Intern telesælger og -konsulent til virksomhed i vækst

Hos GKservice arbejder vi med gulvafslibning og malerarbejde i det meste af Danmark.

Om jobbet:

 • Du vil arbejde med telefonisk salg.

Dit job vil være at rådgive nye kunder telefonisk indenfor gulvafslibning, og sørge for at booke opgaverne ind i kalenderen når den rette løsning er fundet. Derudover vil der være opfølgning af de fremsendte tilbud. 

 • Servicering af nuværende kunder.

Vores eksisterende kunder har typisk spørgsmål til status på den opgave de er ved at få udført eller har generelle spørgsmål til opgaven, så her vil din opgave være at svare på kundens spørgsmål. 

 • Du vil indgå i et mindre team.

Vi er få på kontoret, så du skal kunne lave andre opgaver i det daglige ved siden af telefonisk rådgivning. En typisk opgave kunne være bestilling af materialer, koordinering af opgaverne, hvis der kommer uventede udfordring.  

Jobbet er ikke et klassisk telesælger job, hvor man ringer ud og sælger mobilløsninger. Alle opkald er indgående opkald, så der er ikke outbound salg!

Hvad forventer vi af dig?

 • Du har minimum 2 års erfaring indenfor telefonisk salg og tilbuds opfølgning.

Hvis erfaring indenfor gulv- eller malerfaget haves er det et plus, men ikke et krav.

 • At du kan arbejde effektivt, struktureret og have flere bolde i luften.

Vi er en mindre virksomhed i vækst, så derfor kræves det at du kan have flere bolde i luften.

 • At du er fleksibel ift. arbejdstider.

Arbejdstiderne kan variere lidt, men vil typisk ligge i tidsrummet 08.00-17.00.

Hvad tilbyder vi?

 • Grundig oplæring indenfor ydelserne vi tilbyder.
 • Grundløn med provision.
 • Frihed under ansvar 
 • En god arbejdsplads - Vi mener når vi siger der er frihed under ansvar, så hvis du kan kontrollere det vil der være friere rammer.
 • En god arbejdsplads - Da vi er få i virksomheden er der en uformel tone blandt kollegaerne, og god stemning på arbejdet.

Arbejdspladsen er på vores nye kontor på Marielundvej i Herlev, og jobbet er med tiltrædelse snarest muligt (tæt på Ring 3).

Er du den fødte sælger eller har måske bare talegaverne i orden? Og kunne du tænke dig at videreføre succesen? Så send din ansøgning til indehaveren Stefan på info@gulvkanonen.dk. Husk at skrive ”Jobansøgning” i emnefeltet.

Se mere på vores ansøgersite: https://gkservice.brandero.com


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:23. januar 2018
Udløbsdato:23. marts 2018

Telefonsælger

INFOSPOT

Frederiksberg
Telefonsælger Kan du lide at tale i telefon, og vil du tjene penge på det?Vi har forrygende travlt og skal derfor have udvidet staben af telefon sælgere.Er du frisk og har et godt snakketøj, og kan du sælge via telefonen?SÅ kan vi tilbyde dig et god...
Indrykket:1. februar 2018
Udløbsdato:7. marts 2018

Telefonsælger

HVL Gruppen ApS

Frederiksberg
Telefonsælger Kan du lide at tale i telefon, og vil du tjene penge på det? www.infospot.nu Vi har forrygende travlt og skal derfor have udvidet staben af telefon sælgere. Er du frisk og har et godt snakketøj, og kan du sælge via telefonen? SÅ kan vi...
Indrykket:1. februar 2018
Udløbsdato:7. marts 2018

Fleksjobber

HVL Gruppen ApS

Frederiksberg
Fleksjobber eller Seniorjobber !? når du har tid deltid eller fuldtid Vi søger telefonsælgere - til et friskt miljø! Er du frisk og har et godt snakketøj, kan vi tilbyde dig en god og resultatorienteret løn i et seriøst arbejdende forlag beliggende ...
Indrykket:9. februar 2018
Udløbsdato:30. marts 2018

Er du vores nye phoner?

JOBINDEX MEDIA A/S

IDG Direct er et leadgenereringsbureau med 20 års erfaring. Vi er en del af Jobindex Media A S, som bl.a. udgiver Computerworld. Din primære funktion vil være at booke møder for vores kunders sælgere. Vi booker dog også deltagere til seminarer og ud...