Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Internal Sales Technician

HBM arbejder med store OEM kunder på det danske marked og er en anerkendt samarbejdspartner med produkter og løsninger af høj kvalitet. Til yderligere prioritering af proaktive salgsaktiviteter og fortsat sikring af kvalificeret kundesupport søger vi en Internal Sales Tehnician, som vil få en bred og central rolle i forhold til kundeporteføljen i Danmark. Du bliver en del af salgsteamet i Danmark og har dit udgangspunkt på kontoret i Hørning ved Aarhus. Du arbejder tæt sammen med de eksterne sælgere, ligesom du vil få selvstændigt ansvar for mindre kunder.

Hovedopgaverne er koncentreret om følgende:

  • Internt salg og kundeservice
  • Teknisk rådgivning til kunder
  • Tilbud, udbud og opfølgning
  • Opsøgende salg i forhold til specifikke projekter og potentielle nye kunder
  • Selvstændigt ansvar for mindre kunder
  • Vedligeholdelse og opdatering af CRM-system
  • Ordrehåndtering
  • Løbende overvågning af markeds- og konkurrencesituationen.

Generelt forventer vi, at du bliver teamets ”go to” person i Danmark, som har et godt overblik og bred viden om de aktuelle kundeprojekter.

Dygtig teknisk rådgiver med erfaring fra internt salg
Du forventes at have relevant erfaring med teknisk salg af lignende produkter og projekter. Du kan enten komme fra en intern, rådgivende rolle, hvor du har lyst til mere opsøgende salg, eller du kan komme fra en ekstern salgsrolle, hvor du nu foretrækker en mere fast base for dine salgsaktiviteter. Du har en relevant, teknisk uddannelse som fx elektriker eller elektroniktekniker. Det er et krav, at du kan engelsk på professionelt niveau, og at du bor inden for rimelig afstand af virksomhedens kontor i Hørning/Aarhus.

Du er ukompliceret og trives i det tværgående samarbejde med en god portion humor. Du har en god evne til selvstændigt at planlægge og prioritere dine opgaver, ligesom du kan multitaske. Du kommunikerer godt  både skriftligt og mundtligt, ligesom du evner at lytte ind til kundens behov. Du trives i et mindre team med højt humør, hvor du vil blive omdrejningspunkt for en lang række aktiviteter.

En attraktiv stilling med muligheder

HBM tilbyder dig en selvstændig stilling i en solid virksomhed, hvor du kan udvikle dig i en globalt markedsførende organisation. HBM arbejder med kvalitetsprodukter og er markedsførende inden for dynamisk vejning og måling. Der er frihed i stillingen, og du har selv stor indflydelse på at planlægge din hverdag. Virksomheden har et godt onboarding-program, hvor du vil få træning på såvel hovedkontoret i Tyskland som på andre relevante kontorer i Norden, således at du både bliver klædt godt på fagligt og får skabt de gode kontakter internt.

Finder du jobbet interessant, kan du uploade ansøgning og CV.
Referencenummer: DK-05019.
Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte chefkonsulent Lone Bryder, Mercuri Urval, på mobil +45 4032 5525.
Vi glæder os til at høre fra dig.


Hottinger Baldwin Messtechnik – HBM – er global markedsleder inden for industriel måleteknik. Virksomhedens produkter er efterspurgte af industrien i hele verden. Produktsortimentet fra HBM omfatter hele forsyningskæden fra virtuelle til fysiske test, herunder måleinstrumenter, transducere og sensorer samt forstærkere og signal-elektronik, systemer til dataindsamling (DAQ) og software til måling. HBM tilbyder kundespecifikke løsninger til alle typer af applikationer. HBM har hovedkontor i Darmstadt, Tyskland, beskæftiger flere end 1.700 ansatte i over 80 lande og har produktionsfaciliteter i Tyskland, USA og Kina. Virksomheden er etableret med et dansk salgsselskab beliggende i Hørning/Aarhus. Læs mere på www.hbm.com.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her