden for projektsalg af vinduer døre. Du bliver en del af et godt og velfungerende team, som udgør 25 engagerede kollegaer i den interne salgsafdeling, her...
Indrykket:19. februar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Webshopassistent og butikassistent

BRODERSEN KOBBORG ApS

Ringkøbing-Skjern
VI søger 1,5 2 medarbejdere Vi er en butik i udvikling og mangler flere hænder for at kunne følge med. Som Webshopassistent kommer du til at arbejde alsidigt med websalg. Opgaver som sociale medier, tekster, mailkorrespondance, telefon besvarelse, p...