Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Introduktionsstilling i Anæstesiologi, Sjællands Universitetshospital, Roskilde

Har du lyst til at arbejde med dedikerede og dygtige kolleger, der prioriterer højt faglig niveau og et godt uddannelsesmiljø?

Er der på Anæstesiologisk Afdeling, i Roskilde en introduktionsstilling ledig til besættelse pr. 1. April 2020.

Om afdelingen

De Anæstesiologiske Afdelinger i Køge og Roskilde er lagt sammen under én afdelingsledelse og skal ifølge hospitalsplanen samles på det nybyggede Sjællands Universitetshospital i Køge i 2025.

Anæstesiologisk Afdeling, SUH Roskilde yder pr. år ca. 9.000 anæstesier til indgreb inden for Urologi, Gynækologi-Obstetrik, Øjensygdomme, Plastik kirurgi og Psykiatrisk afsnit.

Anæstesiologisk afdeling, SUH Roskilde bliver endnu større idet fra 1.1. 2020 skal afdelingen også varetage anæstesi til karkirurgiske patienter, og fra april 2020 etableres Brystkirurgi som speciale på Roskilde.

Vi har en høj andel af komplicerede patienter med svær komorbiditet, der kan gøre det anæstesiologiske forløb spændende på udfordrende måder. Der er en høj andel af kirurgi for maligne lidelser, hvor der lægges vægt på gode patientforløb.

Der er fokus på en optimeret behandling af akutte postoperative smerter ved anlæggelse af trunkale blokader (vi har lagt flest TQL blok i hele verden).

Det multidisciplinære intensivafsnit på SUH i Roskilde er et niveau 2 afsnit, som årligt behandler ca. 650 patienter og har aktuelt 9 behandlingspladser. Der modtages en bred vifte af kirurgiske patienter, men først og fremmest medicinske patienter. Roskilde har regionsfunktion indenfor specialerne hæmatologi, kardiologi, neurologi, infektionsmedicin, lungemedicin og nefrologi.

I dagkirurgisk afsnit udføres omkring 4000 indgreb årligt inden for specialerne gynækologi, urologi, plastikkirurgi og dermatologi.

Afdelingen har en simulationsenhed med 1 overlæge tilknyttet. Der er fokus på at forbedre teamarbejdet i samarbejdet mellem Anæstesiologisk Afdeling og vores kirurgiske og medicinske samarbejdspartnere. Der er flere sessioner årligt.

Afdelingen har desuden tilknyttet en forskningsenhed med 1 overlæge og 4 ph.d. studerende. Hovedfokus er på udvikling og videnskabelig dokumentation af trunkale blokader. Der er blokskole 1-2 gange årligt med teoretisk og praktisk øvelser.

Vi kan tilbyde

 • Høj faglighed
 • Formaliseret oplæring over flere uger i starten af din stilling
 • Et godt uddannelsesmiljø
 • Spændende og lærerige hverdage
 • Spændende vagter, hvor der er tid og plads til fortsat god oplæring og supervision
 • En afdeling med høj, international forskningsaktivitet og med mulighed for at deltage i forskningsprojekter
 • Målrettet og løbende karrievejledning

Du kan tilbyde

 • Udvise initiativ og lyst til at lære
 • Dynamisk, engageret
 • Interesse for undervisning
 • Gode samarbejds- og kommunikationsevner, og kan og vil arbejde tværfagligt

Kvalifikationer
Stillingen ønskes besat med en reservelæge, som har færdiggjort sit KBU forløb.

Løn og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst for Yngre Læger. Aktuelle stilling indgår i vagtfunktionen som er 2-delt tilstedeværelsesvagt med 2-3 læger i vagt.

Ansøgning

Send en motiveret ansøgning og CV baseret på de syv lægeroller.

Ansøgningen sendes via linket i annoncen.

Samtaler finder sted den 26. februar 2020.

Yderligere information kan fås ved henvendelse til overlæge Birgitte Bang Fredensborg bbf@regionsjaelland.dk tlf. 46 32 50 40/ 30 28 41 81 eller overlæge Bülent Uslu bulu@regionsjaelland.dk tlf. 46 32 36 06 / 26 41 99 03.

Om Sjællands Universitetshospital
Sjællands Universitetshospital er Danmarks yngste universitetshospital, og en afgørende brik i Region Sjællands ambitiøse sygehusplan. Vores mission er patienten, og visionen er suveræn kvalitet. I en verden fuld af nye muligheder og forventninger ser vi os som pionerer, der ønsker at definere en ny, bedre og anderledes måde at drive sundhedsvæsenet på.

Sjællands Universitetshospital er over de sidste år etableret som en organisatorisk enhed. Næste trin er den fysiske samling i det nye kvalitetsfondsbyggeri i Køge, som vil skabe rammen for et universitetshospital i fuld skala. Vi er således i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere, og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne.

Læs mere om Sjællands Universitetshospital på: http://www.regionsjaelland.dk/suh


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.