Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Introduktionsstilling på Afdeling for Hjerne- og Nervesygdomme, Rigshospitalet - Glostrup

Vi søger en læge til vores introduktionsstilling i neurologi til besættelse den 1. januar 2021 eller snarest derefter.Om afdelingen

Afdeling for Hjerne- og Nervesygdomme, Rigshospitalet – Glostrup er en stor, bred neurologisk afdeling. Vi tager os af patienter med alle typer neurologiske sygdomme – både akut og ambulant – blandt de 470.000 borgere i planområde SYD. Vi har årligt 6.600 indlæggelser, 22.000 ambulante besøg og er ca. 300 ansatte.

Afdelingen varetager mange forskellige specialiserede funktioner, har en stor forskningsaktivitet, og vi prioriterer både udvikling og uddannelse.

Vi arbejder i teams, hvor der er tilknyttet flere speciallæger med særlig erfaring på området.


Om stillingen

Du vil blive en del af et meget velfungerende forvagtslag, hvor alle stillinger er besat. Der er 2 forvagter i 2-skiftet vagt alle ugens dage, så du er aldrig alene på vagt. Der er selvfølgelig både bagvagt og hjælpe-bagvagter, og vi lægger vægt på supervision og undervisning i hverdagen.

Arbejdet består i vagt (9-skiftet), stuegang og tilknytning til et ambulatorium. I alle funktioner er der udpeget en erfaren læge, der superviserer og underviser.

Vi har formaliseret undervisning hver dag i forbindelse med morgenkonferencen.

Der er således mulighed for at lære en masse almen neurologi fra det hyperakutte til det kroniske. Du får en vejleder og sammen lægger I en uddannelsesplan for dig, som I løbende justerer.Kvalifikationer

Engagement, interesse for neurologi og arbejdsglæde er vigtige kvalifikationer. Hvis du har erfaring med forskning eller arbejde inden for neurologien, vil det selvfølgelig være yderligere kvalificerende.


Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til:

Uddannelsesansvarlig overlæge Katja Lohmann Larsen, e-mail katja.lohmann.larsen.01@regionh.dk; mobil: 40577026. Eller ledende overlæge Jesper Erdal, e-mail jesper.erdal@regionh.dk; mobil: 29800840.Læs mere om afdelingen på https://www.rigshospitalet.dk/afdelinger-og-klinikker/neuro/neurologisk-klinik/Sider/default.aspx


Ansøgningsfrist

Ansøgning og CV sendes online via linket senest 22. november 2020.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt den 25. november 2020.
Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.