Introduktionsstilling i samfundsmedicin til socialmedicinsk ambulatorium, Holbæk Sygehus

Hvad vil du være, når du bliver stor?

Hvis du er læge og klar til at prøve kræfter med en I-stilling i samfundsmedicin i en socialmedicinsk kontekst 01.06.18 eller efter aftale, så er dette et jobopslag målrettet dig.

Hvis du er læge, men ikke havde overvejet samfundsmedicin, så læs alligevel annoncen til ende nu du er i gang - det kunne være du alligevel fik lyst til at snuse videre.

Hvem søger en I-stilling i samfundsmedicin?

Det gør en læge, som har lyst til at arbejde med patienter og sygdomme i et helhedsorienteret perspektiv, hvor ikke blot sygdommen er i centrum – men hvor patienter og sygdomme ses og håndteres i interaktion med de mange øvrige interessenter og påvirkninger fra det omkringliggende samfund. I Socialmedicinsk Ambulatorium arbejder vi med en helhedsorienteret tilgang til patienternes funktionsevne og de ressourcer der gør det muligt – eller ikke muligt – for dem, at takle symptomer, funktionsbegrænsning og sygdom.

Kvalificerer stillingen til både administrative og socialmedicinske H-forløb?

Samfundsmedicin er et lægeligt speciale, hvorunder der både findes en administrativ og en socialmedicinsk retning. En introstilling på socialmedicinsk ambulatorium Holbæk kvalificerer til et hoveduddannelsesforløb i specialet samfundsmedicin, uanset om du vil videre i en administrativ eller socialmedicinsk retning. En ansættelse i socialmedicinsk ambulatorium vil give dig mulighed for at arbejde med patienter på individ-niveau i den kliniske funktion – men giver dig samtidig kompetencer inden for mødedeltagelse, administrative funktioner, organisation og kommunikation, sådan som en administrativ ansættelse ville gøre det. I ansættelsen bliver der mulighed for, at deltage i tværfaglige rehabiliteringsmøder, hvor der rådgives om hvilke rehabiliteringstiltag, der kan bringe patienten bedst muligt tilbage til arbejdsmarkedet. Møderne foregår i alle regions Sjællands kommuner. Vi aftaler nærmere hvilke kommuner der kan passe til dig.

Er der ikke frygteligt langt til Holbæk?

Socialmedicinsk ambulatorium er sammen med Arbejdsmedicinsk afdeling beliggende på Holbæk Sygehus. Vi har fået en flot nyistandsat bygning, med gode kontorfaciliteter, hvor du vil få din egen faste arbejdsplads. Afdelingen ligger ganske tæt på Holbæk station og det vil være muligt at tilrettelægge dine mødetider fleksibelt mellem 7.30 og 9.15, så det hænger bedst muligt sammen med dit familie- eller fritidsliv. Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer.

Afdelingen er en fælles arbejds- og socialmedicinsk afdeling, med 25 speciallæger og 5-6 uddannelseslæger. Afdelingen giver dig god mulighed for udvikling af dine kompetencer. Du vil få mulighed for både undervisningsopgaver, projektdeltagelse og deltagelse i forskningsprojekter i løbet af din ansættelse – vores nuværende uddannelseslæger siger, vi er køreturen værd.

Hvis du vil vide mere om stillingen er du velkommen til at kontakte os på 59 48 98 52 (spørg efter uddannelsesansvarlig overlæge Henrik Torp Greiffenberg eller specialeansvarlig overlæge John Bang) eller på mail til specialeansvarlig overlæge John Bang, johba@regionsjaelland.dk.

Ansøgningsfrist 24.4.18

Samtaler 30.04.18

Læs mere her om dine karrieremuligheder inden for netop dit speciale og hør, hvorfor andre af dine kollegaer allerede har valgt Region Sjælland på Det Gode Lægeliv.

Om Holbæk Sygehus
Holbæk Sygehus er en innovativ arbejdsplads med masser af muligheder for personlig og faglig udvikling. Vi vil være førende i diagnostik og behandling af almene og hyppigt forekommende sygdomme, og vi har velfungerende forskningsmiljøer på disse områder.

Vi er et ambitiøst og veldrevet sygehus med en flad ledelsesstruktur – så vejen fra idé til handling er kort. Vi glæder os til at byde dig velkommen på holdet. Du kan se mere om Holbæk Sygehus her.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Introduktionslæge til lungemedicinsk, gastroenterologisk og geriatrisk afsnit, Slagelse Sygehus

Region Sjælland

Slagelse
En stilling som introduktionslæge i intern medicin i 12 måneder er ledig til besættelse 01.06.18 i Slagelse med fast tilknytning til geriatrisk afsnit i seks måneder og herefter seks måneder ved lungemedicinsk gastroenterologisk afsnit. Stillingen e...
Indrykket:4. april 2018
Udløbsdato:24. april 2018

Overlæge i neuroradiologi til Sjællands Universitetshospital, Roskilde

Region Sjælland

Slagelse
Sjællands Universitetshospital vil være pioner i det danske sundhedsvæsen og definere en ny, bedre og anderledes måde at drive et sundhedsvæsen på. Med overskriften Patienten er alt implementerer hospitalet en ambitiøs strategi, som vil sætte en ny ...
Indrykket:6. april 2018
Udløbsdato:1. maj 2018

Specialeansvarlig overlæge til Neurologisk Afdeling, Neurofysiologisk Center, Sjællands Universitetshospital, Roskilde

Region Sjælland

Slagelse
En stilling som specialeansvarlig overlæge i klinisk neurofysiologi er ledig til besættelse snarest muligt. Ansøger skal være speciallæge i klinisk neurofysiologi eller neurologi med fagområdeuddannelse i neurofysiologi. Sjællands Universitetshospit...
Indrykket:6. april 2018
Udløbsdato:28. april 2018

Overlæge med interesse for ultralyd til Sjællands Universitetshospital, Roskilde

Region Sjælland

Slagelse
Sjællands Universitetshospital vil være pioner i det danske sundhedsvæsen og definere en ny, bedre og anderledes måde at drive et sundhedsvæsen på. Med overskriften Patienten er alt implementerer hospitalet en ambitiøs strategi, som vil sætte en ny ...
Indrykket:6. april 2018
Udløbsdato:1. maj 2018

Introduktionsstilling til Psykiatrien Syd, Vordingborg

Region Sjælland

Slagelse
I Psykiatrien Syd, Vordingborg er der en 1-årig introduktionsstilling, stillingsnr. 3800250-50-I-03, som reservelæge ledig til besættelse 01.09.18, ellers snarest derefter. Der er etableret busordning fra København til Vordingborg med afgang fra DGI...
Indrykket:9. april 2018
Udløbsdato:18. maj 2018