International Key Account Manager til teknologivirksomhed

Nordic Power Converters søger en KAM med god teknisk forståelse og et stærk drive, som vil være med til at opfylde ambitionen om at blive den ledende leverandør af strømforsyninger til det store marked for europæiske lampeproducenter. 

Kunne du tænke dig:

 • at være med til at opbygge internationalt salg for ekspanderende virksomhed?
 • at være med til at skabe en innovativ og kommerciel succes for banebrydende LED drivere?
 • at være del af et team med stor direkte indflydelse på virksomhedens salg og resultater?

Nordic Power Converters har udviklet en prisvindende teknologi for strømforsyninger, der sætter nye standarder for LED lamper. Den innovative, patenterede teknologi-platform reducerer størrelsen af strømforsyningen med en faktor 5', sikrer langt bedre lys og reducerer materialeforbruget med 30% sammenlignet med eksisterende strømforsyninger. Dermed kan kunderne designe elegante, minimalistiske lamper med et uovertruffent lys, som samtidig har et mindre klimaaftryk. 

Om jobbet

Nordic Power Converters søger en Key Account Manager mere til at udvikle vores position på det europæiske marked. Du vil indgå i vores salgs- og marketingteam, som pt. består af CEO, KAM og marketingchef.

Vi forventer, at du kan:

 • Identificere, planlægge og opsøge kundeemner i Europa samt effektuere salg
 • Udvikle kunderelationer og vedligeholde kundetilfredsheden på alle organisationsniveauer
 • Arbejde tæt sammen med teamet og sikre fokus på relevante produkter og en profitabel forretning
 • Indsamle markedsdata og information om kunder og konkurrenter og kommunikere dette til teamet
 • Opbygge, vedligeholde og styre dit salg efter CRM-baseret pipeline

Vi tilbyder

 • Muligheden for at sælge et unikt produkt, der er foran alle konkurrenter i et stort og voksende marked i Europa
 • Et behageligt, passioneret, motiverende og dedikeret arbejdsmiljø
 • Direkte reference til CEO/Founder og arbejdsrelationer på tværs af virksomheden
 • Bliv en del af et verdensklasseteam på indtil videre 9 fuldtidsansatte plus deltidsansatte, konsulenter, studenter mv. i en ambitiøs og meget lovende startupvirksomhed
 • Løn, bonus og ansættelsesvilkår efter kvalifikationer og erfaring

Om dig

Det er en stor fordel, hvis du har erfaring med LED lysmarkedet og forsyningskæden samt indsigt i udfordringer og strategier for producenter af LED lysarmaturer. Du har: 

 • Mindst 5 års succesrig erfaring med teknisk B2B salg - gerne internationalt
 • Erfaring med brug af CRM-systemer og andre IT-værktøjer (herunder MS Office)
 • Stærke præsentationsevner
 • Ubesværet engelsk (og gerne tysk) i skrift og tale på forhandlingsniveau
 • Relevant kommerciel og/eller teknisk uddannelse

For at trives i teamet forventer vi, at du motiveres af et dynamisk miljø. Du er agil og robust, og har en pragmatisk attitude. Din arbejdsstil er selvdreven og struktureret, og du evner at balancere detaljefokus med langsigtede mål. Du motiveres af at nå resultater og holde fremdrift i tæt samarbejde med kollegaer. Du har et stærkt huntergen og hader at tabe.

Ansøgningsproces:

Hvis du vil med ombord, så send os gerne din motiverede ansøgning og dit CV snarest muligt. Vi behandler ansøgningerne løbende, og vi lukker processen, når vi har fundet de rigtige kandidater. Så jo før du søger, jo bedre er dine muligheder. Vil du vide mere om stillingen, så kan du kontakte Michael Kock fra EasySearch ApS, som står for rekrutteringen, på tel. 4278 4278 eller mko@easysearch.dk. 

Om Nordic Power Converters

Virksomheden udvikler banebrydende strømforsyninger, der vil sætte nye standarder for milliarder af hverdagsprodukter som LED lys, opladere og skærme. Siden stiftelsen i 2014 har forretningen, teamet og teknologien vundet en række priser, opbygget en dyb forståelse af markedet, udviklet stærke relationer til kunder og partnere og lanceret de første banebrydende produkter. Virksomheden har økonomisk støtte fra solide investorer.

Salget af de første produkter har været i gang i knap 2 år, og kundelisten indeholder allerede nogle af de førende lampeproducenter i Europa. Alt er kørt i stilling til et kommercielt internationalt gennembrud i 2021, og der forventes således en markant vækst i 2021 samt de følgende år. Læs mere: www.nordicpowerconverters.com


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.