Gem job

International skattejurist eller skatterevisor som tænder på en anderledes hverdag

Relocare giver virksomheder det bedste fundament til at Tiltrække, Rekruttere, Indstationere og Fastholde internationale medarbejdere og deres familier. Vi hjælper virksomheder indenfor relocation, HR rådgivning, skatterådgivning, social sikring, immigration, kulturtræning  og global mobilitet. Vi gør ind og udstationeringsprocesserne nemme, hurtige og kærlige for vores kunder med en næsten elitær høj faglighed, samt ikke mindst kærlighed for opgaven og derfor er vi i vækst. I 2020 har vi lanceret en ny App. Social Security App til tracking og automatisk ansøgning af A1 certifikater for forretningsrejsende.

Relocare Taxation International ApS hører ind under Relocare Group ApS og er et søsterselskab til Relocare Sweden AB. Det er succesfulde konsulenthuse som er i god fremgang. Derfor søger vi nu en udadvendt international skattejurist eller skatterevisor til vores afdeling for skat, social sikring og global mobilitet i Kongens Lyngby. Stillingen er en fuldtidsstilling.

Den rigtige medarbejder

Er en innovativ skattejurist eller skatterevisor, som kan håndtere og overskue en bred og tværfaglig kompleksitet. Du skal både have praktisk og god erfaring med hele compliance delen indenfor dansk personskat, så som selvangivelser, forskudsregistreringer, brutto og nettolønsberegninger, ansøgning om social sikring, pension med mere, og gerne ditto svensk, da vi også håndterer svensk skatterådgivning fra Lyngby kontoret. Derforuden udfører vi en stor og tværfaglig skatterådgivning fra fast driftssted, social sikring i et eller flere medlemslande, skatteoptimering af ansættelseskontrakter, global mobility policy udvikling og optimering til secondments og rådgivning under Posted Workers Directive. 

Du skal også kunne overskue selvsamme opgaver i andre lande, når der er skatteleverandører som udfører de samme opgaver for dig, og du skal kunne sammenlægge disse oplysninger/udregning til optimale løsninger for vores kunder og expats. Breddemæssigt i virksomheden spænder vi fra ansættelsesret, secondments, fast driftssted, skat, immigration, social sikring, relocation, kulturtræning, spouse assistance, interkulturel ledelsesudvikling og kulturel coaching.

Stillingen vil kræve oplæring for de fleste, men det er ikke et problem. Vi hjælper dig, og holder hånden under dig. Det er mere vigtigt at du har den rigtige uddannelse, indstilling og kan tænke mange træk frem, frem for at du har erfaring med alle ovenstående punkter. Der er derfor god mulighed for at søge sparring hos nogle af de bedste indenfor feltet - dine kommende kollegaer - samt internationale virksomheder indenfor Global Mobility Management og international skat som Relocare er partner med; så du kommer ikke til at stå alene.

Med reference til ejeren af Relocare Taxation International ApS får du en derfor en selvstændig og udfordrende rolle.

Den vi leder efter:

 • Har en uddannelse som jurist eller skatterevisor, suppleret med god erfaring fra skatterådgivning på konsulentsiden og gerne erfaring fra en in-house stilling også.
 • Har minimum 5 års erfaring indenfor international skat og social sikring fra Danmark og/ eller Sverige
 • Er grundig og detaljeorienteret, da opgaver af juridisk og administrativ karakter er en stor del af jobbet. Det kræver desuden stærke evner ift. planlægning og overblik.
 • Holder af at arbejde med alle nationaliteter uanset den personlighedstype du måtte møde.
 • Når du sætter dig noget for – så opnår du det, men du er et varmt og meget imødekommende menneske med en høj grad af empati
 • Behersker engelsk og svensk/dansk på højt niveau. Både mundtligt og skriftligt. Kan du andre sprog, vil det kun være en fordel.

De menneskelige kvaliteter er i højsædet hos Relocare Group ApS. Relocare’s motto  ’It’s all about people…” er ikke tomme ord, men gælder også vores egne medarbejdere. Fleksibilitet er vigtigt, og det gælder begge veje.

Relocare tilbyder:

 • Løn efter aftale og dine kompetencer. Vi forventer du har egen bil
 • Bonus og incitamentsaflønning
 • Grundigt introduktionsforløb og efterfølgende oplæring efter behov
 • Inspirerende arbejdsmiljø med kolleger såvel som kunder i ind- såvel som udland
 • Internationale kontakter og stor mulighed for at kunne udbygge dit professionelle netværk.

Har du eventuelle spørgsmål er du velkommen til at ringe til Else Christensen på 20 85 17 11.

Ansøgning, CV og anbefalinger sendes til ec@relocare.dk mrk. SKAT


Gem job

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Sagsbehandlere til Selskabsbeskatning i Skatteankestyrelsen

Skatteankestyrelsen København

København V
Tænder skatteretten en gnist i dig - og har du erfaring med eller interesse i sagsbehandling? Motiveres du af at arbejde i et stærkt fagligt miljø med selvstændigt ansvar? Kunne du tænke dig at bringe dine faglige kompetencer i spil på en attraktiv ...
Indrykket:9. april 2021
Gem

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Sagsbehandlere til Selskabsbeskatning i Skatteankestyrelsen

Skatteankestyrelsen København

København V
Tænder skatteretten en gnist i dig - og har du erfaring med eller interesse i sagsbehandling? Motiveres du af at arbejde i et stærkt fagligt miljø med selvstændigt ansvar? Kunne du tænke dig at bringe dine faglige kompetencer i spil på en attraktiv ...
Indrykket:9. april 2021