Intern salgsmedarbejder søges til Lind Jensens Maskinfabrik A/S

For vores samarbejdspartner Lind Jensens Maskinfabrik A/S søger vi en intern salgsmedarbejder til en nyoprettet stilling. Som salgsmedarbejder bliver du en del af et stærkt og fagligt kvalificeret team bestående af 3 medarbejdere. Dine kollegaer og din leder vil naturligvis være dig en god sparring, og der er et godt samarbejde indbyrdes.  
 
Om jobbet  
Sammen med dine kollegaer vil du blive en vigtig medspiller i internt salg, hvor du efter god introduktion vil betjener vores kunder med teknisk support og vejledning. Vores kunder omfatter nationale såvel som internationale kunder. Du vil få muligheden for at bruge din tekniske viden og bidrage til salg inden for produktområderne Spildevand, Biogas og Agro.  
 
Mere specifikt vil dine opgaver være:  
• Behandling af indkomne forespørgsler både telefonisk og pr. mail.  
• Tilbudsgivning, ordrebehandling og opfølgning.  
• Daglig kunde- og forhandlerkontakt.  
• Rådgive og supportere kunder omkring tekniske specifikationer og LJM´s produktsortiment.  
• Back up for eksterne sælgere.  
• Daglig opdatering og vedligeholdelse af stamdata.  
• Reklamationsbehandling.  
 
Om dig  
Der kan være flere indgangsvinkler til jobbet, men det forventes, at du har en god teknisk indsigt og muligvis en uddannelsesbaggrund som teknisk assistent, maskintekniker, smed, elektriker eller lignende. Du taler og skriver dansk og engelsk flydende, og du kan begå dig på tysk. Du har brugerkendskab til et ERP-system, gerne SAP og du har en god tegningsforståelse.  
 
Derudover forventer vi, at du:  
• Brænder for at yde en god kundeservice og at supportere vores sælgere i marken.  
• Formår at sætte dig ind i kundens situation, har et godt øje for helheden og kan gennemskue, hvor problematikker ligger.  
• Kan have flere igangværende opgaver ad gangen.  
• Er god til at kommunikere med kunder og kollegaer.  
• Har et godt drive og en positiv tilgang til dine opgaver.  
 
Som person ser du dig selv som en engageret, ansvarsbevidst og imødekommende person med gode samarbejdsevner. Du kan arbejde selvstændigt såvel som i teams, og du hjælper gerne dine kollegaer. Du er omhyggelig, struktureret, og du har en systematisk tilgang til dine opgaver med sans for detaljen.  
 
Arbejdssted  
Lind Jensens Maskinfabrik A/S  
Kroghusvej 7, Højmark  
6940 Lem St.  
 
Vi ser frem til at høre fra dig  
Send din ansøgning, CV og relevante bilag via søg stillingen nedenfor.  
 
Vi indkalder løbende relevante kandidater, og opfordrer derfor interesserede kandidater til at søge snarest muligt, dog senest d. 18. maj 2018.  
 
JKS CAREER varetager rekrutteringsprocessen, og har du spørgsmål til ovenstående, kan du kontakte chefkonsulent Rikke Frølund-Bastrup på tlf. 3085 1325.  
 
Om Lind Jensens Maskinfabrik A/S  
Lind Jensens Maskinfabrik A/S har base i Højmark mellem Ringkøbing og Skjern. Virksomheden er blandt de førende producenter og har en position som Global Supplier af en bred produkt pallette på den globale maskinindustri på hydrauliske cylindere og markedet for pumper, omrørere etc. inden for spildevand-, biogas- og den agrorelaterede industri.  
 
LJM er certificeret i henhold til ISO 9001 og anvender Lean og Six Sigma som værktøjer. LJM har mere end 200 ansatte fordelt på egne produktionsfaciliteter i Danmark, Kina og USA.  
 
Læs mere på www.LJM.dk.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

To butiksassistenter til Bageren på Holmegade i Ulfborg

Bageren På Holmegade

Vi forventer at åbner butikken i løbet af marts måned og søger to butiksassistenter til betjening af vores kunder. Har du lyst til at være med i vores nye team? Kan du nikke genkendende til nedenstående?: Du er en glad og kunde venlig person Du har ...
Indrykket:8. marts 2018
Udløbsdato:3. maj 2018

1 mand/Dame

Bager-Riget, GL. LANDEVEJS BAGERI V/NIELS HENRIK LAURSEN

Vi søger en pligtopfyldnde og pålidelig person som kan indgå i vores leder team. Du skal have arbejdet i butik før og være indstillet på både tidlig morgen arbejde og lukke vagter, du får sammen med vores nuværende 1 dame mand ansvaret for ledelse a...
Indrykket:12. marts 2018
Udløbsdato:7. maj 2018

Salgsassistent (barselsvikar) søges til Solo i Skjern

Solo Skjern ApS

Ringkøbing-Skjern
Til vores butik i Skjern søger vi en salgsassistent til 30 timer med opstart 1.juni. Om jobbet: Som salgsassistent i SOLO er din primære opgave, at give vores kunder den bedste service, og sørge for, at butikken er præsentabel. Det er vigtigt, at du...
Indrykket:20. april 2018
Udløbsdato:15. juni 2018