Introduktionsstilling, Neurologi

Neurologisk Afdeling, Nordsjællands Hospital - Hillerød
1-årig introduktionsstilling i neurologi (2000070i1) er ledig til besættelse pr. 1. juni 2018.

Afdelingen består af to sengeafsnit, ét for blandet akut neurologi (22 senge) og ét for akut apopleksi (22 senge). Dertil en stor ambulant virksomhed med forundersøgelses - og efterambulatorier og specialambulatorier for bl.a. epilepsi, demens, multipel sklerose, hjernekræft og blandet neurologi.

Du får:
- Ingen døgnvagt (vi skifter fra dagvagt til aften-nattevagt kl. 17:30)
- Et stærkt vagt team med to forvagter til kl. 21.00 og 3 bagvagter i dagtiden
- Vagtholdet sidder samlet i den fælles akutmodtagelse
- Supervision i det kliniske arbejde
- Forskningsmuligheder
- Daglig morgen undervising
- Et godt arbejdsmiljø
- Langsigtet karriereplanlægning

Under ansættelsen vil du indgå i vagt- og stuegangsarbejdet, og du vil få fuldt superviseret ambulatoriefunktion. Du vil blive tilknyttet et sengeafsnit i et halvt år ad gangen. På den måde vil du blive fortrolig med patientforløbene og behandlingen af de hyppigste neurologiske sygdomme. Stuegang foregår altid under supervision af en mere erfaren læge.

Vi tilbyder et godt kollegialt miljø og et dagligt tæt samarbejde med afdelingens speciallæger som basis for udvikling af dine faglige kompetencer indenfor specialet. Du sikres en individuelt sammensat uddannelsesplan tilpasset dine kvalifikationer og ønsker, et 2 ugers formaliseret introduktionsprogram og en høj grad af supervision i det daglige kliniske arbejde. Derudover har du mulighed for 1 kursusdag med løn pr. måned udover den obligatoriske undervisning.
Vi har fokus på uddannelse og har bl.a styrket den daglige uddannelse ved at ansætte to uddannelses koordinerende yngre læger. Vi har bl.a på morgen undervisning 4 gang ugentligt og tværfaglig undervisning hver onsdag eftermiddag og daglige røntgenkonferencer/klinisk konferencer kl. 12.

Har du interesse for at forske er der gode muligheder på afdelingen; Nordsjællands hospital satser meget på forskning, med mulighed for støtte både økonomisk og logistisk. Der er f.eks. statistiker ansat og lokaler man kan låne. Neurologisk afdelingens første ph.d.’er er blevet udklækkede og der er flere på vej.
Så ønsker du at forske, er der mange muligheder for det, uanset om du er helt ny i den verden eller har flere forskellige projekter bag dig. Vores forskningsansvarlige overlæge hjælper dig gerne på vej.
”Jamen, der er jo så langt til Hillerød, ligger det ikke ude i en eller anden skov? ” Ja og nej. Jo, der er et stykke vej inde fra København; men toget tager 35 minutter fra Nørreport. Kører du i bil, får du fornøjelse af at køre imod myldre trafikken. Der er billige lægeboliger tilknyttet hospitalet.

Information om stillingen kan fås ved henvendelse til ledende overlæge dr. med. Kai Jensen, kai.jensen@regionh.dk
Løn- og ansættelsesvilkår følger overenskomst mellem Regionernes Løn- og Takstnævn og Yngre Læger.

Ansøgning og CV sendes online via linket her på siden. Ansøgningsfristen er 23.04.18 kl.12.00.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Læge til introduktionsstilling - på deltid - Psykiatrisk Center Nordsjælland

Psykiatrisk Center Nordsjælland

Hillerød
Savner du tid til faglig fordybelse? Udfordres du af balancen mellem arbejds- og familieliv? Har du et deltids forskningsprojekt men ønsker andet end blot at være vikar ved siden af forskningen? Det er der mange som gør og det ved vi. Men vi mener i...
Indrykket:3. april 2018
Udløbsdato:3. maj 2018

Afdelingslæge søges med tilknytning til den palliative funktion

Onkologisk og Palliativ Afdeling

Hillerød
På onkologisk og Palliativ Afdeling er der en stilling ledig, som afdelingslæge med tilknytning til den palliative funktion. Palliativ Enhed hører organisatorisk under Onkologisk og Palliativ Afdeling. Enheden er beliggende på Frederikssundsvej 30, ...
Indrykket:5. april 2018
Udløbsdato:5. maj 2018

Afdelingslæge søges til onkologisk og palliativ afdeling, Hillerød

Onkologisk og Palliativ Afdeling

Hillerød
Afdelingslæge Onkologisk og Palliativ Afdeling, Nordsjællands Hospital Vi søger en engagereret kompetent og dynamisk afdelingslæge på 37 timer ugentlig. Med interesse og erfaring inden for behandling af mammacancer til Onkologisk og Palliativ Afdeli...
Indrykket:5. april 2018
Udløbsdato:5. maj 2018

Vær med til at præge opbygningen af en selvstændig kardiologisk afdeling på Nordsjællands Hospital

Kardiologisk, Nefrologisk og Endokrinologisk Afdeling

Hillerød
Det kardiologiske område på Nordsjællands Hospital (NOH) blev 1. april udskilt som en selvstændig kardiologisk afdeling, og er i gang med en omfattende reorganisering mhp. at sikre en fortsat moderne kardiologisk afdeling, som passer ind i rammerne ...
Indrykket:9. april 2018
Udløbsdato:24. april 2018

Speciallæge til pacemaker anlæggelse og arytmi diagnostik og behandling

Kardiologisk, Nefrologisk og Endokrinologisk Afdeling

Hillerød
Vi søger en kardiologisk speciallæge med interesse for Pacemaker anlæggelse og arytmi diagnostik og behandling. Stillingen er ledig til besættelse nu eller efter nærmere aftale. Det kardiologiske område på Nordsjællands Hospital (NOH) blev 1. april ...
Indrykket:9. april 2018
Udløbsdato:18. maj 2018