Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Introduktionsreservelæger til Hud- og Kønssygdomme

 
Med tiltrædelse 1. august 2018 søger vi 2 introduktionsreservelæger til Hud- og Kønssygdomme. Stillingerne er 1-årige introduktionsstillinger. Stillingerne har nummer 6620-22-18-i-4 og 6620-22-18-i-5
 
Hud- og kønssygdomme er ansvarlig for behandling af alle typer hudsygdomme og seksuelt overførte sygdomme. Afdelingen, der hører under Aarhus Universitetshospital, og er den eneste hospitalsafdeling indenfor hud- og kønssygdomme i Jylland og varetager regions- og højt specialiserede funktioner indenfor specialet.
Afdelingen er placeret på det tidligere Marselisborg Hospital. P.P. Ørumsgade 11, 8000 Aarhus C, men skal flytte til Aarhus Universitetshospital i Skejby i efteråret 2018.

Afdelingen har et 7-døgnsafsnit med 10 senge beliggende på Skejby matriklen, en dagklinik/ambulatorium for hud- og bindevævssygdomme samt en Hudklinik/ambulatorium for hud- og kønssygdomme som inkluderer sårcenter, lysafsnit, badeafsnit, lasercenter, laboratorium samt sekretariat. Derudover har afdelingen et forskningslaboratorium.
 
Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til ledende overlæge Mette Deleuran på 7846 1851, mail: mettdele@rm.dk.
 
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst. Ansættelsen er betinget af en tilfredsstillende børneattest samt til tilfredsstillende autorisation.
 
Ansøgning sendes via nedenstående link. I ansøgningen beder vi dig opgive 2 referencepersoner som må kontaktes. Telefonnummer til disse referencepersoner bedes opgivet i ansøgningen. Din ansøgning skal være os i hænde senest fredag den 1. juni 2018. Ansættelsessamtaler finder sted onsdag eftermiddag den 20. juni 2018.


Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil omplaceringsramte medarbejdere, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her