Introduktionsstilling, Onkologisk Afdeling, Vejle Sygehus

En stilling som læge i introduktionsstilling ved Onkologisk Afdeling, Vejle Sygehus er ledig til besættelse per 1. september 2018 eller efter aftale.
Stillingen er 1-årig og enkeltstillingsklassificeret til introduktionsuddannelse i klinisk onkologi.
Til stillingen er knyttet et teoretisk og et klinisk uddannelsesprogram. For at få flest mulige facetter af onkologien afdækket, arbejder du ca. 10 mdr. fordelt på 2 teams og 2 måneder i Stråleterapien.
 
Arbejdstilrettelæggelse: 8-skiftet vagt, 1-holdsdrift med rådighed fra bolig. I arbejdsrullet indgår en fast ugentlig fridag.
Stillingen er omfattet af Ny Løn.
 
I afdelingen behandles de hyppigste onkologiske sygdomme, og derudover varetages der eksperimentel behandling af mindre hyppige tilstande. Det er et spændende miljø, hvor du uddannes i standardiserede behandlingsregimer, men også får kendskab til de sjældne og helt nye behandlingsmuligheder.
 
Der er afsat en time hver morgen, hvor man i mindre teams drøfter alle de spørgsmål, som man måtte have til dagens patienter. Dette giver tryghed for den enkelte og læring for alle.
I det daglige arbejde er der, bl.a. ugentlig undervisning med både interne og eksterne undervisere, afsat tid til ugentlige vejledersamtaler/møder/opdatering o.l., journalclub og supervision med sygehuspræsten og psykologer.
Supervisionen fungerer som et frirum for afdelingens læger, der således rustes til at håndtere svære episoder/forløb.
 
Vagttelefonen er sygeplejerskevisiteret, hvilket letter vagtbelastningen.
 
Samarbejdet med de øvrige personalegrupper i sengeafdelingen, ambulatorierne og stråleterapien er meget velfungerende, og alle arbejder med samme mål:
At bedre patienternes oplevelse/hverdag trods en cancersygdom.
 
Det tværfaglige samarbejde er vigtigt og fungerer godt på sygehuset.
Røntgenafdelingens personale er kompetente og hurtige til at scanne og beskrive scanningerne, patologerne arbejder effektivt, og der er i øvrigt et formidabelt samarbejde med alle de henvisende afdelinger og serviceafdelinger.
 
Afdelingen har en stor forskningsaktivitet, og der er gode muligheder for at blive inddraget i diverse forskningsaktiviteter.
 
Onkologisk Afdeling er en afdeling, der er præget af ambitiøse medarbejdere, som gerne går langt for at forbedre kræftpatienternes liv.
Vi håber, at du vil være med til at gøre det endnu bedre i fremtiden.
Vi garanterer dig, at du vil blive mødt af udpræget hjælpsomme kolleger.
 
Du er meget velkommen til at kontakte ledende overlæge Bente Thornfeldt Sørensen på telefon 7940 6014 eller 1. reservelæge Maria Kondrup 7940 9826.
Ansøgningsfristen er den 26. april 2018.
 
Vi glæder os til at høre fra dig og opfordrer til at søge stillingen via nedenstående link.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Ledende overlæge til Operation og Intensiv, Regionshospitalet Viborg, Hospitalsenhed Midt (Genopslag)

Operation og Intensiv

Hospitalsenhed Midt søger en visionær og innovativ ledende overlæge til Operation og Intensiv, Regionshospitalet Viborg. Vores nye ledende overlæge skal sammen med oversygeplejersken videreføre en omfattende udviklingsproces, der er i gang i afdelin...
Indrykket:24. april 2018
Udløbsdato:6. maj 2018

Overlæge/afdelingslæge i Diagnostisk Center ved Medicinsk Afdeling M/FAM, OUH Svendborg Sygehus

Medicinsk Afdeling M/FAM, Svendborg

Hedensted
En fast stilling som overlæge afdelingslæge, samt et 6 måneders vikariat med ansættelse i Diagnostisk Center, OUH Svendborg Sygehus er ledig til besættelse pr. 1. juli 2018 eller efter aftale. DIAGNOSTISK CENTER I Diagnostisk Center (DC) udredes pat...
Indrykket:24. april 2018
Udløbsdato:14. maj 2018

Introduktionsstilling i Akutmedicin

Akutafdelingen, læger

Hedensted
Introduktionsstilling i Akutmedicin på Akutafdelingen, Regionshospitalet Horsens Akutmedicin er karakteriseret ved en stor faglig bredde, idet specialet har berøring med de fleste øvrige lægefaglige specialer. En af akutmedicinerens kernekompetencer...
Indrykket:3. april 2018
Udløbsdato:1. maj 2018

Introduktionsreservelæge i intern medicin

Medicinsk Afdeling, læger

Hedensted
2 stillinger som Introduktionsreservelæge i intern medicinRegionshospitalet Horsens Har du lyst til at være introduktionsreservelæge på et af Danmarks mest innovative hospitaler? Vi har 2 1-årige enkeltstillingsklassificeret introduktionsstilling le...
Indrykket:5. april 2018
Udløbsdato:29. april 2018

Afdelingslæger til udvikling af Akutafdelingen, Regionshospitalet Horsens

Akutafdelingen, læger

Hedensted
Afdelingslæger til udvikling af akutafdelingen, Regionshospitalet Horsens2 speciallæger med ambitioner om at deltage i udvikling af en akutafdeling søges. Gode muligheder for at deltage i cutting edge forskning i Big Data, machinelearning og kunstig...
Indrykket:9. april 2018
Udløbsdato:1. maj 2018