Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

INTERNATIONAL SALES MANAGER søges til karrierestilling med gode personlige og faglige udviklingsmuligheder

Stillingsbeskrivelse:
Med reference til virksomhedens CEO får du ansvaret for salg og markedsføring af virksomhedens højteknologiske udstyr til nanoimprint.

Du får en grundig indføring i udstyret og bliver præsenteret for de eksisterende kunder. Efterfølgende kommer du til at arbejde meget selvstændigt med god mulighed for løbende sparring med virksomhedens CEO og en forretningsudvikler tilknyttet virksomheden. Du er primus motor på at formulere den overordnede salgsstrategi og opsætte mål for både det direkte salg samt for salg via forhandlere. Efterfølgende er det dig, der tager teten og eksekverer planen og sikrer, at de opstillede mål opnås.

Målgruppen er i første omgang universiteter med fokus på optik og nanoforskning globalt, da lige netop denne målgruppe udviser stor interesse for produkterne. I opstartsfasen bruger du en del tid på at opsøge både de eksisterende og nye universiteter, som du udbygger relationerne til samtidig med, at du også kontakter en anden vigtig målgruppe, som er forskningslaboratorier og en bred pallette af industrielle virksomheder.

Opbygningen af et globalt distributionsnet er også en opgave, som ligger på dit bord. I takt med at distributionsnettet udbygges, får du ansvaret for, at forhandlernettet løbende bliver passet og plejet og videreudviklet i de forskellige lande.

Markedsføringen varetages i dag af to medarbejdere på deltid, som du kommer til at arbejde tæt sammen med, når de er medvirkende til at realisere de marketingtiltag, som du igangsætter.

Du skal forvente at have 40-50 rejsedage p.a.

Denne stilling giver dig god mulighed for at sætte dit præg på dit eget job. Du får en unik chance for at opbygge salget og bevise dit værd for derefter at opbygge en salgsorganisation og på sigt måske i højere grad være med til at forme virksomheden i fremtiden.

Virksomhedsbeskrivelse:
Stensborg er et velkonsolideret, dansk udviklingsselskab beliggende i Roskilde, 30 minutter fra Københavns lufthavn. Virksomheden har mere end 20 års erfaring inden for udvikling og produktion af højpræcisions micro- og nanostrukturerede overflader og komponenter. Virksomhedens produkter er udviklet i samarbejde med det tidligere Danske Nationale Forskningslaboratorium Risø. Virksomheden er således 100% ejet af Stensborg.

Virksomhedens dygtige team besidder en bred viden inden for den fulde produktionscyklus af nano- og mikrooverflader. Virksomheden har deres egen portefølje af gennemprøvede maskiner og andet udstyr inden for nanoimprint og er nu på udkig efter en forretnings- og salgsorienteret person, som ønsker at blive en del af virksomhedens videre rejse.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Profilpartners på telefon: 43434060.

Egenskaber:
Du er en initiativtagende og selvstændigt arbejdende person med et godt drive, der er både handlekraftig og målsøgende. Du er både forretningsorienteret og operationelt og strategisk tænkende.

Erhvervserfaring:
Det forventes, at du har minimum 5 års erfaring med internationalt salg af teknisk udstyr.

Uddannelser:
Du har en uddannelsesmæssig baggrund som ingeniør eller anden teknisk uddannelse. Alternativt er du autodidakt, men har erfaring med salg af teknisk kompliceret udstyr.

Sprogkundskaber / IT:
Du er flydende i dansk og engelsk, og kan du tysk, er det en fordel. Samtidig forventes det, at du er en habil bruger af IT.

Du tilbydes:
En meget selvstændig stilling i en spændende højteknologisk virksomhed med stort potentiale, hvor du vil få gode muligheder for personlig såvel som faglige udfordringer.

Løn:
Du får en god lønpakke, der modsvarer dine kvalifikationer.

Arbejdssted:
Roskilde/hele verden

Generelt:
Anfør venligst nedenstående mrk., når du søger stillingen

International Sales Manager/194921


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.