Introduktionsstilling i anæstesi til Slagelse Sygehus


En etårig introduktionsstilling er ledig til besættelse.

Stillingen ønskes besat 01.04.18

Slagelse Sygehus ligger i bekvem transportafstand fra København og Odense. Afdelingen yder ca. 9.000 anæstesier årligt indenfor ortopædkirurgi, kirurgi, karkirurgi og ECT.

Fra maj 2018 flytter gynækologi og obstetrik til Slagelse sammen med pædiatrisk afdeling, og antallet af anæstesier øges yderligere i den forbindelse.

Intensiv afdeling har otte sengepladser og behandler ca. 700 intensivpatienter. Intermediær afsnittet, som også er under anæstesiologisk ledelse har ligeledes seks pladser.

Fordelingen af speciallæger og uddannelsessøgende giver reservelægerne mulighed en god og alsidig anæstesiologisk grunduddannelse

Vagten er tilrettelagt med to speciallæger og en yngre læge i tilstedeværelsesvagt alle ugens dage.

Afdelingens vagtstruktur giver god mulighed for oplæring og supervision i vagtarbejdet.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til ledende overlæge, Henning Gravesen, 58 55 92 00 eller uddannelsesansvarlig overlæge Benedicte Ramsing.

Løn- og ansættelsesforhold i øvrigt i henhold til gældende overenskomst.

I forbindelse med ansættelse indhentes § 36 børneattest, hvortil samtykke indhentes i forbindelse med ansættelsessamtale.

Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse
Vi har viljen til at blive bedre hver dag

Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse er både et akut- og specialsygehus. Vi er ambitiøse og modige, og vi har viljen til at blive endnu bedre – hver dag. Vi ønsker at tiltrække de bedste medarbejdere, der tør tænke nyt og anderledes i hverdagen til patientens bedste.
Stærk faglighed og udvikling skal sikre god og ensartet høj kvalitet i behandlingen døgnet rundt. Vi skaber forbedringer og nye løsninger i fællesskab. Vi lægger vægt på datadrevet og synlig ledelse og tilsigter en uformel og uhøjtidelig omgangstone baseret på gensidig tillid mellem leder og medarbejder. Vi prioriterer uddannelse, forskning og udvikling, fordi vi mener, at faglighed er afgørende for at nå vores mål.
På Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse gør vi os umage med at skabe en udviklende og spændende arbejdsplads, og vi arbejder for at være Region Sjællands bedste uddannelsessted.

Dit behov – vores fælles opgave


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:18. januar 2018
Udløbsdato:19. februar 2018

Sessionslæge til Rekrutteringscenter Slagelse

Civile stillinger

Har du lyst til at blive en vigtig del af et professionelt lægefagligt team, der på landsplan årligt helbredsundersøger ca. 40.000 unge ved Forsvarets Dag, så har du her muligheden.Om os Vi er en værnsfælles enhed på Antvorskov Kaserne i Slagelse, d...
Indrykket:19. januar 2018
Udløbsdato:19. februar 2018

Afdelings- og overlæge til gastroenterologisk speciale, Slagelse Sygehus

Region Sjælland

En stilling som over- eller afdelingslæge ved gastroenterologisk afsnit, Medicinsk Afdeling 1, Slagelse Sygehus, er ledig til besættelse snarest muligt efter aftale. Vi søger en speciallæge i Intern medicin, gastroenterologi, eller en afdelingslæge ...
Indrykket:21. januar 2018
Udløbsdato:19. februar 2018

Afdelingslæge

Filadelfia

Har du interesse for epileptologi og ønsker at udvikle dig yderligere? Vi søger en afdelingslæge med interesse for epilepsi med tiltrædelse så snart som muligt. Epilepsihospitalets pædiatriske afdeling har 16 sengepladser og et travlt ambulatorium f...
Indrykket:1. februar 2018
Udløbsdato:3. marts 2018

Afdelingslæge til audiologisk afsnit, Øre-, næse-, hals- og kæbekirurgisk Afdeling, Sjællands Universitetshospital Køge

Region Sjælland

Sjællands Universitetshospital er midt i en enestående udvikling. Vi er i gang med at skabe et fuldt udbygget Universitetshospital. Vil du med på holdet? Sjællands Universitetshospital er midt i en enestående udvikling. Henover det næste årti vil vi...
Indrykket:1. februar 2018
Udløbsdato:1. marts 2018

Klinisk overlæge til Afdeling for Børne- og Ungdomspsykiatri, børne- og ungdomspsykiatrisk klinik i Næstved

Region Sjælland

Ved Afdeling for Børne- og Ungdomspsykiatri i Region Sjælland, Børne- og Ungdomspsykiatrisk Klinik i Næstved er en stilling ledig for klinisk overlæge. Funktionen er fortrinsvis knyttet til et børnepsykiatrisk udrednings-team. Stillingen er på 37 ti...