Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Introduktionsstilling på Karkirurgisk Sektion, Kirurgi, Regionshospitalet Viborg

En et-årig introduktionsstilling med ansættelse ved Hospitalsenhed Midt, Karkirurgisk Sektion på Kirurgi, Regionshospitalet Viborg er ledig til besættelse 1. marts 2020 eller efter aftale.
 
Om stillingen
Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer pr. uge uden vagtforpligtigelse. Stillingen er første del af det karkirurgiske uddannelsesforløb. Tjeneste primært ved Karkirurgisk Sektion, begrænset tjeneste ved kirurgi og vagttjeneste kan aftales.
 
Der er mulighed for meritoverførsel mellem introduktionsstillinger i de 5 kirurgiske specialer Karkirurgi, Kirurgi, Plastikkirurgi, Thoraxkirurgi og Urologi, hvilket specialernes postgraduate kliniske lektor i så fald involveres i.
 
Det forventes, at stillingsindehaveren deltager i afdelingens undervisning af lægestuderende, KBU-læger og andet sundhedspersonale.
 
Om afdelingen
Karkirurgisk sektion er en selvstændig fungerende del af kirurgisk afdeling, som den organisatorisk er en del af.
Afdelingen behandler al perifer karkirurgi og carotis sygdomme for den vestlige del af Region Midtjylland hvilket er omtrent halvdelen af befolkningen. Afdelingen foretager både de åbne og endovaskulære arterielle behandlinger. Afdelingen varetager behandlingen af varice sygdomme for hele regionen. Sidstnævnte behandlinger foregår i øjeblikket på Regionshospitalet i Silkeborg, men forventes i 2020 at flyttes til Viborg.
Afdelingen modtager akutte patienter fra optageområdet mandag til torsdag.
Afdelingen har tilknyttet et sår- og et forskningscenter med tilknyttede speciallæger. Uddannelse og forskning er områder med høj prioritering. Det er rigtig gode muligheder for erhvervelse af Ultralydskompetencer.
 
Om Hospitalsenhed Midt
Hospitalsenhed Midt omfatter Regionshospitalet Viborg, Regionshospitalet Silkeborg, Regionshospitalet Hammel Neurocenter og Regionshospitalet Skive og har ca. 4.200 ansatte samt et budget på 2,4 mia. kr. årligt.

De fire regionshospitaler danner tilsammen en hospitalsenhed, der har en stærk faglig profil og er i kraft af specialernes kompleksitet og bredde en af de bredest specialiserede hospitalsenheder i Jylland.
 
Se nærmere om Hospitalsenhed Midt på www.hospitalsenhedmidt.dk

Om løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst på området.
 
Med henvisning til Lov om indhentelse af børneattest i forbindelse med ansættelse af personale m.v., vil der blive indhentet børneattest i forbindelse med eventuel ansættelse.
 
Stillingen er med hovedtjenestested i Viborg, men ansøgeren må påregne også at have tjeneste på varice klinikken i Silkeborg.
 
Yderligere oplysninger
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Uddannelsesansvarlig overlæge Jes Sandermann 78446511 eller Ledende Overlæge Einar Pahle 78446301.
 
Din ansøgning
Din ansøgning indeholdende autorisations-ID, dokumentation for uddannelse og hidtidig erfaring skal være os i hænde senest den 17/2-2020.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.