Introduktionsstilling, Neurologi

Neurologisk Afdeling, Nordsjællands Hospital - Hillerød  
1-årig introduktionsstilling i neurologi er ledig til besættelse pr. 1. april 2018. 
 
Afdelingen består af to sengeafsnit, ét for blandet akut neurologi (22 senge) og ét for akut apopleksi (22 senge). Dertil en stor ambulant virksomhed med forundersøgelses - og efterambulatorier og specialambulatorier for bl.a. epilepsi, demens, multipel sklerose, hjernekræft og blandet neurologi.  
 
 Du får: 
Ingen døgnvagt (vi skifter fra dagvagt til aften-nattevagt kl. 17:30)  
• En vagtplanlægger der selv er YL og derfor har god forståelse for at alle har forskellige ønsker til vagtskemaet 
• Supervision i det kliniske arbejde   
• Forskningsmuligheder  
• Patientfremstillinger 
• Et godt arbejdsmiljø  
• Langsigtet karriereplanlægning  
 
Under ansættelsen vil du indgå i vagt- og stuegangsarbejdet, og du vil få fuldt superviseret ambulatoriefunktion. Du vil blive tilknyttet et sengeafsnit i et halvt år ad gangen. På den måde vil du blive fortrolig med patientforløbene og behandlingen af de hyppigste neurologiske sygdomme. Stuegang foregår altid under supervision af en mere erfaren læge.  
 
Du vil komme til at indgå i 9-skiftet tilstedeværelsesvagt med 2-holdsdrift.  
I vagten er der minimum to bagvagter frem til klokken 18:00, hvilket giver gode muligheder for superviseret journaloptagelse og dermed bedre klinisk uddannelse. Vi lægger behandlingsplan for så mange patienter som muligt i dagtiden således, at der er ”ryddet op”, når aften-nattevagten møder ind 17:30.  
 
Vi tilbyder et godt kollegialt miljø og et dagligt tæt samarbejde med afdelingens speciallæger som basis for udvikling af dine faglige kompetencer indenfor specialet. Du sikres en individuelt sammensat uddannelsesplan tilpasset dine kvalifikationer og ønsker, et 2 ugers formaliseret introduktionsprogram og en høj grad af supervision i det daglige kliniske arbejde. Derudover har du mulighed for 1 kursusdag med løn pr. måned udover den obligatoriske undervisning.    
 
Har du interesse for at forske er der gode muligheder på afdelingen; Nordsjællands Hospital besluttede for nogle år siden at satse meget mere på forskningsmuligheder end hidtil og dette har afdelingen kunnet mærke. Afdelingens første ph.d.’er er blevet udklækkede og der er flere på vej.  
Ønsker du at forske skal du have mulighed for det, uanset om du er helt ny i den verden eller har flere forskellige projekter bag dig. Vores forskningsansvarlige overlæge tager gerne en snak med dig om hvilke muligheder der er lige for tiden på afdelingen og hjælper dig videre.  
 
”Jamen, der er jo så langt til Hillerød, ligger det ikke ude i en eller anden skov?” Ja og nej. Jo, der er et stykke vej inde fra København; men toget tager 35 minutter fra Nørreport og nej, hospitalet ligger ikke i en skov, men på vejen fra stationen til hospitalet, kan man vælge en rute, der går igennem en skov. Kører du i bil, får du fornøjelse af at køre imod myldretrafikken. Der er lægeboliger tilknyttet hospitalet, vælger du at søge en af dem, så får du muligvis den største lejlighed, du nogensinde kommer til at bo i (til prisen sv.t. en 1-værelses inde i København).  
 
Information om stillingen kan fås ved henvendelse til ledende overlæge dr. med. Kai Jensen, kai.jensen@regionh.dk 
Løn- og ansættelsesvilkår følger overenskomst mellem Regionernes Løn- og Takstnævn og Yngre Læger. 
 
Ansøgning og CV sendes online via linket her på siden. Ansøgningsfristen er 26.02.18. Ansættelsessamtaler forventes afholdt 27.02.18. 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:26. januar 2018
Udløbsdato:18. februar 2018

Introduktionsstilling, Anæstesiologisk Afdeling, Nordsjællands Hospital

Anæstesiologisk Afdeling

Reservelæge introduktionsstilling anæstesi, Anæstesiologisk Afdeling, Nordsjællands Hospital Ved Anæstesiologisk Afdeling, Nordsjællands Hospital er der en 1-årig stilling som reservelæge introduktionsstilling (200340-84-i-2) ledig til besættelse 1....
Indrykket:29. januar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Overlæge/Afdelingslæge søges til NOH, Frederiksund 37 timer.

Onkologisk og Palliativ Afdeling

På onkologisk og Palliativ Afdeling er der en stilling som overlæge afdelingslæge med tilknytning til den palliative funktion ledig til besættelse den 1. marts eller efter aftale. Palliativ Enhed hører organisatorisk under Onkologisk og Palliativ Af...
Indrykket:2. februar 2018
Udløbsdato:19. februar 2018

Overlæge til Palliativ Enhed, NOH

Onkologisk og Palliativ Afdeling

Hillerød
Overlæge til varetagelse af palliation til patienter med non malign diagnose En fast stilling på 37 timer ugentligt, ved Onkologisk og Palliativ Afdeling, Nordsjællands Hospital. Stillingen er til besættelse den 1. marts 2018 eller efter aftale. Det...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:5. marts 2018

Speciallæger i almen medicin til nye rehabiliterende sengeafsnit i Frederikssund

Psykiatrisk Center Nordsjælland

Hillerød
Vi søger netop færdige speciallæger i almen medicin, der er interesseret i at arbejde tværfagligt og med misbrugsbehandling, før I skal ud i egen praksis. Stillingen er vagtfri. Har du lyst til at være med til at etablere nye åbne afsnit i Frederiks...
Indrykket:13. februar 2018
Udløbsdato:15. marts 2018

Reservelægestilling, Neurologi (demensfunktionen)

Neurologisk Afdeling

Hillerød
En 1-årig uklassificeret reservelægestilling ved Demensfunktionen, Neurologisk Afdeling, Nordsjællands Hospital - Hillerød er ledig til besættelse pr. 1. april 2018. Du har autorisation til selvstændigt virke og interesse for udredning og behandling...