Introduktionsreservelæge, Hjerne og nervesygdomme, Sygehus Sønderjylland

Introduktionsreservelæge til Hjerne og nervesygdomme Sygehus Sønderjylland, Sønderborg søges med opstart fra den 1. august 2020 eller efter nærmere aftale.

Vi søger dig:

  • Når du vægter uddannelse og nærværende ledelse højt
  • Godt kan lide og trives i forskningsorienteret miljø
  • Hvis du kan lide fladt hierarki
  • Hvis du kunne tænke dig, at lære noget om verdens mest spændende fag neurologi

Hvem er vi?

Vi er en ud af 4 neurologiske afdelinger i Region Syddanmark, vi arbejder til daglig i Sønderborg, indtil juni 2021, hvorefter vi flytter til det nye akutsygehus i Aabenraa.

Vi er en flok af godt 20 læger, 10 sekretær, og godt 50 plejepersoner, som er meget dedikeret til neurologi, vi råder over en sengeafdeling med 20 sengepladser, har stort ambulatorium inklusive flere specialambulatorier og dagafsnittet, vi tilbyder behandling på højt faglige niveau inkl. trombolysebehandling og har en fokuseret forskningsenhed i neurologi (som den eneste i vores Region).

Hvad forventes der af dig?

Først og fremmest interesse i neurologi og arbejdet med patienterne. Lysten til at udvikle sig under trygge rammer, i en atmosfære af gensidig respekt og hvor humør er en gerne set del af hverdagen.

Deltagelse i forvagtsfunktion, stuegang og ambulatorium, efter godt og grundig introduktion til faget, huset, afdeling og arbejdsgange.

Hvad tilbydes dig?

Dygtige og imødekommende kollega, tryg læringsmiljø, muligheden for forskning, herunder både mindre forskningsprojekter, og Ph.D. afhandlinger. Økonomisk støtte til kursusdeltagelse. Basis for at kunne lære alt det, som er nødvendigt for at kunne klare sig godt under hoveduddannelse i neurologi.

Vi kunne godt finde på at skrive mange flere informationer om vores afdeling, vi kunne også godt lave opslag på facebook og de andre sociale medier, men vi tror på at den direkte kontakt altid er det bedste, så skulle du have spørgsmål, så er du meget velkommen til at kontakte vores TR for YL introlæge Olha Mirko på mail Olha.Mirko@rsyd.dk eller også gerne Ledende overlæge Harald Floer på tlf.nr. 79977052 eller mail harald.floer@rsyd.dk.

Ansøgningsfristen er den 13. juli 2020, og ansættelsessamtaler forventes gennemført i uge 30.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.