Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

International selvstændig person til salg og marketing af værdipapirdata til finansielle institutioner.

Vi søger en ansvarlig for marketing og salg af vores ydelser omkring internationale værdipapirdata.

Vi er nu kommet så godt i gang oven på den internationale krise, at vi søger en ny medarbejder. Ønsker du at have det fulde ansvar for salg og marketing, herunder fabrikation af materiale? Har du minimum 3 års erfaring fra internationalt salg?

Så kan du blive ansvarlig for salg af data og konsulentydelser i lande, hvor du gerne har erfaring med salg og mestrer sproget, mindst på professionelt forhandlingsniveau. 

Kunderne er typisk mellemstore banker, forsikringsselskaber, kapitalforvaltninger og lignende finansielle virksomheder. Derfor er udtryk som børskurs, rentereguleringstermin og udbytte pr. aktie ikke helt fremmede for dig. Ellers skal du være frisk på at blive klædt på til opgaven.

Du skal kunne dansk og engelsk og forstå svensk og norsk. Derudover skal du kunne excel på mellembrugerniveau. Kendskab til SimCorp Dimension er også et plus, men ikke et krav.

Du starter snarest muligt under hensyntagen til din nuværende jobsituation. Din base bliver et endnu ikke fastlagt sted i Storkøbenhavn, og du vil efter oplæring have mulighed for delvis at arbejde hjemmefra. 

Du bliver aflønnet med både fast garantiløn og provision. Medejerskab kan senere komme på tale.

Som person er du selvstændig, du har gåpåmod og kan arbejde sammen med andre målrettet og resultatorienteret. Ikke-rygere foretrækkes.

Stillingen er uden tidsbegrænsning, og du kan starte umiddelbart. Vi har ingen egentlig ansøgningsfrist, da vi løbende ansætter nye sælgere.

Hvis dette lyder interessant for dig, eller hvis du har spørgsmål, så send en mail (ikke post) på engelsk til jk1901@staticdata.com, og vi vender tilbage indenfor et par dage.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Med venlig hilsen
Jørgen Kirkegaard
 
Læs mere om os på hjemmesiden https://staticdata.com. Se denne artikel: https://www.dimensionalcommunity.com/single-post/2019/01/08/Do-you-Trust-you-Static-Data. Vi er ligeledes blevet partnere her: https://www.exchange-data.com/partners.
----
StaticData delivers securities data services for all types of investment firms to be used throughout the organization. We source the data from multiple providers, transform, wash and enhance the data, add new customized fields if required and deliver them overnight in the format required by the target system like SimCorp Dimension. Official Exchange Data International Partner.
 
 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.