Introduktionsreservelæge

Reservelæge til Arbejdsmedicin, Universitetsklinik, Hospitalsenheden Vest.
 
Har du lyst til at arbejde med forebyggelse?
Har du lyst til at fordybe dig i dine patienter?
Har du lyst til at arbejde med sygdomme i forskellige organsystemer?
Har du lyst til at arbejde i et tværfagligt miljø?
 
Så er denne stilling noget for dig.
 
En klassificeret etårig introduktionslægestilling er ledig til besættelse per 1.4.2018, eller efter aftale.
 
Stillingen kan foruden uddannelse til speciallæge i arbejdsmedicin også søges til supplerende uddannelse i almen medicin og samfundsmedicin. Stillingen er vagtfri. Der foreligger godkendt uddannelsesplan og funktionsbeskrivelse. 
 
Hvem er vi, og hvad står vi for?
Arbejdsmedicin er en specialiseret afdeling. Kerneopgaverne er klinisk arbejde, formidling og forskning. Vi har i alt ca. 53 medarbejdere fordelt på mange forskellige faggrupper; læger, psykologer, cand.scient.san´ere, antropologer, kommunikation og lægesekretærer. Vores brede sammensætning gør, at vi altid har fokus på det tværfaglige samarbejde, på vidensdeling og på de enkelte fags særkende og styrke.
 
Arbejdsmedicin er det ene af tre specialer i Hospitalsenheden Vest, der har status som universitetsklinik tilknyttet Health på Aarhus Universitet. I takt med at organisationen kommer tættere og tættere på realiseringen af Det Nye hospital i Vest – Gødstrup (DNV), er samarbejdet om forskning, uddannelse og behandlingstilbud på tværs af afdelinger i Hospitalsenheden Vest accelereret yderligere.
 
Vi tilbyder et godt læringsmiljø for afdelingens medarbejdere, så det bliver attraktivt for alle faggrupper at være ansat.
 
Arbejdsopgaver og ansvarsområde

  • Introduktionslægen deltager i det daglige klinisk ambulante arbejde med undersøgelse af patienter henvist på mistanke om erhvervsbetingede lidelser. Den kliniske undersøgelse består af optagelse af sygdoms- og eksponeringsanamnese, objektiv undersøgelse med ordinationer af parakliniske undersøgelser og virksomhedsbesøg.
Der vil være mulighed for at deltage i forskningsopgaver, evt. med henblik på senere forskningsmæssig ansættelse, hvis du har interesse for det, samt for at bidrage til klinikkens undervisnings- og formidlingsfunktion.
 
Stillingen er vagtfri.
 
Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst.
 
Praktiske oplysninger
Yderligere oplysninger om afdelingen kan ses på www.amkherning.dk , eller fås ved henvendelse til ledende overlæge Ole Carstensen, tlf. 78 43 35 10 eller uddannelsesansvarlig overlæge Anette Kærgaard, tlf. 7843 3500.
 
Ansættelse er betinget af en tilfredsstillende børneattest og autorisation.

IT på brugerniveau forventes.
 
Stillings- og funktionsbeskrivelse for stillingen.
 
Link til Uddannelsesprogram for introstillingen

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst.
 
Du kan søge jobbet online ved at klikke på ”Send ansøgning”. Vedhæft din ansøgning og dit CV.

Ansøgningsfrist er onsdag den 1. marts 2018.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:8. februar 2018
Udløbsdato:22. februar 2018

Introduktionsreservelæge ØNH

ØNH, Holstebro

Holstebro
To introduktionsstillinger ved Øre-næse-halsafdelingen, Regionshospitalet Holstebro er ledig til besættelse pr. 01.04.2018 eller efter aftale.Der er aktuelt 10-skiftet vagt fra bolig. Afdelingen råder over et vagtværelse, der kan anvendes. Hospitals...
Indrykket:12. februar 2018
Udløbsdato:15. marts 2018

Reservelæge i introduktionsstilling til Kvindesygdomme og Fødsler, Regionshospitalet Viborg

Kvindesygdomme og Fødsler

Viborg
En reservelæge i introduktionsstilling i gynækologi obstetrik med stillingsnr. 6630-03-38-i-01, ved Hospitalsenhed Midt, Kvindesygdomme og Fødsler, Regionshospitalet Viborg, er ledig til besættelse 1. juli 2018, eller efter aftale. Stillingen er en ...
Indrykket:20. februar 2018
Udløbsdato:11. marts 2018

Reservelæge i introduktionsstilling i klinisk fysiologi og nuklearmedicin ved Fysiologi, Regionshospitalet Viborg

Fysiologi

Viborg
En stilling som reservelæge i introduktionsstilling, stillings nummer 6630-16-61-i-01, i specialet klinisk fysiologi og nuklearmedicin ved Hospitalsenhed Midt, Fysiologisk Klinik, Regionshospitalet Viborg, er ledig til besættelse pr. 1. april 2018 e...
Indrykket:22. februar 2018
Udløbsdato:7. marts 2018

Introduktionsstilling i intern medicin, Medicinsk Afdeling, Regionshospitalet Viborg

Medicinsk Afdeling

Viborg
En introduktionsstilling, stillingsnr. 6630-04-01-i-06, ved Hospitalsenhed Midt, Medicinsk Afdeling, Regionshospitalet Viborg, er ledig til besættelse pr. 1. april 2018 eller efter aftale. Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer pr. uge. Om st...
Indrykket:22. februar 2018
Udløbsdato:19. marts 2018

Overlæge ved Klinisk Socialmedicin & Rehabilitering

Klinisk Socialmedicin & Rehabilitering i Herning

Herning
Overlæge ved Klinisk Socialmedicin Rehabilitering(KSR) Hospitalsenheden Vest, Region Midtjylland Funktionsbeskrivelse for overlæge En som overlæge ved Klinisk Socialmedicin Rehabilitering, Hospitalsenheden Vest er ledig til besættelse pr. 1. maj 201...