Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Intern/ekstern sælger og tilbudsberegner søges til producent og leverandør til ventilationsbranchen

Da vi fortsat vækster og en kollega går på orlov, søger derfor en intern/ekstern sælger til et vikariat med mulighed for fastansættelse.

 

Vi søger

Vi søger en sælger med teknisk viden – enten som vvs-tekniker, ingeniør eller lignende. Det afgørende er ikke din uddannelse, men din viden om teknik. Det er en fordel, hvis du har kendskab til ventilationsbranchen.

Dit arbejde vil primært bestå i kontakt med kunder (og kollegaer), udregne tilbud og opfølgning på disse, kundebesøg samt at tage imod order. 

Din personlighed skal være imødekommende og udadvendt, da din dagligdag vil være præget af meget kontakt med kunder og kollegaer.

Der er mulighed for deltid. 

Løn efter kvalifikationer. 

 

Vi indkalder løbende til samtale, så send en mail med din ansøgning eller ring og snak med os. 

 

Om os

Vi er en B2B producent af ventilationsaggregater beliggende i Solbjerg, ca. 15 km syd for Aarhus. Vi leverer aggregater i høj kvalitet, skræddersyet til kundens krav og ønsker fra 1.000 m3/h til 50.000 m3/h.

Vi har en uformel tone og prioriterer ansvarlighed for eget arbejde højt. Vi har en funktionsopdelt kultur, men ved ferie vil der være behov for fleksibilitet i opgaveløsninger. 

Læs mere og se dine evt. kommende kollegaer på www.unic-air.dk. 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her