Introduktionsstilling i anæstesiologi til Slagelse Sygehus

Introduktionsstilling ledig til besættelse.

Stillingen ønskes besat 01.06.18 eller snarest efter

Fra maj 2018 flytter Gynækologi og Obstetrik til Slagelse sammen med Pædiatrisk Afdeling, og antallet af anæstesier øges yderligere i den forbindelse.

Slagelse Sygehus ligger i bekvem transportafstand fra København og Odense. Afdelingen yder ca. 9.000 anæstesier årligt indenfor ortopædkirurgi, kirurgi, karkirurgi og ECT.

Intensiv Afdeling har otte sengepladser og behandler ca. 700 intensivpatienter. Intermediær afsnittet, som også er under anæstesiologisk ledelse har ligeledes seks pladser.

Fordelingen af speciallæger og uddannelsessøgende giver reservelægerne mulighed en god og alsidig anæstesiologisk grunduddannelse

Vagten er tilrettelagt med to speciallæger og 1 yngre læge i tilstedeværelsesvagt alle ugens dage.

Afdelingens vagtstruktur giver god mulighed for oplæring og supervision i vagtarbejdet.

Til stillingen ydes der ud over den overenskomstmæssige løn efter lokalaftalen følgende årlige tillæg

  • 24.597 kr. på baggrund af klassifikationen af afdelingen
  • 13.441 kr., for gennemført ATLS eller ALS .

Uddannelsestilbuddet til yngre læger i klassificerede stillinger er i regions Sjælland yderligere styrket gennem adgangen til betaling af kurser.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til ledende overlæge, Henning Gravesen, 58 55 92 00 eller uddannelsesansvarlig overlæge Benedicte Ramsing.

Løn- og ansættelsesforhold i øvrigt i henhold til gældende overenskomst.

I forbindelse med ansættelse indhentes § 36 børneattest, hvortil samtykke indhentes i forbindelse med ansættelsessamtale.

Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse 
Vi har viljen til at blive bedre hver dag

Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse er både et akut- og specialsygehus. Vi er ambitiøse og modige, og vi har viljen til at blive endnu bedre – hver dag. Vi ønsker at tiltrække de bedste medarbejdere, der tør tænke nyt og anderledes i hverdagen til patientens bedste.
Stærk faglighed og udvikling skal sikre god og ensartet høj kvalitet i behandlingen døgnet rundt. Vi skaber forbedringer og nye løsninger i fællesskab. Vi lægger vægt på datadrevet og synlig ledelse og tilsigter en uformel og uhøjtidelig omgangstone baseret på gensidig tillid mellem leder og medarbejder. Vi prioriterer uddannelse, forskning og udvikling, fordi vi mener, at faglighed er afgørende for at nå vores mål.
På Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse gør vi os umage med at skabe en udviklende og spændende arbejdsplads, og vi arbejder for at være Region Sjællands bedste uddannelsessted.

Dit behov – vores fælles opgave


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Introduktionslæge til lungemedicinsk, gastroenterologisk og geriatrisk afsnit, Slagelse Sygehus

Region Sjælland

Slagelse
En stilling som introduktionslæge i intern medicin i 12 måneder er ledig til besættelse 01.06.18 i Slagelse med fast tilknytning til geriatrisk afsnit i seks måneder og herefter seks måneder ved lungemedicinsk gastroenterologisk afsnit. Stillingen e...
Indrykket:4. april 2018
Udløbsdato:24. april 2018

Introduktionsstilling i kirurgi til Mave-Tarmkirurgisk Afdeling, Slagelse Sygehus

Region Sjælland

Introduktionsstilling med stillingsnummer 3800S10-30-i-2 opslås hermed til besættelse 01.06.18 eller efter aftale. Vi tilbyder En ansættelse hvor vi garanterer, at du opnår målbeskrivelsens operative færdigheder som et absolut minimum. En individuel...
Indrykket:5. april 2018
Udløbsdato:21. april 2018

Overlæge i neuroradiologi til Sjællands Universitetshospital, Roskilde

Region Sjælland

Slagelse
Sjællands Universitetshospital vil være pioner i det danske sundhedsvæsen og definere en ny, bedre og anderledes måde at drive et sundhedsvæsen på. Med overskriften Patienten er alt implementerer hospitalet en ambitiøs strategi, som vil sætte en ny ...
Indrykket:6. april 2018
Udløbsdato:1. maj 2018

Specialeansvarlig overlæge til Neurologisk Afdeling, Neurofysiologisk Center, Sjællands Universitetshospital, Roskilde

Region Sjælland

Slagelse
En stilling som specialeansvarlig overlæge i klinisk neurofysiologi er ledig til besættelse snarest muligt. Ansøger skal være speciallæge i klinisk neurofysiologi eller neurologi med fagområdeuddannelse i neurofysiologi. Sjællands Universitetshospit...
Indrykket:6. april 2018
Udløbsdato:28. april 2018

Overlæge med interesse for ultralyd til Sjællands Universitetshospital, Roskilde

Region Sjælland

Slagelse
Sjællands Universitetshospital vil være pioner i det danske sundhedsvæsen og definere en ny, bedre og anderledes måde at drive et sundhedsvæsen på. Med overskriften Patienten er alt implementerer hospitalet en ambitiøs strategi, som vil sætte en ny ...
Indrykket:6. april 2018
Udløbsdato:1. maj 2018