Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Introduktionsstilling i medicinsk gastroenterologi/hepatologi og intern medicin på Abdominalcenter K, Bispebjerg Hospital

En stilling som reservelæge i introduktionsstilling ved Abdominalcenter K, Bispebjerg Hospital, er ledig til besættelse pr. 1. december 2020 eller snarest muligt derefter.

Har du interesse for gastroenterologi/hepatologi og ønsker du samtidig, en bred klinisk indsigt i intern medicinske specialer, så er denne stilling måske noget for dig.

Den medicinske gastroenterologi/hepatologi på Bispebjerg er en del af Abdominalcenter K og du kommer til at arbejde på en afdeling hvor vi samarbejder tæt med abdominalkirurgien og hvor du samtidig møder den interne medicin i bred forstand.Hvem er vi?
Afdelingen varetager diagnosticering, behandling og pleje af patienter inden for medicinsk gastroenterologi og hepatologi. Vi behandler især patienter med inflammatorisk tarmsygdom, pancreassygdomme og levercirrose, men også patienter med andre varianter inden for specialet. Abdominalcenter K råder over 80 senge, og heraf er 20 medicinske inkl. 3 semi-intensive observationssenge. Desuden har specialet eget ambulatorium med 10.000 besøg årligt, og driver hospitalets Diagnostiske Enhed. Endoskopiske undersøgelser foregår i Abdominalcenterets endoskopiafsnit.

Afdelingen lægger vægt på gode og sammenhængende patientforløb, tværfagligt samarbejde, forskning og udvikling samt på et godt kollegialt miljø.

Vi har en velfungerende forskningsenhed og afdelingen er videnskabelig aktiv inden for både gastroenterologi og hepatologi, og der er mulighed for at engagere sig i projekter inden for epidemiologi, forebyggelse, rehabilitering og patofysiologi.


Hvad tilbyder vi dig?

Som introduktionslæge vil du deltage i mellemvagtsfunktionen med 7-skiftet vagt i hospitalets medicinske modtageafsnit og akutmodtagelsen. Vi har fælles vagt med den endokrinologiske afdeling, så du vil møde et bredt udsnit af den interne medicin i dine vagter. Der er speciallæge i vagt til kl. 21 og fællesmedicinsk bagvagt om aftenen og natten for at sikre kompetence og supervision i vagten. Derudover deltager du i stuegang, i gennemgange på nyindlagte patienter, i tilsynsfunktionen og får oplæring i gastroskopi.Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte specialeansvarlig overlæge Frank Schiødt (tlf. 22363320), overlæge Nanna Martin Jensen (tlf. 21475863), eller ledende overlæge Lars Tue Sørensen (tlf. 20371844), Abdominalcenter K, Bispebjerg Hospital, Bispebjerg Bakke 23, 2400 København NV.Ansøgningsfrist:

Fredag den 18. oktober 2020

Ansøgning og CV sendes online. Stillingen vil blive besat i takt med ansøgninger modtages og der vil blive indkaldt til samtale løbende.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.