Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Introduktionsstilling, Nyresygdomme, Aarhus Universitetshospital

En introduktionsstilling (6620-20-01-i-4) på Nyresygdomme, Aarhus Universitetshospital, Skejby er ledige til besættelse pr. 1. juni 2018 eller efter aftale.

Nyresygdomme er en nefrologisk specialafdeling med landsdelsfunktion for nyretransplantationsbehandling og behandling af specielle nefrologiske sygdomme, men da de nefrologiske patienter ofte har andre medicinske lidelser, er der rig mulighed for en bred uddannelse indenfor det medicinske speciale.

Stillingen har vagt på tjenestestedet. Vagtlaget består af minimum ni læger. Lægerne er opdelt i teams, der hver arbejder med delopgaver inden for nefrologien med henblik på at sikre et højt uddannelsesniveau. Rotation mellem funktioner med regelmæssige intervaller. Der modtages udelukkende specialepatienter. Der er vagtfællesskab med Infektionsmedicinsk Afdeling, Hud og Kønssygdomme, Levermedicinsk Afdeling og Reumatologisk Afdeling.
Derudover deltager I-lægen i døgndækket vagtfællesskab med Fælles Akut Afdelingen.

Afdelingens forskningslaboratorium ledes af klinisk professor i nefrologi, og der er tilknyttet ph.d.-studerende, forskningsårs-studerende og bioanalytikere. Der er således rig mulighed for at deltage i forskningsprojekter af forskelligt omfang både under og efter introduktionsstilling.

Der er til stillingen tilknyttet en hovedvejleder, og der vil være mulighed for at tilrettelægge et uddannelsesprogram efter dine specielle ønsker og behov.

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst. Stillingen er betinget af tilfredsstillende autorisation.

Hvis du har lyst til at høre yderligere om afdelingen, er du velkommen til at kontakte uddannelsesansvarlig yngre læge, HU-læge Bo Madsen bomase@rm.dk, tlf. 4046 0349 eller ledende overlæge, ph.d., MPA Stinne Kvist stikvi@rm.dk, tlf. 7845 2400/4046 0339.Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil omplaceringsramte medarbejdere, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her