Introduktionsstilling i Klinisk Onkologi, Kræftafdelingen - Aarhus Universitetshospital

Ved Kræftafdelingen er der en 1-årige introduktionsstilling ledig til besættelse d. 1. juni 2018. Stillingen er klassificeret til speciallægeuddannelse i klinisk onkologi med nummeret 6620-25-22-i-06.

Der er til denne stilling knyttet uddannelsesprogram som omfatter introduktionsperiode, superviseret klinisk uddannelse og 5 dages teoretiske kurser. Der tilbydes et rigt uddannelses- og undervisningsmiljø og der stilles krav om aktiv deltagelse i disse aktiviteter. Uddannelsen organiseres af én uddannelsesansvarlig overlæge, to uddannelseskoordinerende yngre læger og fem hovedvejledere. Mere end halvdelen af afdelingens ca. 80 læger er speciallæger.
Alle 12 måneder finder sted på afdelingen med typisk 5 måneder i to af de fire grupper og 2 måneder i stråleterapien. Introduktionslægen er vagtfri den første måned.

Afdelingen har stor klinisk og præklinisk forskningsaktivitet, og der vil være gode muligheder for at blive introduceret til eller indgå i forskningsprojekter. Afdelingen varetager undervisning af studenter, hvor 8-12 studenter opholder sig én uge ad gangen. Vi lægger vægt på at ansøger udviser positiv holdning, er udadvendt og målrettet med lyst til forskning og udvikling. Vi ønsker en god kollega.

Arbejdstilrettelæggelse: 2-skiftet tjeneste fra mandag til fredag og 1-skiftet tjeneste lørdag/søndage og helligdage. Vagten er fra vagtværelse. Vagten støttes af bagvagt med vagt fra hjemmet.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Ansættelsen er betinget af en tilfredsstillende autorisation samt en tilfredsstillende børneattest.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til ledende overlæge Anni Ravnsbæk Jensen eller på afdelingens hjemmeside Onkologisk Afdeling D.
Motiveret ansøgning, CV og autorisationsbevis sendes via nedenstående link. Ansøgningsfrist d. 30. april 2018. Ansættelse d. 1. juni 2018.Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil omplaceringsramte medarbejdere, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Introduktionsreservelæger til Hud- og Kønssygdomme

Hud- og Kønssygdomme

Aarhus
Med tiltrædelse 1. august 2018 søger vi 2 introduktionsreservelæger til Hud- og Kønssygdomme. Stillingerne er 1-årige introduktionsstillinger. Stillingerne har nummer 6620-22-18-i-4 og 6620-22-18-i-5 Hud- og kønssygdomme er ansvarlig for behandling ...
Indrykket:6. april 2018
Udløbsdato:10. maj 2018

Introduktionsstillinger i akutmedicin i Fælles Akut Afdeling, Aarhus Universitetshospital

Fælles Akut Afdeling

Aarhus
Vi tilbyder tre spændende introduktionsstilling i akutmedicin til besættelse pr. 1. maj 2018 eller efter nærmere aftale.Er du vores nye læge i introduktionsstilling?Fælles Akut Afdelingen er den primære indgangsdør for akutte patienter til Aarhus Un...
Indrykket:12. april 2018
Udløbsdato:22. april 2018

Overlæge med neurointerventionsfunktion, Røntgen og Skanning

Røntgen og Skanning

Aarhus
En stilling som overlæge ved Røntgen og Skanning, Neuroradiologisk Afsnit, Aarhus Universitetshospital er ledig til besættelse pr. 1. juni 2018 eller efter aftale. Vi tilbyder et job med mange spændende udfordringer, hvor du som en del af afdelingen...
Indrykket:13. april 2018
Udløbsdato:1. maj 2018

Læge til introduktionsstilling i samfundsmedicin

Styrelsen for Patientsikkerhed

Aarhus
Er du læge med gode kommunikationsevner, er du god til at samarbejde og ønsker du at være samfundsmediciner? Så er du måske den nye medarbejder vi leder efter til vores ledige introduktionsstilling i samfundsmedicin i Styrelsen for Patientklager. Om...
Indrykket:13. april 2018
Udløbsdato:30. april 2018

Introlæger søges til Mave- og Tarmkirurgi

Mave- og Tarmkirurgi

Aarhus
Ved Mave- og Tarmkirurgi, Aarhus Universitetshospital er der 3 introduktionsstillinger ledige til besættelse. En I-stilling pr. 1. juni 2018 (6620-29-30-i-03) samt to I-stillinger pr. 1. august 2018 (6620-28-30-i-01 6620-28-30-i-02). De tidligere ki...
Indrykket:13. april 2018
Udløbsdato:30. april 2018