Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Introduktionsstilling i Patologisk Anatomi og Cytologi, Sydvestjysk Sygehus Esbjerg

Ved Klinisk Patologisk Anatomi – Klinisk Diagnostisk Afdeling, Sydvestjysk Sygehus, Esbjerg er en 12 måneders introduktionsstilling i Patologisk Anatomi og Cytologi ledig til besættelse 1. maj 2018.  
 
Om Patologisk Anatomi og Cytologi 
Patologisk Anatomi og Cytologi er et diagnostisk speciale, der betjener hospitalsafdelinger og speciallæger med diagnoser baseret på morfologiske forandringer i organer, væv og celler.  
 
Diagnoser stilles ved undersøgelse af hele det modtagne materiale (makroskopisk undersøgelse) og efterfølgende (mikroskopisk) undersøgelse af vævsnit. I specialet benytter man desuden en lang række supplerende undersøgelsesmetoder, herunder histokemiske og immunhistokemiske farvninger af vævssnit. Specialets diagnoser danner baggrund for kliniske beslutninger om operative indgreb og medicinsk behandling. En anden af specialets opgaver er obduktioner. 

 
Vi forventer 
Du skal have afsluttet Klinisk Basisuddannelse, inden du tiltræder stillingen. Det diagnostiske arbejde tager udgangspunkt i normal human anatomi og normal histologi, som du vil få lejlighed til at genopfriske i ansættelsen. 
 
Du er interesseret i sygdommes udvikling, og hvordan sygdomme kan ses i væv og celler. Du har mod på at søge oplysninger i litteraturen og er indstillet på tæt supervision.  
 
Du er visuelt orienteret.  

 
Vi tilbyder 
Stillingen tilbyder en introduktion til specialet Patologisk Anatomi og Cytologi. I tæt samarbejde med afdelingens speciallæger og øvrige personale bliver du introduceret til makroskopisk (vurdering af hele vævstykker) og mikroskopisk (vævsnit på glas) undersøgelse af det materiale, der modtages i afdelingen. Der er tæt supervision af alle arbejdsopgaver i starten af ansættelsen med tiltagende selvstændighed i løbet af uddannelsen. Der kan kun forventes ganske få obduktioner i løbet af ansættelsen. 
 
Det praktiske 
Stillingen er vagtfri.  
Ansøgningsfristen er den 1. marts 2018.  
 
Hvis du har spørgsmål så ring eller skriv til:
Specialansvarlig overlæge Niels Korsgaard telefonnummer; 79182453 eller e-mail;  Niels.Korsgaard@rsyd.dk  
Eller 
Uddannelsesansvarlig overlæge Katrine Urth Hansen telefonnummer; 79182450 eller e-mail; Katrine.Urth.Hansen@rsyd.dk  
 
Løn- og ansættelsesforhold
Løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst.  
 
Målbeskrivelse for speciallægeuddannelsen i Patologisk Anatomi og Cytologi kan ses her.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her