International koordinator

Den Danske Scenekunstskole søger en koordinator på det internationale område, der får til opgave at formulere overordnede strategier og konkrete handlingsplaner for skolens internationale aktiviteter. Koordinatoren skal desuden rådgive på det internationale område. 
 
STILLINGSTITEL 
International koordinator. 
 
ARBEJDSOPGAVER  
Dit arbejde bliver blandt andet:  
 

  • Udarbejde strategier og handlingsplaner på det internationale område 
  • Udarbejde ansøgninger vedrørende internationale projekter 
  • Varetage ansvaret som projektleder på internationale projekter, herunder også budgetansvar 
  • Sparring rådgivning og kommunikation vedrørende internationale opgaver 
 

Prioritering af opgaverne aftales løbende med administrationschefen samt rektor. 
 
KVALIFIKATIONER 
Du har en længere videregående uddannelse. Du er initiativrig, selvkørende og har gode kommunikationsevner og personlig gennemslagskraft. Du har erfaring med undervisning og facilitering af møder, herunder også internationale møder, og kan bevare overblikket i travle perioder. Du er fleksibel da der må påregnes en del rejseaktivitet i perioder. 
 
ANSÆTTELSESVILKÅR 
Stillingen er på 37 timer ugentligt.  
 
Løn efter overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikere i Staten. Der vil være mulighed for at forhandle individuelle kvalifikationstillæg.    
 
Tiltrædelse er 10. marts 2018 (eller efter aftale). 
 
Personaleansvarlig er administrationschef. 
 
Du vil have fast arbejdssted på scenekunstskolens afdeling i København, men forventes også i mindre grad at være tilstede på scenekunstskolens øvrige adresser i Fredericia, Odense, Odsherred og Århus. Der må desuden påregnes en del rejseaktivitet. 
 
ANSØGNING 
Søg stillingen ved at klikke på nedenstående link, og upload din ansøgning, CV og relevante bilag senest den 2. marts 2018.  Ansøgninger, som modtages efter dette tidspunkt, vil ikke komme i betragtning.  
 
Samtaler vil blive afholdt den 6. marts 2018.  
 
DDSKS ser forskellighed som en styrke og opfordrer alle kvalificerede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge. 
 
DEN DANSKE SCENEKUNSTSKOLE 
Den Danske Scenekunstskole (DDSKS) er en kunstnerisk højere videregående uddannelsesinstitution under Kulturministeriet med uddannelsessteder i Aarhus, Fredericia, Odense, København og Odsherred.  
 
DDSKS tilbyder uddannelser inden for alle aspekter af scenekunst og har omkring 212 fuldtidsstuderende, der arbejder i et tværfagligt studiemiljø, hvor det både er muligt at fordybe sig i sit eget fag og deltage i tværgående projekter, produktioner og forestillinger i forskellige formater. 
 
Derudover tilbyder DDSKS både efter- og videreuddannelse målrettet den professionelle scenekunstbranche. 
 
Find mere information om Den Danske Scenekunstskole, dens uddannelser og studerende på www.ddsks.dk

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:18. januar 2018
Udløbsdato:18. februar 2018

Kan du udvikle styringen i den offentlige sektor?

Moderniseringsstyrelsen

Kan du udvikle styringen i den offentlige sektor? Og kan du sørge for det bliver implementeret? Er du blandt de fagligt bedste? Er du ambitiøs på egne og samfundets vegne? Kan du tænke store tanker og stille skarpt på detaljen? Om stillingen I Moder...
Indrykket:18. januar 2018
Udløbsdato:18. februar 2018

Forandringskonsulent

Banedanmark

Vil du være med til at føre det nye signalsystem fra tanke til handling? Banedanmark er i gang med en fornyelse af signalteknologien på den danske Jernbane. Vi fornyer de eksisterende signalsystemer med nye computerbaserede signal- og togkontrolsyst...
Indrykket:25. januar 2018
Udløbsdato:18. februar 2018

Strategisk kommunikationsmedarbejder til Antropologi og Sociologi

Det Samfundsvidenskabelige Fakultet

Strategisk kommunikationsmedarbejder til Antropologi og Sociologi Antropologi og sociologi bidrager til det danske samfund på en lang række områder. Forskere på Institut for Antropologi arbejder med projekter, der spænder fra betydningen af klimafor...
Indrykket:25. januar 2018
Udløbsdato:19. februar 2018

Danske Gymnasier søger uddannelseskonsulent med erfaring fra uddannelsesområdet

Danske Gymnasier (DG)

Danske Gymnasier er en central uddannelsespolitisk aktør, som varetager gymnasieskolernes interesser, dels gennem politisk interessevaretagelse og dels i tæt samarbejde med medlemsskolerne om virkningen af uddannelsespolitiske initiativer. Vi er en ...
Indrykket:25. januar 2018
Udløbsdato:19. februar 2018

Akademiker til økonomi- og ressourcestyring

Arbejdstilsynet

Vil du være med til at styrke og udvikle den interne økonomi- og ressourcestyring i Arbejdstilsynet? Er du en udviklingsorienteret medarbejder med en høj faglig profil? Så er stillingen i Arbejdstilsynets kontor for Økonomi og Styring måske noget fo...