Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

INTERNATIONAL SOURCING MANAGER. Internationalt high-end brand søger strategisk og selvkørende Sourcing Manager

ExamVision er globalt blandt de større producenter af teknologisk avancerede lupbriller til læger og tandlæger. ExamVisions briller er i front på ergonomi, kvalitet og design, og virksomheden oplever høje tocifrede vækstrater i disse år og realiserer i 2019 omsætning på et højt tocifret millionbeløb. Virksomheden indkøber komponenter fra en række internationale leverandører og ønsker at løfte sourcing-arbejdet til et nyt niveau for at sikre en stabil, robust og effektiv forsyningskæde. Du tilbydes en nyoprettet stilling med spændende internationale aktiviteter, der understøtter virksomhedens fortsatte vækst.

Med reference til COO og med reference fra en indkøber får du ansvaret for at identificere, analysere og evaluere leverandører samt for opstart og udvikling af partnerskaber med leverandørerne.

Dine nøgleopgaver er:

  • Udarbejde en oversigt for indkøbsbehovet på både kort og lang sigt
  • Udarbejde analyseværktøj til performanceanalyse af fremtidens nøgleleverandører 
  • På basis af en global screening at identificere, prioritere samt udvælge leverandører, herunder rating samt løbende evaluering af leverandørperformance
  • Gennemføre leverandøraudits på internationale produktionssites
  • Opstarte, udvikle og professionalisere partnerskabet med strategiske leverandører gennem leverandørbesøg, messedeltagelse mm. i både ind- og udland 
  • Deltagelse i sidste fase af produktudvikling i tæt samarbejde med R&D, for at sikre at ”ramp-up” af nye produkter får den initiale leverandørsmidighed og support, og at sourcing tænkes ind i designfasen.

Du bliver den samlende og udviklende kraft for al sourcing og indkøb i ExamVision med god mulighed for at udvikle værktøjer og processer samt løfte værdiskabelsen på området markant. 

Kombiner en attraktiv international Sourcing stilling med et balanceret familieliv i skøn natur
ExamVision er placeret på Samsø og håber, du har lyst til at bosætte dig på øen. Samsø er placeret midt i Danmark med færge til både Sjælland og Jylland (Hou og Aarhus fra juni 2020), og der er stort fokus på familielivet, børnene, bæredygtighed og en god balance mellem arbejde og fritid. Der er stor lokal opbakning til skoler, institutioner og foreninger, så tilflyttere bliver hurtigt en del af de stærke fællesskaber. Du kan også arbejde delvist hjemmefra med et par dage på Samsø om ugen, i de uger hvor du ikke rejser. Du må forvente ca. 60 internationale rejsedage årligt.

Du har i dag ansvaret for sourcing/indkøb eller du sidder som ”nr. 2” og har ambitionerne, erfaringen og drivet til at få det fulde ansvar på området.
Du har international erfaring med ovenstående opgaver. Du skal have erfaring med sourcing i en produktionsvirksomhed gerne ISO-certificeret. Du er vant til at arbejde med internationale og kulturelt forskellige samarbejdspartnere og kommunikerer godt både skriftligt og mundtligt på engelsk.

Du er proaktiv, struktureret og effektivt eksekverende.
Du arbejder strategisk og holistisk, men du trives også godt med selv at være udførende på opgaverne. Du er kommerciel, forretningsorienteret og har næse for godt købmandskab. Du er analytisk stærk og kan omsætte data til viden - og viden til planer. Din tilgang til samarbejde er værdibaseret, og det er vigtigt for dig at have gode relationer til dine samarbejdspartnere internt og eksternt. Du trives i en service- og vækstorienteret kultur præget af dynamik, forandringer og korte beslutningsveje. 
  

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Partner Frank Lajer på 2018 8818. 

Bemærk, at vi blot har behov for dit CV, når du søger stillingen.

Din henvendelse behandles fortroligt og videregives ikke uden din accept.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.