Introduktionsstilling i thoraxkirurgi

Ved Hjerte-, Lunge- og Karkirurgi, Thoraxkirurgisk Sektion, er en 1-årig introduktionsstilling ledig til besættelse den 1. juni 2018 eller efter aftale.
Hvis du har interesse indenfor især kirurgi, men også ønsker at snuse til kardiologiske, lungemedicinske og anæstesiologiske problemstillinger samt evt. har et ønske om forskning, vil en introduktionsstilling i Hjerte-, Lunge- og Karkirurgi være interessant for dig.

Der foreligger godkendt uddannelsesprogram, og afdelingen deltager i studenterundervisning.

Stillingen har vagt på tjenestestedet fælles med Karkirurgisk Sektion alle dage. Vagthyppigheden er 9-skiftet, og belastningen i nattetimerne er moderat. Ud over vagtfunktion er der dagtidsfunktion fra kl. 8.00 til kl. 15.30/17.00/18.00. Stuegang foregår med mulighed for supervision. Ambulatoriearbejde varetages af speciallæger, og journalskrivning udføres kun i begrænset omfang af afdelingens reservelæger. Der arbejdes i øjeblikket på at ændre vagtstrukturen i afdelingen.

Afdelingen tilbyder et uddannelsesmiljø med stærkt fokus på kirurgiske færdigheder og oplæring, da det daglige arbejde foregår på operationsgangen, hvor afdelingens reservelæger assisterer til hjerte- og lungekirurgiske indgreb. Der vil være god mulighed for træning af dissektions- og suturteknikker, inkl. oplæring i mindre, selvstændige indgreb som veneudtagning til bypasskirurgi, pleuradrænanlæggelse og bronkoskopi. Endvidere vil man opnå erfaring med præ- og postoperativ optimering, vurdering og behandling af kirurgiske patienter fra indlæggelse til udskrivelse samt få basale færdigheder vedr. kardiologiske og lungemedicinske problemstillinger samt håndtering heraf (atrieflimren, hjerteinsufficiens, lungeødem, DVT, pleuraeffusion, KOL, lungeemboli, pneumoni, osv.).
Afdelingen har et tæt samarbejde med Kardiologisk, Lungemedicinsk og Anæstesiologisk Afdeling, hvorfor man også har mulighed for at opleve tværfagligt samarbejde samt snuse til samarbejdsspecialerne.
Afdelingen har gode forskningsfaciliteter med et selvstændigt forskningsafsnit og en velfungerende dyreeksperimentel forskningskælder.

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst. Ansættelsen er betinget af en tilfredsstillende autorisation samt en tilfredsstillende børneattest.

Ansøgningsfristen er den 11. maj 2018.
 


Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil omplaceringsramte medarbejdere, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Introlæger søges til Mave- og Tarmkirurgi

Mave- og Tarmkirurgi

Aarhus
Ved Mave- og Tarmkirurgi, Aarhus Universitetshospital er der 3 introduktionsstillinger ledige til besættelse. En I-stilling pr. 1. juni 2018 (6620-29-30-i-03) samt to I-stillinger pr. 1. august 2018 (6620-28-30-i-01 6620-28-30-i-02). De tidligere ki...
Indrykket:13. april 2018
Udløbsdato:30. april 2018

Overlæge til Psykiatrisk Modtagelse med overgang til Ambulant Psykoseenhed, når AUH Risskov flytter til Skejby

AUH Afd P - Tværgående kliniske

Aarhus
En stilling som overlæge ved Psykiatrisk Modtagelse, Afd. P, AUH Risskov er ledig til besættelse pr. 1. august 2018 eller efter aftale. Når Afd. P ultimo november flytter til Skejby overgår stillingen til Ambulant Psykoseenhed. Om Ambulant Psykoseen...
Indrykket:17. april 2018
Udløbsdato:15. maj 2018

Overlæge ved Ambulatorium for Mani og Depression, AUH Risskov

AUH Afd Q - Ambulatorie for Mani og Depression

Aarhus
Overlæge ved Ambulatorium for Mani og Depression (AMD), Bipolar Team 2, Afd. Q, AUH RisskovStillingen er en fuldtidsstilling og er ledig til besættelse d. 01.06.18. eller snarest muligt.Afd. Q Afdeling for Depression og Angst er en del af AUH Rissko...
Indrykket:18. april 2018
Udløbsdato:18. maj 2018

Overlæge i pædiatrisk onkologi/hæmatologi

Børn og Unge

En stilling som overlæge ved Region Midtjylland med tjeneste ved Børn og Unge, Aarhus Universitetshospital (AUH), med specialfunktion indenfor pædiatrisk onkologi hæmatologi er ledig til besættelse pr. 1. august 2018 eller senere. Overlægen indgår i...
Indrykket:19. april 2018
Udløbsdato:25. april 2018

Overlæge eller afdelingslæge til Molekylær Medicinsk Afdeling, Blodprøver og Biokemi, Aarhus Universitetshospital

Blodprøver og Biokemi

Aarhus
Molekylær Medicinsk Afdeling (MOMA), Blodprøver og Biokemi, Aarhus Universitetshospital, har en stilling som overlæge eller afdelingslæge ledig til besættelse den 1. september 2018 eller efter aftale. Afhængig af ansøgernes kompetencer og erfaring, ...
Indrykket:20. april 2018
Udløbsdato:21. maj 2018