Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Introduktionsstilling i Neurologi

Det siges, at neurologi er et svært speciale. Det er muligt, men til gengæld giver det udfordringer nok til et helt liv, og vi står klar til at føre dig ind i hjernens forunderlige verden.    
 
Vi prioritere uddannelse og undervisning højt og har fællesambulatorium hvor én speciallæge superviserer 4 yngre lægers forundersøgelser med udelt opmærksomhed. Tilsvarende stuegang med én speciallæge, som superviserer 3 yngre læger i sammenhængende månedsforløb, ugentlig morgenundervisning, ugentlig træning af praktisk undersøgelsesteknik og ugentlige møder imellem den ledende overlæge og de yngre læger.    
 
Etårige introduktionslægestilling ved Neurologisk afdeling N, Odense Universitetshospital er ledige til besættelse pr. 1. august 2018 eller snarest. Introduktionsnummer er 4202-16-20-i-e5.
 
Neurologisk afdeling N varetager diagnostik og behandling af patienter fra Fyn og omliggende øer på hoved- og regionsniveau og på en række områder på højt specialiseret niveau, og er normeret med 18 speciallæger. Speciallægerne indgår i tilkaldevagt. Der er 15 læger i bagvagtslaget og 10 læger i forvagtslaget.     
 
Afdelingen er delt op i 3 afsnit. Akut neurologisk afsnit, Apopleksiafsnit og Neurorehabilitering.    
 
Vi har opbygget et velfungerende arbejdsmiljø baseret på en dynamisk teamstruktur, som giver dig mulighed for tæt samarbejde med eksperter på alle områder af de neurologiske specialer    
Stillingen følger uddannelsesprogrammet for introduktion til neurologi med fast vejledertilknytning. Der er i ansættelsen indlagt 4 dages introduktion.    
 
Yderligere oplysninger: du er meget velkommen til at kontakte ledende overlæge Mads Ravnborg, Neurologisk afd. N, OUH, tlf. 6541 2475 eller pr. mail: Mads.Ravnborg@rsyd.dk
 
Ansættelsen finder sted iht. overenskomst mellem Danske Regioner og Foreningen af Yngre læger.    
 
Ansøgningsfrist: onsdag d. 25. april 2018.   
Ansættelsessamtaler: tirsdag d. 8.maj 2018 efter kl. 14.00
 
Der opfordres til at søge via HR-manager, således at ansøgningen registreres.    
 
Vi glæder os til at høre fra dig!    


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her