Introduktionsstilling i psykiatri ved Afd. P, Aarhus Universitetshospital, Risskov

Vil du arbejde i en afdeling, som ambitiøst arbejder med at nedbringe brugen af tvang, og som lægger stor vægt på samarbejdet med patienterne blandt andet ved at have patientstyrede indlæggelser.
 
Så har Afdeling P - Afdeling for Psykoser, Aarhus Universitetshospital, Risskov en introduktionsstilling i psykiatri (nr. 6600-06-50-i-09) ledig til besættelse pr. 1. maj 2018 eller efter aftale.
 
Afdeling P flytter ultimo 2018 til AUH, Psykiatrien i Skejby.
 
Om Afdeling P 
Afdeling P varetager udredning af voksne patienter inden for hele ICD-10 spektret. Afdelingen behandler særligt patienter inden for det skizofrene og psykotiske område samt patienter med demens, delir, mental retardering, ADHD, autisme og misbrugsudløste tilstande. Afdelingen har regionsfunktion.
 
Afdelingen er placeret på Aarhus Universitetshospital, Risskov og hører organisatorisk under Psykiatri og Social i Region Midtjylland. Afdelingen har mere end 300 ansatte og ledes af en oversygeplejerske og en ledende overlæge.
 
Afdeling P omfatter fire sengeafsnit med i alt 74 sengepladser, hvoraf tre sengepladser anvendes til patientstyrede indlæggelser. Afdelingen har to ambulante enheder: Ambulant Psykoseenhed med Neuropsykiatrisk Enhed samt Klinik for Skizofreni (OPUS) og M-Ambulatoriet, som er én organisatorisk enhed med forskellige opgaver men samme funktionsledelse. Desuden rummer afdelingen Psykiatrisk Modtagelse samt en forskningsenhed.
 
Afdeling P har forsknings- og undervisningsforpligtigelser og deltager i den kliniske undervisning af lægestuderende og læger samt psykologer i uddannelsesforløb til specialpsykologer. Der er uddannelsesforløb for læger inden for specialerne voksenpsykiatri og almen medicin. 
 
Afdeling P lægger stor vægt på uddannelse, og tilbyder ”introduktionskursus i psykiatri”. Der vil være mulighed for at deltage i psykoterapeutisk grundkursus, konflikthåndteringskurser og vejlederuddannelse for yngre læger, undervisning i Sundheds- og Psykiatrilov samt selvfølgelig supervision.
 
Uddannelsen i stillingen er i overensstemmelse med reglerne for den nye speciallægeuddannelse. Der henvises til uddannelsesprogram for I-læger.

Kun ansøgere med godkendelse til selvstændigt virke som læger i Danmark bliver taget i betragtning til den ledige stilling.
 
Løn i henhold til aftale mellem Yngre Læger og Danske Regioner.
 
Du er velkommen til at kontakte uddannelsesansvarlig overlæge Bente Brysting (tlf. 7847 1961) eller uddannelsesansvarlig afdelingslæge Eva Schiøth (tlf. 7847 1726), hvis du vil høre lidt om arbejdsdagen for yngre læger i afdelingen.
 
Du kan orientere dig om Afd. P via psykiatriens hjemmeside
 
Sidste ansøgningsfrist er 5. marts 2018 og ansættelsessamtaler forventes afholdt 14. marts 2018.


Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil omplaceringsramte medarbejdere, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:1. februar 2018
Udløbsdato:29. marts 2018

Sygeplejerske til barn nær Frederikshavn

SYGEPLEJERSKERNES VIKARBUREAU ApS

SPVB søger Sygeplejerske til et mindre årigt barn Du skal: * være indstillet på at indgå i et team med andre * kunne passe ind i familien - barnet - SFO - legekammerater * kunne holde dig vågen i vagterne 7-16 og 20 - 6.30 - dog vil det prmært være ...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:25. februar 2018

Sygeplejersker til Respirationscenter Vest

Operation og Intensiv ØST

Aarhus
Trives du med tværfagligt arbejde, hvor du kombinerer sygepleje med teknik og undervisning? I hele Danmark findes kun tre specialafdelinger med dette speciale vi håber, at du vil være med. Da enkelte kolleger har valgt at søge nye udfordringer, søge...
Indrykket:8. februar 2018
Udløbsdato:25. februar 2018

Plejecenter Hinneruplund søger sygeplejerske

Plejecenter Favrskov Syd

Aarhus
Er du sygeplejerske, og har du lyst til at stå i spidsen for den sygeplejefaglige kvalitet på vores korttidsafsnit Plejecenter Hinneruplund søger pr. 1. marts 2018, eller snarest derefter, en sygeplejerske på 30 timer pr. uge, der arbejdes hver 3. w...
Indrykket:13. februar 2018
Udløbsdato:20. marts 2018

Chef i eget arbejdsliv?

Afløserkontoret / VRM

Aarhus
Så bliv vikar i Vikar Region Midt! Nu med ny og bedre lønaftale for sygeplejersker Drømmer du også om selv at kunne bestemme, hvornår du skal arbejde og holde fri?Er du træt af lange personalemøder, og savner du patientkontakten?Så tag springet bliv...
Indrykket:13. februar 2018
Udløbsdato:20. marts 2018

Vikar i Vikar Region Midt

Afløserkontoret / VRM

Aarhus
Lyst til at tjene lidt ekstra? Fastholde dine kompetencer? Blive fagligt udfordret? Så bliv vikar i Vikar Region Midt! Nu med ny og bedre lønaftale for sygeplejersker. Drømmer du om at tage på netop d n ferie (som kræver lidt ekstra på kontoen)?Måsk...